Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamile kalana kadar kimseye 2. Cocugu yapmak istediğimi söylemicektim ama çalışmalara başlar başlamaz herkeze söyledim ha bide erken test yapmıcaktım ama onuda yaptım malesef
Beklentileri olmasın, hadi ne zaman falan demesinler diye ben 1.yi yaparken bile söylemedim. Hatta soranlara daha zamanı var falan diyordum
Şimdi gebe kalırsam baya sürpriz olacak herkese.

Hayırlı olsun :) 48 saatte ortalama 60% artar diyor Kağan Kocatepe

Aynı belirtiler zaten regl ile hamilelik.
Birinde gecikiyor birinde regl oluyorsun tek fark bu
Regl belietilerimden sadece ishal var bu tip bi agri yasamam hic 1 gun oncesi belim ve karnim normal adet sancisi seklinde agrimaya baslsr bir hafta oncede goguslerim siser acimaya baslsrdi oda yok baklm insallah sabah belli olur

Benim kızım da bugün bana anne bana kardeş doğra diyor. Doğur demek istiyor sanırım ay içine doğmuş olabilir mi? Kız istiyormuş adı da ayşe olacakmış öyle istiyor
Ay benimki de 2 gün önce anne bizim de artık bebeğimiz olsun muuu diyor

Hahaaa buna sesli güldüm :)) neden utanıyormuş ki hem yapıyo hem utanıyor ben tanımadığım için birşey demek istemedim dediğin için diyorum böyleleri bilerek yapıyor bunu başka şekilde sergiliyor. Doğurganlık böyle muazzam birşeymiş kendilerine özgü durummuş gibi böbürleniyorlar Allah vermiş olmuş yani tek doğurgan kadınmış iması çizip yapıp da yanlışlıkla oldu denilmez. Yanlışlıkla istemese olmaz ki sonuçta korunmanın kaç tane yönetimi var iyi ki böyle birisi yok çevremde buna da ayrı şükür ettim ben katlanamam böylesine şap vurcan ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…