Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana da doktorum ilk gebeliğimde geç döllenme demişti. özellikle sormuştum doktora ama benim adetim düzenlidir yine geç döllenme olabilir mi diye. olabilir demişti.
Pekii biyoloji sorusu geliyor geç döllenme olunca da o döllenme için yapılan ilişki günü sizin kendi hesapladığınız ovülasyon günleri mi oluyor ? Yani 14-15-16. Günler gibi yoksa daha sonraki günlerdeki ilişkilr mi

Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen @Arsoney senin duan hepinizin duası
Allahım.. Öyle sevindim öyle heyecanlandım ki gerçekten kendi sevincim gibi hayırlı olsuunn herşey çok güzel olur inşallahh

Bugun bat gunumdu, gelen giden yok kaset test yapmadan kan mi vermeliyim acaba Ve hangi gun vermeliyim bi akil verin kizlarrrrr

Pekii biyoloji sorusu geliyor geç döllenme olunca da o döllenme için yapılan ilişki günü sizin kendi hesapladığınız ovülasyon günleri mi oluyor ? Yani 14-15-16. Günler gibi
Bence bazı aylar iki defa yumurtluyoruz. 2.yumurta tuttuğunda geç döllenme oluyor adet düzenli olanlarda.
Amaa
Şunu bir türlü anlayamıyorum o halde adet 2.yumurtlamaya göre değil yine ilk yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor.
Benim düşüncem bu daha iyi bilen varsa açıklayabilir mi?
Ben gebe kaldığım ay 2 defa ovulasyon akıntısı yaşadım 4 gün kadar arayla. Bence 2.si tutmuştu. Regl günü kan değerim 32'ydi.

Allahım.. Öyle sevindim öyle heyecanlandım ki gerçekten kendi sevincim gibi hayırlı olsuunn herşey çok güzel olur inşallahh
Canım çok sagol inşallah seninde vardır takip ettiğim kadarıyla senin yumurtlamadan sonra 8 gün geçmiş belki yeni oluşuyordur ve ondan çıkmamıştır test sen canını sıkma tamam mı benim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı birde kan daha yeniymiş düşün 10.64 çok çok yeni ondan üzülme umudunu kaybetme

Ahh inşallah çokk amiinn benim çok ağrılarım var 2 gündür adet olacak gibi ama bu ay enfeksiyon vardı o yüzden de olabilir pek beklentim yok bu ay
Bemmde agrim vsr ama adet agrisi gibi degil iki gundur alt karnimi ve belimi kapsayan sızlamam var

Ah dua eden güzel yüreğin dert görmesin inşallah rabbim hayırlısını versin belkide dediğin gibidir

Bemmde agrim vsr ama adet agrisi gibi degil iki gundur alt karnimi ve belimi kapsayan sızlamam var
Valla ben vücudumu tanıyamıyorum artık çok mu dinliyorum kendimi yada hamilelikten mi acaba diye düşüne düşüne nereme ne olduğunu bilmiyorum artık

Valla ben vücudumu tanıyamıyorum artık çok mu dinliyorum kendimi yada hamilelikten mi acaba diye düşüne düşüne nereme ne olduğunu bilmiyorum artık
Al bendende o kadar bilmediğim cok sey cikiyo bu surede megerse ben kendi vucudumu hic tanimiyormusum

Vallahi anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…