Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al benden de o kadar 2 dk bakla ıslanmıyor ağızlarda :işsiz::işsiz::işsiz::KK12:
ya sorma bide demiyolar mı bu ay var mı bide gözle göbeğini gösterirler kaşı kaldırarak :KK53:
Benim kız da meme diye peşimde koşuyor Bi haberi olsa 😒😒😂😂
benim kızım da 4,5 yaşında onun aklı eriyor bebek oraya nasıl girecek diyip duruyordu en son bende doktora gidicez karnıma bişeyle bebeği koyacak dedim oda her seferinde hadi anne gidelim bebeği karnına koysunlar artık herkesin annesine koymuşlar sana niye koymuyorlar diyor bende diyorum senin için güzel kardeş seçiyorlar dedim :KK70: anne benim gibi kız olsun oda diyor :KK53::KK53:

ya sorma bide demiyolar mı bu ay var mı bide gözle göbeğini gösterirler kaşı kaldırarak :KK53:

benim kızım da 4,5 yaşında onun aklı eriyor bebek oraya nasıl girecek diyip duruyordu en son bende doktora gidicez karnıma bişeyle bebeği koyacak dedim oda her seferinde hadi anne gidelim bebeği karnına koysunlar artık herkesin annesine koymuşlar sana niye koymuyorlar diyor bende diyorum senin için güzel kardeş seçiyorlar dedim :KK70: anne benim gibi kız olsun oda diyor :KK53::KK53:
Bi benimki erkek istiyor demek ki🙈
Eşim geçen diyor ki kızım dua niyetine geçecek sen nolur nolmaz kız olsun de diyor🤣
Bakalım hangisi kazanacak

Bi benimki erkek istiyor demek ki🙈
Eşim geçen diyor ki kızım dua niyetine geçecek sen nolur nolmaz kız olsun de diyor🤣
Bakalım hangisi kazanacak
yaa siz yine kız mı olsun istiyorsunuz ? :) hayırlısı olsun normalde kız çocuklar kız istiyor erkekler erkek istiyor çünkü arkadaşı olacak gibi düşünüyor :KK200: anne diyor ben onun üstünü örterim sarılırım öperimbenden çok kızım kardeşi olmasını istiyor.. 🤣

yaa siz yine kız mı olsun istiyorsunuz ? :) hayırlısı olsun normalde kız çocuklar kız istiyor erkekler erkek istiyor çünkü arkadaşı olacak gibi düşünüyor :KK200: anne diyor ben onun üstünü örterim sarılırım öperimbenden çok kızım kardeşi olmasını istiyor.. 🤣
Bizimki bozuk😂 eşim erkek istemiyor diyebilirim 🤣 7 çocuğum olsa 7si de kız olsun diyor.
ayyyyyy hadi inşallah bismillah yap be şimdi ben meraktan çatlarım ya ya sizin gibi sabırlı kişilere özeniyorum cidden harikasınız yap hadi yap yap :21:
Kuzum sabır değil sahurda kalkıp su içiyorum 1 lt üstünden zaman geçsin ki doğru çıksın diye bekliyorum 🤭🤭

Hahaaa buna sesli güldüm :)) neden utanıyormuş ki hem yapıyo hem utanıyor 😂😂😂 ben tanımadığım için birşey demek istemedim dediğin için diyorum böyleleri bilerek yapıyor bunu başka şekilde sergiliyor. Doğurganlık böyle muazzam birşeymiş kendilerine özgü durummuş gibi böbürleniyorlar 🙄Allah vermiş olmuş yani 😂 tek doğurgan kadınmış iması çizip yapıp da yanlışlıkla oldu denilmez. Yanlışlıkla istemese olmaz ki sonuçta korunmanın kaç tane yönetimi var iyi ki böyle birisi yok çevremde buna da ayrı şükür ettim 😒ben katlanamam böylesine şap vurcan ağzına 😁😁
Benimde vurasım geliyor zaten hemde terlikle 😂😂

X