İnşallah sağlıklıdır canım, senin bat ne zaman? Benim de sağ yanım ağrıyor dünden beriKızlar benim alt karın ağrım baya var akşamdan beri belime vuran ve ben bunu tanıyorum.. kimyasal geçirdiğimde de böyle bat'a günler kala emindim gebe olduğuma ve bunda da emin gibiyim..
Amaa böyle olduğunda kimyasal çıkmıştı acaba bu ağrılar yine kimyasal olacağını mı gösteriyor ki çünkü aynı ağrılar ve çok üzgünüm şu an.
Öyle mi canım kusura bakma gözümden kaçmış demek. Hadi bakalım hayırlısıyla gebesindir inşallah. Test yaptın mı hiç ve ne zamam yumurtladığını biliyor musun?Ben yazmıştım ama unuttun galibaDüZensiz olduğu için daha bi belirti yok bende
Aynisi bendede var bende sanki kesin hamileyim gibi hissediyorum ilk defa korkutma beniKızlar benim alt karın ağrım baya var akşamdan beri belime vuran ve ben bunu tanıyorum.. kimyasal geçirdiğimde de böyle bat'a günler kala emindim gebe olduğuma ve bunda da emin gibiyim..
Amaa böyle olduğunda kimyasal çıkmıştı acaba bu ağrılar yine kimyasal olacağını mı gösteriyor ki çünkü aynı ağrılar ve çok üzgünüm şu an.
8 gün var daha canım benim.İnşallah sağlıklıdır canım, senin bat ne zaman? Benim de sağ yanım ağrıyor dünden beri
Canım sen neden korkuyorsun ben daha önce yaşadığım için kendimi yine kendimle kıyaslıyorum.Aynisi bendede var bende sanki kesin hamileyim gibi hissediyorum ilk defa korkutma beni
Bende daha once hic yasamdigim.icin kendimi seninle kiyasliyorumCanım sen neden korkuyorsun ben daha önce yaşadığım için kendimi yine kendimle kıyaslıyorum.
Benim de ilk kez rahmimde sancı var. Akşam üstü ikindi namazını kılarken başladı. Yatay bi şekilde arada sancı giriyor ne olduğunu anlamadım. Belimde ağrı da başladı ama bugün çok ayakta kaldım ondan olabilirKızlar benim alt karın ağrım baya var akşamdan beri belime vuran ve ben bunu tanıyorum.. kimyasal geçirdiğimde de böyle bat'a günler kala emindim gebe olduğuma ve bunda da emin gibiyim..
En alttaki yumurtlama canımEki Görüntüle 2830433 Merhaba kızlar ben anlamadımhala yumurtlama yok sizde bakabilir misiniz ben mi anlamıyorum
Hayirlisi olsun gercektenMaalesef o kokuyu ben de iyi bilirim hayırlısı olsun kuzum
Allah gönlüne göre versin canım inşallah bebiş vardırKizlar benim reglime 3 gün kaldı beyaz kremsi akıntım var kii ben adete yakın kuru olurum.. bide her ay 10 gun önce başlayan göğüs hassasiyeti bu ay üç gün kala basladi bilmiyorum ki olabilir mi göğüs uçlarım belirginleşti ayy hadi ins yakendi kendimi gaza getiriyorum ins vardır yaa
Hayir maalesef genelde oluyor oylebu testi ilk defa açıyorum erken gebelik testi şurası renkli kalmış bişey ifade ediyor mu acaba ?