Trt belgrselde bi aile var 9 çocuklu İngiltereden nasıl oluyor ya rabDoğru diyosun canım ama ne bileyim sürekli aynı seyler okadar sıkıldımki direk hamile kalanlari hayretle izliyorum ne zor şeymis hamile kalmak
Daha çok varmış canım ya, benim bugün adet günümdü olmadım, test yaptım. Böyle fenerle bakınca görünen bi çizgi var, eşime gösterdim o da gördü ama bilemiyorum.8 gün var daha canım benim.
Oy minnoş uykusunda yerim onu =)Ben ne kadar uykusuz kalabilir ki bir insan uyuyor çocuk 20 saat yeni doganken diyordum
Meğer çocuk sana yapışık uyuyormus ve sen çocuk ezilmesin diye uyuyamıyormussun mesela
Birkaç gün sonra tekrarlarsın canım inşallah vardırDaha çok varmış canım ya, benim bugün adet günümdü olmadım, test yaptım. Böyle fenerle bakınca görünen bi çizgi var, eşime gösterdim o da gördü ama bilemiyorum.
Rabbime sığındım, o herşeyin en hayırlısını nasip eder biliyorum.
Ayyy sonunda yapıyo musun kızzz hadi hayırlısıBana dua edin yarin sabah test yapicam
At buraya hemen unutmazsan etiketle beni de canımBana dua edin yarin sabah test yapicam
Evet yapicam karin agrim cok artti hic böyle birsey yasamamistim birde annem ruyamda gordum sen hamilesin falan dedi normalde her kan vermeye gittigimde bosuna gidiyorsun hamile degilsin diyodu icime suphe dustu baklm yarin yapicamAyyy sonunda yapıyo musun kızzz hadi hayırlısı
Tamamdir etiketlerim insallahAt buraya hemen unutmazsan etiketle beni de canım
Hamileysen annene tekke kurunEvet yapicam karin agrim cok artti hic böyle birsey yasamamistim birde annem ruyamda gordum sen hamilesin falan dedi normalde her kan vermeye gittigimde bosuna gidiyorsun hamile degilsin diyodu icime suphe dustu baklm yarin yapicam
TatatatataaaaammmBana dua edin yarin sabah test yapicam
İns cnm Allah razı olsun rabbim su mübarek günlerde isteyen herkesi kucağını doldursun insallh..Allah gönlüne göre versin canım inşallah bebiş vardır
Fenalık basıyor bana oyle dk bası doguranları görünce bana göre dogurmak mucize gibi bisey basıma gelmedikce inanmak mümkün olmayacakTrt belgrselde bi aile var 9 çocuklu İngiltereden nasıl oluyor ya rab
Bide sökülebilsem keske lekelenme devam edip duruyo cok gıcık olsamda kurtulsam bitse bu ezİyetMaalesef öyle ama elimizden gelen bir durum değil çok dua edip beklememiz en güzeliayy birde duygusallık ağır sende adet öncesi sanırsam
Ahahahahaha tamam soylerimHamileysen annene tekke kurunya da genc zaten gelsin KK.ya test yapmayalım bize söylesin
Yanlıslıkla hamile kalmakmı gece gündüz üsenmeden o işi yapsam gine olmaz benimBende direk hamile kalanlara ve özellikle yanlışlıkla hamile kalanlara hayranım mesela benim görümcem şuan 3. Yanlışlıkla hamile
Zuahshshhaahsh=)))Nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz
Bende öyle düşünüyorum =/Fenalık basıyor bana oyle dk bası doguranları görünce bana göre dogurmak mucize gibi bisey basıma gelmedikce inanmak mümkün olmayacak