Rahim filmi hakkında bilgim yok ama olmayacak dersen olmaz
Ben kızımı dogurdugumda ilk gün kolostrum geldi ve sonra damla sütüm gelmedi. Tabi lohusalik da var ben ağlıyorum kendimi yiyorum sütüm yok diye. Ben de diyordum ki sütüm asla gelmeyecek olmuyor herkesin 3 günde gelmis 5 günde gelmis benim yok.
Eltimle konuştuk bir gün dedi ki; kendine güveneceksin benim bir köy doyuracak sütüm var güveniyle düşün vs. Bunu zor olsa da denedim. Sonraki gün sütüm damla damla geldi. Yine hiç bir zaman 10 cc sütüm olmadı ve doktora gittim en son. Prolaktin değerim 0.10du yani menopoza girmis bir kadının değeri kadar.
Ama dedim benden damla damla da olsa süt geliyor su an. Doktor gelmesi mümkün değil dedi. Dedim valla geliyor elle çay kasigina sağım yapıp veriyorum falan.
Doktor da inanamadı.
Velhasıl kelam psikolojini normal tutman çok önemli. Bir ikincisi de Allahın verdiği de vermediği de hayır bunu lütfen böyle düşün. Çocuk büyük bir imtihan belki seni bu şekilde hazırlıyor buna; bilemeyiz. İsyan etmeden elinden gelenleri yapıp tevekkül et lütfen.
Olmayacak fikrini aklından çıkartmalısın ve bir de çocuksuz günlerin tadını çıkartmalısın.
Bunu burada ilk çocuğu olacak herkese söylüyorum; yalan değil Çocuk çoğu zaman en güzel şey ama bazen de hayatındaki en kötü şey olabiliyor.
Bunu yaramazlık vs diye düşünmeyin; örneğin benimki 5 aylıkken hastaneye 1 hafta yatirmamiz gereken bir hastalık yaşadı ölüm tehlikesi vardı. Ve benim hayatımın en kötü günleriydi. Eğer çocuğum olmasa böyle bir imtihan da olmayacaktı.
Çocuğunuz olduktan sonra hem ona hem size bir şey olacak diye ödünüz kopacak, çok fazla telaş çok fazla şüphe ve çok fazla kaygı demek bir çocuk güzel şeylerin yanında.
Bu yüzden olmadığı durumda da olmadığı için şu an yasamadiginiz şeylere lütfen şükredin. Size bunu su an tuzu kuru gözüken ama aslında 27 senenin 12 senesi gittigim 16 doktor tarafından "senin tüp bebekle dahi çocuğun olamayacaktır " denen bir kadın olarak yazıyorum.
Kim ne derse desin ya da ne olursa olsun hüküm Allah'ındır veren O alan O.
Sakin kalıp dua edelim Allah'tan hayırlısını isteyelim.