- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Benim kız da meme diye peşimde koşuyor Bi haberi olsaAy benimki de 2 gün önce anne bizim de artık bebeğimiz olsun muuu diyor
günaydın herkese canım ben beklemedeyim henüz 16sinda kan verdim negatif çıktı ama gelen giden yok hala bekliyorum bakalımburcuerva
@zizi353535
@Zeymusra
@Sazaks
@nasipetsin
@Dreamgirls
merhaba kızlar sizlerin bat geçmiş bi haber yok mu?
Batımız Aynı günmüş :)929unda bekliyorum
Bugün inşallah bir kaç saat sonra canım. İnşallah hamileyimdir canım yaa
ya sorma bide demiyolar mı bu ay var mı bide gözle göbeğini gösterirler kaşı kaldırarakAl benden de o kadar 2 dk bakla ıslanmıyor ağızlarda
benim kızım da 4,5 yaşında onun aklı eriyor bebek oraya nasıl girecek diyip duruyordu en son bende doktora gidicez karnıma bişeyle bebeği koyacak dedim oda her seferinde hadi anne gidelim bebeği karnına koysunlar artık herkesin annesine koymuşlar sana niye koymuyorlar diyor bende diyorum senin için güzel kardeş seçiyorlar dedimBenim kız da meme diye peşimde koşuyor Bi haberi olsa
Bi benimki erkek istiyor demek kiya sorma bide demiyolar mı bu ay var mı bide gözle göbeğini gösterirler kaşı kaldırarak
benim kızım da 4,5 yaşında onun aklı eriyor bebek oraya nasıl girecek diyip duruyordu en son bende doktora gidicez karnıma bişeyle bebeği koyacak dedim oda her seferinde hadi anne gidelim bebeği karnına koysunlar artık herkesin annesine koymuşlar sana niye koymuyorlar diyor bende diyorum senin için güzel kardeş seçiyorlar dedimanne benim gibi kız olsun oda diyor
canım inşalah güzel haberini alırız... ilk testin mi olacak ?Bugün inşallah bir kaç saat sonra canım. İnşallah hamileyimdir canım yaa
Hamile kaldığın için mi kesiyorsun memeden canımBenim kız da meme diye peşimde koşuyor Bi haberi olsa
Yok canım dün hayalet çizgi çıktı kaset testte bugün erken gebelik testiyle deneyeceğimcanım inşalah güzel haberini alırız... ilk testin mi olacak ?
yaa siz yine kız mı olsun istiyorsunuz ? :) hayırlısı olsun normalde kız çocuklar kız istiyor erkekler erkek istiyor çünkü arkadaşı olacak gibi düşünüyorBi benimki erkek istiyor demek ki
Eşim geçen diyor ki kızım dua niyetine geçecek sen nolur nolmaz kız olsun de diyor
Bakalım hangisi kazanacak
ayyyyyy hadi inşallah bismillah yap be şimdi ben meraktan çatlarım ya ya sizin gibi sabırlı kişilere özeniyorum cidden harikasınız yap hadi yap yapYok canım dün hayalet çizgi çıktı kaset testte bugün erken gebelik testiyle deneyeceğim
Bizimki bozukyaa siz yine kız mı olsun istiyorsunuz ? :) hayırlısı olsun normalde kız çocuklar kız istiyor erkekler erkek istiyor çünkü arkadaşı olacak gibi düşünüyoranne diyor ben onun üstünü örterim sarılırım öperimbenden çok kızım kardeşi olmasını istiyor..
Kuzum sabır değil sahurda kalkıp su içiyorum 1 lt üstünden zaman geçsin ki doğru çıksın diye bekliyorumayyyyyy hadi inşallah bismillah yap be şimdi ben meraktan çatlarım ya ya sizin gibi sabırlı kişilere özeniyorum cidden harikasınız yap hadi yap yap
Benimde vurasım geliyor zaten hemde terlikleHahaaa buna sesli güldüm :)) neden utanıyormuş ki hem yapıyo hem utanıyorben tanımadığım için birşey demek istemedim dediğin için diyorum böyleleri bilerek yapıyor bunu başka şekilde sergiliyor. Doğurganlık böyle muazzam birşeymiş kendilerine özgü durummuş gibi böbürleniyorlar Allah vermiş olmuş yani tek doğurgan kadınmış iması çizip yapıp da yanlışlıkla oldu denilmez. Yanlışlıkla istemese olmaz ki sonuçta korunmanın kaç tane yönetimi var iyi ki böyle birisi yok çevremde buna da ayrı şükür ettim ben katlanamam böylesine şap vurcan ağzına
He valla sen gibi olmayım diye de sukrettm=) sen de tez zamanda normale donesin insallah=)Bana yaramadığını da geçtim daha beterini yaptıyinede şükür.
Bugün ki güzel haberde senden gelsin canimYok canım dün hayalet çizgi çıktı kaset testte bugün erken gebelik testiyle deneyeceğim
Evet 7 haftalik hamileyim çok şükür ❤Kaldınız mi hamile bende çıkardım ama henüz yok bisey
İnşallah canım yaBugün ki güzel haberde senden gelsin canim
Ben de gördüm çizgiyi testi yarın tekrarla istersenKızlar çatlama iğnesinin 12. Günü aşılamanın 10.Günü sabah ilk idrarla yaptım heveslenmeyin mi sizce