Canim ya bende bisey goremedim ama telefondan dolayi da görünmüyor olabilir sen görüyorsan vardırAncak bu kadar oluyo
Telefonun cozunurlugu iyi degil evet ama ben kendimi kandiriyoda olabilirim c tesi tekrar denicem insalahCanim ya bende bisey goremedim ama telefondan dolayi da görünmüyor olabilir sen görüyorsan vardır
Var canim cok net görünüyor insallah bebisin seninledir kan tahlili ver hemenElim ayağım titriyor bana birşey deyin
Evet cumartesi yaparsan cizgi daha belirgin olursa vardır insallah bebegin seninledirTelefonun cozunurlugu iyi degil evet ama ben kendimi kandiriyoda olabilirim c tesi tekrar denicem insalah
İnsallahEvet cumartesi yaparsan cizgi daha belirgin olursa vardır insallah bebegin seninledir
kaç gün var adetinize yada yumurtlama takibi yaptıysanız kaçıncı gün bugün ?İnsallah
10. Gun 11 Nisan'da yunurtlama gordumkaç gün var adetinize yada yumurtlama takibi yaptıysanız kaçıncı gün bugün ?
ovulasyon testinde daha koyu olması gerekiyor pik gibi genelde adete yakın koyulasma olabiliyormuş gebelik testi en doğru sonucu verir içinizde şüphe varsa acaba mı diye başka bi marka gebelik testi ile tekrar bakıp teyit edebilirsinizBugün yumurtlamamın 14. Günü adetim daha bir gün gecikti. Dün gebelik testim negatifti. Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2831023
varsa eğer silik çıkması çok normal ama gün aşırı gebelik testinde koyulaşması gerekir... inşallah vardır canım çatlama ne zaman oldu ?10. Gun 11 Nisan'da yunurtlama gordum
12 nisan catlama oldu biraz erken yaptim sanirim 2 gun sonra fln tekrarlayip dahda olmadi adetle birlikte kan vermeyi dusunuyorum insallah vardir cok sagolvarsa eğer silik çıkması çok normal ama gün aşırı gebelik testinde koyulaşması gerekir... inşallah vardır canım çatlama ne zaman oldu ?
evet canım baya erken 2 gün daha sabret hafta sonu yaparsın bi test hoş ben öyle diyorum ama 9. gnden itibaren başlarım yapmaya 14. güne kadar12 nisan catlama oldu biraz erken yaptim sanirim 2 gun sonra fln tekrarlayip dahda olmadi adetle birlikte kan vermeyi dusunuyorum insallah vardir cok sagol
Adetim gecikti kasıklarımda ağrı var de herşeyine bakarlar evet 50 den başlıyor beta testi çok para ya günah ve bi kan alıyorlar altı üstüArkadaslar bu bhcg kan testi acillerde bakiliyor ya ozelde sordum 45 liraymis hep mi boyle?devlet aciline gitsem bakarlar mi hcg ye acaba?
İlk defa ovulasyon takibi yaptim bende heyecanliyimevet canım baya erken 2 gün daha sabret hafta sonu yaparsın bi test hoş ben öyle diyorum ama 9. gnden itibaren başlarım yapmaya 14. güne kadar
Ağzına sağlık canım valla ama yorma çeneni anlamaz ooooBak beş senedir bebek bekliyorum. Bin test yapmışımdır bugüne kadar. Çok stres yapıyorsun. Biliyorum elinde değil kendini dinlememek, ben bile hala dinliyorum ümitleniyorum ama en azından test yapmıyorum artık. Çünkü üzülüyorum negatif çıkınca. Bekle biraz, stres yapma canım stres de iyi değil. Bebek sağlıklı ortama tutunur stresli ortama değiltest yapma o yüzden bol dua et sadece. İnşallah rabbim buradaki her isteyenin yüzünü güldürür
Hayırlı olsun tatlım bebiş geliyorElim ayağım titriyor bana birşey deyin
Korkma güzel düşün bebişin seninleKızlar dün kan vermiştim hcg 181.6 çıktıbana dua edin sağlıkla ilerlesin Ben de buradaki herkese edeceğim . Rabbim gönlümüzden geçeni en kısa sürede nasip eylesin inşallah
Bu normal çok belli değil canım belli olmaz şuanBugün yumurtlamamın 14. Günü adetim daha bir gün gecikti. Dün gebelik testim negatifti. Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2831023
Hih kustumAğzına sağlık canım valla ama yorma çeneni anlamaz oooo
Vıdı vııdır hiç durmamışın gene napim hep söylüyoz sana anlamıyon tecrube oldu yazık başkaları yormasın kendini hem ablamlara küsülmez kızarız da severiz de küslük yok minnak minnak seniiii deli kızım benimHih kustumiste