Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Al benden de o kadar 2 dk bakla ıslanmıyor ağızlarda
ya sorma bide demiyolar mı bu ay var mı bide gözle göbeğini gösterirler kaşı kaldırarak
Benim kız da meme diye peşimde koşuyor Bi haberi olsa
benim kızım da 4,5 yaşında onun aklı eriyor bebek oraya nasıl girecek diyip duruyordu en son bende doktora gidicez karnıma bişeyle bebeği koyacak dedim oda her seferinde hadi anne gidelim bebeği karnına koysunlar artık herkesin annesine koymuşlar sana niye koymuyorlar diyor bende diyorum senin için güzel kardeş seçiyorlar dedim anne benim gibi kız olsun oda diyor

Bi benimki erkek istiyor demek ki
Eşim geçen diyor ki kızım dua niyetine geçecek sen nolur nolmaz kız olsun de diyor
Bakalım hangisi kazanacak

Bi benimki erkek istiyor demek ki
Eşim geçen diyor ki kızım dua niyetine geçecek sen nolur nolmaz kız olsun de diyor
Bakalım hangisi kazanacak
yaa siz yine kız mı olsun istiyorsunuz ? :) hayırlısı olsun normalde kız çocuklar kız istiyor erkekler erkek istiyor çünkü arkadaşı olacak gibi düşünüyor anne diyor ben onun üstünü örterim sarılırım öperimbenden çok kızım kardeşi olmasını istiyor..

Yok canım dün hayalet çizgi çıktı kaset testte bugün erken gebelik testiyle deneyeceğim
ayyyyyy hadi inşallah bismillah yap be şimdi ben meraktan çatlarım ya ya sizin gibi sabırlı kişilere özeniyorum cidden harikasınız yap hadi yap yap

Bizimki bozuk eşim erkek istemiyor diyebilirim 7 çocuğum olsa 7si de kız olsun diyor.
ayyyyyy hadi inşallah bismillah yap be şimdi ben meraktan çatlarım ya ya sizin gibi sabırlı kişilere özeniyorum cidden harikasınız yap hadi yap yap
Kuzum sabır değil sahurda kalkıp su içiyorum 1 lt üstünden zaman geçsin ki doğru çıksın diye bekliyorum

Benimde vurasım geliyor zaten hemde terlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…