- 15 Şubat 2013
- 969
- 694
- 37
ok tşk ederim henuz yumurtlama görmedim ama yakın yinede yapıyım bari :)Evet canım aynen o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok tşk ederim henuz yumurtlama görmedim ama yakın yinede yapıyım bari :)Evet canım aynen o
Gözüm çıktı bakmaktan ama varla yok arası bisey gördüm canm inşallah vardırBen test yaptim ama cok silik bir cizgi brn hayal gormuyosm negatif
Ben göremedim ama zaten çok erken canım varsa bile daha çıkmaması normal
Bata 4 gun var insallahGözüm çıktı bakmaktan ama varla yok arası bisey gördüm canm inşallah vardır
Amin canımAynen kuzum kısmet vardir bi zamani bize gelecek bakalim zamanla göreceğiz insallah cok bekletmez
daha net çekme imkanınız var mı öyle kaseti açtık olanı daha net çekin
Baklm c tesi bitane daha yaparim artkBen göremedim ama zaten çok erken canım varsa bile daha çıkmaması normal
Canım adetin bitince ertesi gün başlıcaksın ama inş şifa olurok tşk ederim henuz yumurtlama görmedim ama yakın yinede yapıyım bari :)
Biraz daha bekle bakalım kırmızıları görene kadar umut varOlsun bataa 4 gun var daha
Bnce batın geçmesini bekle sabredebilirsenBaklm c tesi bitane daha yaparim artk
Ancak bu kadar oluyodaha net çekme imkanınız var mı öyle kaseti açtık olanı daha net çekin
Erken yapmışsın varsa da çıkmaz, erken gebelik testin yok mu ?Ancak bu kadar oluyo
Yok eczanede de yoktu freelly den baska hic bi test yokmusErken yapmışsın varsa da çıkmaz, erken gebelik testin yok mu ?
Evet ya bendede silik çıkardı hemde ilk dakika da ve bu test hakkında herkes aynı şeyi söylüyor. Predictor early iyiyiymistrendyolda satılan prodoctor diye bi marka var bi kere aldım bana bu ay silik gösterdi. yanılttı en iyisi kaset yada prodictor pahalı olan
Aynen canım boşa heyecan yaptım eczane de de 25 liraya falan satılıyor birde. Kandırıyorlar resmenEvet ya bendede silik çıkardı hemde ilk dakika da ve bu test hakkında herkes aynı şeyi söylüyor. Predictor early iyiyiymis
Aynen bende eczaneden almıştım bide ☹Aynen canım boşa heyecan yaptım eczane de de 25 liraya falan satılıyor birde. Kandırıyorlar resmen
Bu ay onu sipariş edicem artık inşallah çıkar
hakkında hayırlısı olsun canım umutlar mayısa kaldı bizim gibi seninde rabbim hayırlısı ile çok bekletmeden müjdeler nasip etsin inşallahYaptım kızlar maalesef
Tertemiz
En hayırlı zamanda nasip olsun inşallah artık reglmi bekliyorum