Kızzzz daha az önce yarın test yapcam demiyo muydun bin tane belirti saydın burda sabahtan beriBenmde tam 5 gun var umutlar yerle bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızzzz daha az önce yarın test yapcam demiyo muydun bin tane belirti saydın burda sabahtan beriBenmde tam 5 gun var umutlar yerle bir
Deger duzenli yukseliyomu diye bakiyolar bildigim kadariyla 2 gunde 2 katina cikmasi gerekiyormus sağlıklı gebelikseInsallah. 2 gun sonra tekrar bakmamiz lazim diyince sormak istedim
İnsallah ,Ama bu moralle pozitif öğrenirsen ne guzel olur bir de öyle dusun=)
Yapicam sabah test ama korkuyorum cok unutlandim bu ay icimden bir ses hamile oldugumu soyluyo ama cok korkuyorumKızzzz daha az önce yarın test yapcam demiyo muydun bin tane belirti saydın burda sabahtan beri
En güzeli valla. bu sefer ben de ağzımı tutabilirsem cinsiyeti belli oluncaya kadar kimseye duyurmak istemiyorumBence bilerik ve isteyerek yapıp yanlışlıkla oldu diyor çünkü elalemin lafından çok korkuyor hep saklıyor hamileliklerini sanki doğurunca görmücekler bana bile sana bişey söylücem ama utanıyorum diyor noldu diyorum ben hamileyim yine diyor
Annen de demiş zaten bak annelerin içine doğar hadi inşallah yap gitsin sabah çıkmazsa tekrar yaparsınYapicam sabah test ama korkuyorum cok unutlandim bu ay icimden bir ses hamile oldugumu soyluyo ama cok korkuyorum
Evet tabi cikmayadabilir 4 gun kalmis oluyo ve ben kaset test yapmayi dusunuyorum zatenAnnen de demiş zaten bak annelerin içine doğar hadi inşallah yap gitsin sabah çıkmazsa tekrar yaparsın
Insallah aminn=)Çok sağolun inşallah Rabbim size de tez vakitte hayırlıb bir evlat verir.
Dört gözle beklicem sabah=)Yapicam sabah test ama korkuyorum cok unutlandim bu ay icimden bir ses hamile oldugumu soyluyo ama cok korkuyorum
Cok dua et bana lutfenDört gözle beklicem sabah=)
Tüpleri degiselim görümcenle baglatmaya gerek kalmazBende öyle dedim görümceme bacım biz sabah akşam yapıyoruz olmuyor sen nasıl böyle yanlışlıkla hamile kalıyorsun dedim oda kocasıda bilmiyor hatta kendilerinden çok çok eminler hadi bi kere oldu anlarım ikiyide anlayabilirim belki ama üçüncüde yanlışlıkla olmazki artık 2 senede bir yanlışlıkla hamile kalıyor kızcağızz artık bağlatcak sanırım
Cok dua et bana lutfen
Ahahshzbwwuajaj bu superdi=)Tüpleri degiselim görümcenle baglatmaya gerek kalmaz
Ay valla ya covit testi yaptim bugün belki negatife dönmüştür diye oda pozitif halaAz biraz daha devam et o da herzaman olmuyor
Tüpleri degiselim görümcenle baglatmaya gerek kalmaz
Olabilir bence minigin kalbi temiz icine dogmustur inaallah oyledirBenim kızım da bugün bana anne bana kardeş doğra diyor. Doğur demek istiyor sanırım ay içine doğmuş olabilir mi? Kız istiyormuş adı da ayşe olacakmış öyle istiyor
Aglancak halimize gülmeyi ögrendik artık umarım allahta bizi güldürürAhahshzbwwuajaj bu superdi=)
Aa geçmiş olsun canım geçen bi yazı okudum. covid geçirenlere hemen önerilmiyor gebelik. doktorunla görüştün mü hiç bunu?Ay valla ya covit testi yaptim bugün belki negatife dönmüştür diye oda pozitif hala
Ben hamile kalana kadar kimseye 2. Cocugu yapmak istediğimi söylemicektim ama çalışmalara başlar başlamaz herkeze söyledim ha bide erken test yapmıcaktım ama onuda yaptım malesefEn güzeli valla. bu sefer ben de ağzımı tutabilirsem cinsiyeti belli oluncaya kadar kimseye duyurmak istemiyorum