Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oley yaaaa çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Şimdi bat gününüz geçti mi daha var mı birde tam bata kaç gün kala hangi testle yaptınız ay çok sordum ama heyecanımı maruz görün ne olur 🙏
Estağfurullah ne demek 🌸 takvime göre adetime daha 6 gün var ama benim adetim düzensiz olduğu için tam tarihini bilemiyorum. Ben pazar günü ovülasyon testi yaparken şans eseri öğrendim 9 gün vardı adetime takvime göre. Büyük ihtimalle bu ay erken adet olacaktım o yüzden takvimi baz almıyorum 🌸

Çizgi biraz belirginleşti gibi ama resimde boyle cikiyo simdi goren varmi 🤦‍♀️😔

Eklentiler

• IMG_20210421_120042_6.jpg
    IMG_20210421_120042_6.jpg
    165,2 KB · Görüntüleme: 60
Birde surdaki cizgi neden çıkmış olabilir

Eklentiler

• IMG_20210421_120548_437.jpg
    IMG_20210421_120548_437.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 58
Kuruma cizgisi henüz yeni cikti az once bsktigimda cimmisti o resmi paylastigimda yoktu 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ hayirlisi olsun icimde kalmadi hic degisle
Bak beş senedir bebek bekliyorum. Bin test yapmışımdır bugüne kadar. Çok stres yapıyorsun. Biliyorum elinde değil kendini dinlememek, ben bile hala dinliyorum ümitleniyorum ama en azından test yapmıyorum artık. Çünkü üzülüyorum negatif çıkınca. Bekle biraz, stres yapma canım stres de iyi değil. Bebek sağlıklı ortama tutunur stresli ortama değil 🙄 test yapma o yüzden bol dua et sadece. İnşallah rabbim buradaki her isteyenin yüzünü güldürür

Evet cok haklisiniz inssllsh rabbim kimsenin kucaginj bos birakmasin 🤲🤰
Bak beş senedir bebek bekliyorum. Bin test yapmışımdır bugüne kadar. Çok stres yapıyorsun. Biliyorum elinde değil kendini dinlememek, ben bile hala dinliyorum ümitleniyorum ama en azından test yapmıyorum artık. Çünkü üzülüyorum negatif çıkınca. Bekle biraz, stres yapma canım stres de iyi değil. Bebek sağlıklı ortama tutunur stresli ortama değil 🙄 test yapma o yüzden bol dua et sadece. İnşallah rabbim buradaki her isteyenin yüzünü güldürür

Daha varmış adet günü bi daha yaparsın olmadı
Evet bende oyle dusunuyorum az once kendimi temizlige vereyim diye temizlik yaomaya başladım kapinin ustune uzanayim dedim sol kasigima bi agri girdi sanki bicak saplaniyo ,😔😔

X