Bence degerin cok iyi 1000 lerde kese gorunuyo galibaHanımlar merhabalarbende güzel bir haberle geliyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim beta hcg 402 çıktı. Doktorum 48 saat sonra yeniden kan tahlili yapmamız lazım dedi. Ort kaç çıkması gerekir?
Hayırlı olsun bu ay bi bana yaramadı masallah ne bereketli aymışHanımlar merhabalarbende güzel bir haberle geliyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim beta hcg 402 çıktı. Doktorum 48 saat sonra yeniden kan tahlili yapmamız lazım dedi. Ort kaç çıkması gerekir?
Şimdi oldu canım sağ olCanım ilk pik yaptığı zaman LH hormonu da pik yapıyor sonra hormonlar hızlıca dengeye girmeye başlıyor, rahim kalınlaşmaya başlıyor. Eğer rahim pikten yani LH zirvesinden 13-15 gün içinde bebek bulmazsa parçalanıyor. İlk pik yaptığı zaman bebek olabilir bebek gelebilir diye kalınlaşmaya başlıyor bakıyor bebek yok temizliyor içeriyi sonraki aya hazırlanıyor. Diyelim hem 14 hem 27.gün yumurtladın reglin yine ilk yumurtlamaya göre olur çünkü rahim o mesajı aldı bir kere. O yüzden 27de yumurtladın ve tuttuysa bile genellikle düşüyor çünkü rahim temizliğe başlıyor. Ya da üstüne görme oluyor birkaç gün.
Not: biyoloji öğretmeniyim :)
İyiye isaretmi peki bu ilk defa yasiyorumİşte orası rahim ve bugün benim de orası da aynen senin dediğin gibi
Benimde öyle ama adet devamke=)İşte orası rahim ve bugün benim de orası da aynen senin dediğin gibi
Bende öyle dedim görümceme bacım biz sabah akşam yapıyoruz olmuyor sen nasıl böyle yanlışlıkla hamile kalıyorsun dedim oda kocasıda bilmiyor hatta kendilerinden çok çok eminlerYanlıslıkla hamile kalmakmı gece gündüz üsenmeden o işi yapsam gine olmaz benim
Kac gun onceden basladi peki sizdeBenimde öyle ama adet devamke=)
Ben de ilk kez yaşıyorum valla. Adet öncesi kasıklarımda sancı olurdu ama rahimde ilk kez olduİyiye isaretmi peki bu ilk defa yasiyorum
Bata kac gun varBen de ilk kez yaşıyorum valla. Adet öncesi kasıklarımda sancı olurdu ama rahimde ilk kez oldu
Rica ederim canımŞimdi oldu canım sağ ol
Benim düşündüğüm gibiymiş.
Kesin geri çekilme yöntemiyle korunduklarını zannediyorlardır da ondanBende öyle dedim görümceme bacım biz sabah akşam yapıyoruz olmuyor sen nasıl böyle yanlışlıkla hamile kalıyorsun dedim oda kocasıda bilmiyor hatta kendilerinden çok çok eminlerhadi bi kere oldu anlarım ikiyide anlayabilirim belki ama üçüncüde yanlışlıkla olmazki artık 2 senede bir yanlışlıkla hamile kalıyor kızcağızz artık bağlatcak sanırım
9Bata kac gun var
5 gundur hafif bugün tavan adetle birlikteKac gun onceden basladi peki sizde
Benmde tam 5 gun var umutlar yerle bir5 gundur hafif bugün tavan adetle birlikte
Ama bu moralle pozitif öğrenirsen ne guzel olur bir de öyle dusun=)Benmde tam 5 gun var umutlar yerle bir
Ben 11 nisanda yumurtlama gordum yunurtlamaya gore 25 nisanda beklyem ama donguye gore 30 baklm sabah tets yapicam nasip insallah vardir929unda bekliyorum
Insallah. 2 gun sonra tekrar bakmamiz lazim diyince sormak istedimBence degerin cok iyi 1000 lerde kese gorunuyo galiba
Bence bilerik ve isteyerek yapıp yanlışlıkla oldu diyor çünkü elalemin lafından çok korkuyor hep saklıyor hamileliklerini sanki doğurunca görmücekler bana bile sana bişey söylücem ama utanıyorum diyorKesin geri çekilme yöntemiyle korunduklarını zannediyorlardır da ondan