- 12 Şubat 2021
- 637
- 801
- 29
Estağfurullah ne demekOley yaaaa çok sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinŞimdi bat gününüz geçti mi daha var mı birde tam bata kaç gün kala hangi testle yaptınız ay çok sordum ama heyecanımı maruz görün ne olur
Bende kan verdim bekliyorum. Yumurtlamamız da aynı gün olmuştu seninle :)Bugün inşallah bir kaç saat sonra canım. İnşallah hamileyimdir canım yaa
Sanki orada var gibi bi çizgi ama bnce 2 3 gün sonra tekrar yap ya da başka bi eczaneden erken gebelik testi al canımBirde surdaki cizgi neden çıkmış olabilir
İcimden bir ses yarin kan ver diyo ama baklmSanki orada var gibi bi çizgi ama bnce 2 3 gün sonra tekrar yap ya da başka bi eczaneden erken gebelik testi al canım
Eğer içinde kalsın istemiyorsan ver canım ne kaybedersin kiİcimden bir ses yarin kan ver diyo ama baklm
Canım o kuruma çizgisi. Daha çok var adetine keşke yapmasaydın. Bekle regl günü yaparsın tekrarÇizgi biraz belirginleşti gibi ama resimde boyle cikiyo simdi goren varmi
Kuruma cizgisi henüz yeni cikti az once bsktigimda cimmisti o resmi paylastigimda yoktuCanım o kuruma çizgisi. Daha çok var adetine keşke yapmasaydın. Bekle regl günü yaparsın tekrar
Bak beş senedir bebek bekliyorum. Bin test yapmışımdır bugüne kadar. Çok stres yapıyorsun. Biliyorum elinde değil kendini dinlememek, ben bile hala dinliyorum ümitleniyorum ama en azından test yapmıyorum artık. Çünkü üzülüyorum negatif çıkınca. Bekle biraz, stres yapma canım stres de iyi değil. Bebek sağlıklı ortama tutunur stresli ortama değilKuruma cizgisi henüz yeni cikti az once bsktigimda cimmisti o resmi paylastigimda yoktuhayirlisi olsun icimde kalmadi hic degisle
Bak beş senedir bebek bekliyorum. Bin test yapmışımdır bugüne kadar. Çok stres yapıyorsun. Biliyorum elinde değil kendini dinlememek, ben bile hala dinliyorum ümitleniyorum ama en azından test yapmıyorum artık. Çünkü üzülüyorum negatif çıkınca. Bekle biraz, stres yapma canım stres de iyi değil. Bebek sağlıklı ortama tutunur stresli ortama değiltest yapma o yüzden bol dua et sadece. İnşallah rabbim buradaki her isteyenin yüzünü güldürür
Amin canım. İsteyen herkese bekletmeden nasip etsin rabbimEvet cok haklisiniz inssllsh rabbim kimsenin kucaginj bos birakmasin
TamamAmin canım. İsteyen herkese bekletmeden nasip etsin rabbimbol dua edeceğim sana sen de stres yapma
Ben göremedim negatif bat ne zamanBen test yaptim ama cok silik bir cizgi brn hayal gormuyosm negatif
25 nisanBen göremedim negatif bat ne zaman
Daha varmış adet günü bi daha yaparsın olmadı25 nisan
Evet bende oyle dusunuyorum az once kendimi temizlige vereyim diye temizlik yaomaya başladım kapinin ustune uzanayim dedim sol kasigima bi agri girdi sanki bicak saplaniyo ,Daha varmış adet günü bi daha yaparsın olmadı
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2830984
Kızlar bu sabah predictor early yaptım, adetim 6 gün gecikti