Pekii biyoloji sorusu geliyorBana da doktorum ilk gebeliğimde geç döllenme demişti. özellikle sormuştum doktora ama benim adetim düzenlidir yine geç döllenme olabilir mi diye. olabilir demişti.
Allahım.. Öyle sevindim öyle heyecanlandım ki gerçekten kendi sevincim gibiKızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen @Arsoney senin duan hepinizin duası
Bugun bat gunumdu, gelen giden yokTestin orası pembe oluyor normalde de; fakat benim kız testlerde 6. Haftada çıkmaya başlamıştıbat.ım geçtikten sonra gittiğimde de hcg 57 idi.
Testte çıkacak diye bisiy yok yani en güvenilir olanı kan vermek. Ben olsam bat 2 gün geçince kan verirdim regl olmazsam
Darisi agustos gelinleri olarak bize insallahAllahım.. Öyle sevindim öyle heyecanlandım ki gerçekten kendi sevincim gibihayırlı olsuunn herşey çok güzel olur inşallahh
Bence bazı aylar iki defa yumurtluyoruz. 2.yumurta tuttuğunda geç döllenme oluyor adet düzenli olanlarda.Pekii biyoloji sorusu geliyorgeç döllenme olunca da o döllenme için yapılan ilişki günü sizin kendi hesapladığınız ovülasyon günleri mi oluyor ? Yani 14-15-16. Günler gibi
Canım çok sagol inşallah seninde vardır takip ettiğim kadarıyla senin yumurtlamadan sonra 8 gün geçmiş belki yeni oluşuyordur ve ondan çıkmamıştır test sen canını sıkma tamam mı benim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı birde kan daha yeniymiş düşün 10.64 çok çok yeni ondan üzülme umudunu kaybetmeAllahım.. Öyle sevindim öyle heyecanlandım ki gerçekten kendi sevincim gibihayırlı olsuunn herşey çok güzel olur inşallahh
Ozman eklermisin benide canım yaş 24 beklenen bat 21Tabi ki canımtopik çıldırdı bu akşam yüz küsür olur
Ne kadardır deniyorsunuz?Ozman eklermisin benide canım yaş 24 beklenen bat 21
1 sene 43 ay falan canim qma 2 aydir tedavi uygulaniyor bu ay rahim filmi cekinicemNe kadardır deniyorsunuz?
1sene 3 ay beybi 43 degil1 sene 43 ay falan canim qma 2 aydir tedavi uygulaniyor bu ay rahim filmi cekinicem
Ahh inşallah çokk amiinnDarisi agustos gelinleri olarak bize insallah
Bemmde agrim vsr ama adet agrisi gibi degilAhh inşallah çokk amiinnbenim çok ağrılarım var 2 gündür adet olacak gibi ama bu ay enfeksiyon vardı o yüzden de olabilir pek beklentim yok bu ay
Ah dua eden güzel yüreğin dert görmesin inşallahCanım çok sagol inşallah seninde vardır takip ettiğim kadarıyla senin yumurtlamadan sonra 8 gün geçmiş belki yeni oluşuyordur ve ondan çıkmamıştır test sen canını sıkma tamam mı benim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı birde kan daha yeniymiş düşün 10.64 çok çok yeni ondan üzülme umudunu kaybetme
Valla ben vücudumu tanıyamıyorum artık çok mu dinliyorum kendimi yada hamilelikten mi acaba diye düşüne düşüne nereme ne olduğunu bilmiyorum artıkBemmde agrim vsr ama adet agrisi gibi degiliki gundur alt karnimi ve belimi kapsayan sızlamam var
Al bendende o kadar bilmediğim cok sey cikiyo bu suredeValla ben vücudumu tanıyamıyorum artık çok mu dinliyorum kendimi yada hamilelikten mi acaba diye düşüne düşüne nereme ne olduğunu bilmiyorum artık
Bat 1 gün geçsin öyle ver canımBugun bat gunumdu, gelen giden yokkaset test yapmadan kan mi vermeliyim acaba Ve hangi gun vermeliyim bi akil verin kizlarrrrr
Ben de diyorum ne diyor1sene 3 ay beybi 43 degil
Vallahi anlamıyorumBence bazı aylar iki defa yumurtluyoruz. 2.yumurta tuttuğunda geç döllenme oluyor adet düzenli olanlarda.
Amaa
Şunu bir türlü anlayamıyorum o halde adet 2.yumurtlamaya göre değil yine ilk yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor.
Benim düşüncem bu daha iyi bilen varsa açıklayabilir mi?
Ben gebe kaldığım ay 2 defa ovulasyon akıntısı yaşadım 4 gün kadar arayla. Bence 2.si tutmuştu. Regl günü kan değerim 32'ydi.