Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün yumurtlamamın 14. Günü adetim daha bir gün gecikti. Dün gebelik testim negatifti. Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2831023
ovulasyon testinde daha koyu olması gerekiyor pik gibi genelde adete yakın koyulasma olabiliyormuş gebelik testi en doğru sonucu verir içinizde şüphe varsa acaba mı diye başka bi marka gebelik testi ile tekrar bakıp teyit edebilirsiniz

varsa eğer silik çıkması çok normal ama gün aşırı gebelik testinde koyulaşması gerekir... inşallah vardır canım çatlama ne zaman oldu ?
12 nisan catlama oldu biraz erken yaptim sanirim 2 gun sonra fln tekrarlayip dahda olmadi adetle birlikte kan vermeyi dusunuyorum insallah vardir cok sagol

12 nisan catlama oldu biraz erken yaptim sanirim 2 gun sonra fln tekrarlayip dahda olmadi adetle birlikte kan vermeyi dusunuyorum insallah vardir cok sagol
evet canım baya erken 2 gün daha sabret hafta sonu yaparsın bi test hoş ben öyle diyorum ama 9. gnden itibaren başlarım yapmaya 14. güne kadar

Arkadaslar bu bhcg kan testi acillerde bakiliyor ya ozelde sordum 45 liraymis hep mi boyle?devlet aciline gitsem bakarlar mi hcg ye acaba?
Adetim gecikti kasıklarımda ağrı var de herşeyine bakarlar evet 50 den başlıyor beta testi çok para ya günah ve bi kan alıyorlar altı üstü

evet canım baya erken 2 gün daha sabret hafta sonu yaparsın bi test hoş ben öyle diyorum ama 9. gnden itibaren başlarım yapmaya 14. güne kadar
İlk defa ovulasyon takibi yaptim bende heyecanliyim baklm dayanabilirsem hafta sonunu beklemek istiyorum

Ağzına sağlık canım valla ama yorma çeneni anlamaz oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…