Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu testi ilk defa açıyorum erken gebelik testi şurası renkli kalmış bişey ifade ediyor mu acaba ?
Yani aklinda suphe kalicaksa yenile testi ama zaten t cizgisi c cizgisine cok yakin cikiyo umarim bebisin vardir

Kızlar eğer ki numaralariniz olsa tek tek hepinizi arardım ellerim titriyor erken gebelikte testim Allah im çok heyecanlıyım kalbim duracak hastaneye gideceğim hemen @Arsoney senin duan hepinizin duası

Canım benim çook sevindimmmmm inanılmaz güzel bir haber sağlıkla kucağına al inşallah
Eki Görüntüle 2830221 aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum
Ben orada çizgi görüyorummmm evet evet evet. İnşallah vardırr
Batı 20,21 nisan olanlar kuruduk kaldık resmen
Yaa öyle oldu gerçekten ühü

Bu test hakkında ne düşünüyosunuz peki ben ilk defa içini açtım da orda renk görünce bi şaşırdım acaba beta hcg 0.1 i mi kastedito yine
Testin orası pembe oluyor normalde de; fakat benim kız testlerde 6. Haftada çıkmaya başlamıştı bat.ım geçtikten sonra gittiğimde de hcg 57 idi.

Testte çıkacak diye bisiy yok yani en güvenilir olanı kan vermek. Ben olsam bat 2 gün geçince kan verirdim regl olmazsam

Ben adet günümde sabahın 5inde ağrıyla uyanır 8 gibi de ilk kanı görürüm en en kötü ihtimal öğlende olurum bakalım artık yarın ertesi gün olmazsma kan vermeye giderim o zaman ama bilmiyorum negatif gibi geliyo hala testin orası da normalde pembeyse sorum cevaplanmış oldu zaten

Dur bi bakalım canım ya

Bana da doktorum ilk gebeliğimde geç döllenme demişti. özellikle sormuştum doktora ama benim adetim düzenlidir yine geç döllenme olabilir mi diye. olabilir demişti.
Ay aynısı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…