Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim alt karın ağrım baya var akşamdan beri belime vuran ve ben bunu tanıyorum.. kimyasal geçirdiğimde de böyle bat'a günler kala emindim gebe olduğuma ve bunda da emin gibiyim..
Amaa böyle olduğunda kimyasal çıkmıştı acaba bu ağrılar yine kimyasal olacağını mı gösteriyor ki çünkü aynı ağrılar ve çok üzgünüm şu an.

İnşallah sağlıklıdır canım, senin bat ne zaman? Benim de sağ yanım ağrıyor dünden beri

Aynisi bendede var bende sanki kesin hamileyim gibi hissediyorum ilk defa korkutma beni

Kızlaar ben regl oldum bugün, yumurtlama 5’i çatlama 6’sıydı. 7. Günü bir sayarsam tam 14 günde regl gördüm bir tık mutsuzum ama süründürmeden regl olabilmek iyi buna şükür. Kimse benimle Mayıs’a sürüklenmesin de bu ay hamile kalsın herkes inşallah.

Benim de ilk kez rahmimde sancı var. Akşam üstü ikindi namazını kılarken başladı. Yatay bi şekilde arada sancı giriyor ne olduğunu anlamadım. Belimde ağrı da başladı ama bugün çok ayakta kaldım ondan olabilir

Allah gönlüne göre versin canım inşallah bebiş vardır

bu testi ilk defa açıyorum erken gebelik testi şurası renkli kalmış bişey ifade ediyor mu acaba ?

Eklentiler

• image.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…