Beklentileri olmasın, hadi ne zaman falan demesinler diye ben 1.yi yaparken bile söylemedim. Hatta soranlara daha zamanı var falan diyordumBen hamile kalana kadar kimseye 2. Cocugu yapmak istediğimi söylemicektim ama çalışmalara başlar başlamaz herkeze söyledim ha bide erken test yapmıcaktım ama onuda yaptım malesef
Bende okudum ama ilac kullanmadim bilmiyorum zaten olmuyor aslinda napsam bilemedim zaten hala pozitif oldugum icin bu ay boş gecicek gibiAa geçmiş olsun canım geçen bi yazı okudum. covid geçirenlere hemen önerilmiyor gebelik. doktorunla görüştün mü hiç bunu?
Çizgi var ben gördüm. bence birkaç gün sonra tekrarlarsınız hayırlısı olsun.Kızlar çatlama iğnesinin 12. Günü aşılamanın 10.Günü sabah ilk idrarla yaptım heveslenmeyin mi sizce
Inşallah yaa inşallah hepimiz bebeğimize sahip oluruz en kısa zamandaÇizgi var ben gördüm. bence birkaç gün sonra tekrarlarsınız hayırlısı olsun.
Kaldınız mi hamile bende çıkardım ama henüz yok biseyBende 3 sene önce sprial taktırdım
2 şubatta hastalandım 5 şubatta cikarttirdim..
Sonra Bir daha 5 martta hastalandim. Doktorada göründüm tabi rahime falan bakti hiç bi problem yoķ hemen kalabilirsin Dedi. Bakalım bekliyorum heyecan dorukta
Hayırlı olsun :) 48 saatte ortalama 60% artar diyor Kağan KocatepeHanımlar merhabalarbende güzel bir haberle geliyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim beta hcg 402 çıktı. Doktorum 48 saat sonra yeniden kan tahlili yapmamız lazım dedi. Ort kaç çıkması gerekir?
Aynı belirtiler zaten regl ile hamilelik.Benmde tam 5 gun var umutlar yerle bir
Regl belietilerimden sadece ishal var bu tip bi agri yasamam hic 1 gun oncesi belim ve karnim normal adet sancisi seklinde agrimaya baslsr bir hafta oncede goguslerim siser acimaya baslsrdi oda yok baklm insallah sabah belli olurAynı belirtiler zaten regl ile hamilelik.
Birinde gecikiyor birinde regl oluyorsun tek fark bu
Ay benimki de 2 gün önce anne bizim de artık bebeğimiz olsun muuu diyorBenim kızım da bugün bana anne bana kardeş doğra diyor.Doğur demek istiyor sanırım ay içine doğmuş olabilir mi? Kız istiyormuş adı da ayşe olacakmış öyle istiyor
Bu şey değil miBen hamile kalana kadar kimseye 2. Cocugu yapmak istediğimi söylemicektim ama çalışmalara başlar başlamaz herkeze söyledim ha bide erken test yapmıcaktım ama onuda yaptım malesef
Heveslen bence net gözüküyor canım hayırlı olsunKızlar çatlama iğnesinin 12. Günü aşılamanın 10.Günü sabah ilk idrarla yaptım heveslenmeyin mi sizce
Bana yaramadığını da geçtim daha beterini yaptıHayırlı olsun bu ay bi bana yaramadı masallah ne bereketli aymış
Hahaaa buna sesli güldüm :)) neden utanıyormuş ki hem yapıyo hem utanıyorBence bilerik ve isteyerek yapıp yanlışlıkla oldu diyor çünkü elalemin lafından çok korkuyor hep saklıyor hamileliklerini sanki doğurunca görmücekler bana bile sana bişey söylücem ama utanıyorum diyornoldu diyorum ben hamileyim yine diyor
Kızlar çatlama iğnesinin 12. Günü aşılamanın 10.Günü sabah ilk idrarla yaptım heveslenmeyin mi sizce
Az önce sabah ilk idrarla yaptım ama koyuluk aynı oldu. Hamile değil miyim acabaEtkiler sabah ilk idrarda hcg daha yoğun oluyor istersen yarın sabah ilk idrarla yaparsın yada kan da verebilirsin daha kesin bir sonuç için canım
Aynen kuzum kısmetBenimde yumurtlamaya göre yarın ama adet olacakmışım gibi ağrılarım var test yaptım negatif artık diğer aya kısmet
Yaaa bide benBu şey değil mi
Ben
Testten öyle olmuştur benim bat günümde bile silik çıktı gidip kan ver canım kesin sonuç içinAz önce sabah ilk idrarla yaptım ama koyuluk aynı oldu. Hamile değil miyim acaba
Al benden de o kadar 2 dk bakla ıslanmıyor ağızlardaYaaa bide benşuan çoğu kisi hamile kalmak icin uğraştığımı biliyor bide soylemeyecektim