O ay kuzum 24 de başladı bağırsak ağrım hafif vardı değerlendirdik. Hafif ağrı var diye adama 24 de atladım. 26 sı yumurtladım tabi 26 sı hastanelik oldum değerlendiremedik. 27 kandildi yapamadık. 28 çatladı sabah akşam yaptık ya 24 deki tuttu yada 28 deki benceo ay mı tutundu bebişin sana kuzum ?bir sonraki ay mı
Simsi uyandim eczanwye gidip hemen test alicam baklmHaso18 test yaptın mı kuzum sanki bu sabah yapacağını söylemişsin bir yerde
Kesinlikle öyleya işte öyle olunca oluyor bliyor musun bizim gibi ay onu yap bunu yap şunu iç sağ yat sol yat bi kadın anlatmıştı kim hatırlamıyorum şuan görümcesi ile aynı zmaan da karar almışlar çocukyapmaya görümcesi o ay hiç kafasına takmamış o ay hamile kalmış kendisi 6 aydır deniyordu hala gamsız olan kazanır
bide canım doğurganlık masajı mı yaptın (kaburgadan başlayıp kasıklara inen 15 dk'lık masaj mı? )Aynen Ebru'nun masajı sadece yumurtalıklarda yapılan masaj yumurtladım 2 gün o iki günü değerlendiremedik çatlamayı değerlendirdik sonra tuttu canım bağırsakları düğümlediğime değdimi desem ne desem
tutmuş ya 3ü beşi yok çok şükür bebişin sana tutunmuş :)O ay kuzum 24 de başladı bağırsak ağrım hafif vardı değerlendirdik. Hafif ağrı var diye adama 24 de atladım. 26 sı yumurtladım tabi 26 sı hastanelik oldum değerlendiremedik. 27 kandildi yapamadık. 28 çatladı sabah akşam yaptık ya 24 deki tuttu yada 28 deki bence
Kız sadece yumurtlama masajı günde 3 kere yaptımbide canım doğurganlık masajı mı yaptın (kaburgadan başlayıp kasıklara inen 15 dk'lık masaj mı? )
yumurtlama masajı mı (sadece yumurttalıklara yapılan 10-15 kerelik kısa masaj mı)
hadi hayırlısı inşallah bende ilkinde nasıl takmamışım bilmiyorummm..Kesinlikle öyle
Ben zaten şimdi yoğunluk var bu ay hem bayram hem dedem yalnız kaldı diye onu yakına tasiyacagiz o arada derede olursa olur
Çok da takamam
Ki hiç umutlu değildim aslında tüh bu ay boşa geçti diyordum kendi kendime meğerse rabbim olduru vermiş herkese özellikle de sizlere nasip etsin rabbim tez zamanda inşallahtutmuş ya 3ü beşi yok çok şükür bebişin sana tutunmuş :)
zaten hep diyorum bu işte gamsız olan kazanıyor birde kafasına takmayan bu ay olmaz diyen de oluyor genelde kafaya takınca bünye ters tepiyorKi hiç umutlu değildim aslında tüh bu ay boşa geçti diyordum kendi kendime meğerse rabbim olduru vermiş herkese özellikle de sizlere nasip etsin rabbim tez zamanda inşallah
Eee bide geçen ayy tüm belirtileri yaşadım kan testi verdim kesin hamileyim diye sonuç negatğf olunca yusra ile kafaya takmaya söz verdik hiç oralı bile olmadım bu ay kesinlikle stres düşman o yüzden hep diyorum salın diyez
zaten hep diyorum bu işte gamsız olan kazanıyor birde kafasına takmayan bu ay olmaz diyen de oluyor genelde kafaya takınca bünye ters tepiyor
Canım merhaba bu oturarak yapılan masaj degılmı ayakalarının altına yastık koyduğu yumurtlama görünce bırakın dedıgıAynen Ebru'nun masajı sadece yumurtalıklarda yapılan masaj yumurtladım 2 gün o iki günü değerlendiremedik çatlamayı değerlendirdik sonra tuttu canım bağırsakları düğümlediğime değdimi desem ne desem
Evet canım aynen oCanım merhaba bu oturarak yapılan masaj degılmı ayakalarının altına yastık koyduğu yumurtlama görünce bırakın dedıgı
Siyah beyaz yapsana bi bakalımBen test yaptim ama cok silik bir cizgi brn hayal gormuyosm negatif
Ben göremedim canımBen test yaptim ama cok silik bir cizgi brn hayal gormuyosm negatif
Yapaamdim hangi uygulamadan yapicamSiyah beyaz yapsana bi bakalım
Ben görüyorum gibi ama bu mavi testlerin markasını bilmiyorum daha önce böyle silik çıkıp yanlış çıkan çok oldu. Hepsinde var sanırım o yeri görünüyor.Ben test yaptim ama cok silik bir cizgi brn hayal gormuyosm negatif
Eczanede ne baska marka kaset nede erken gebelik yokmusBen görüyorum gibi ama bu mavi testlerin markasını bilmiyorum daha önce böyle silik çıkıp yanlış çıkan çok oldu. Hepsinde var sanırım o yeri görünüyor.
Telefonun da düzenleme varsa oradan yapablrsn canım o zaman ortaya çıkar inşallah vardır zaten daha erken batına çok varYapaamdim hangi uygulamadan yapicam