Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız ilk çizgiyi görünce koşaydınya hastaneye nasıl durdun böle hadi hayırlı olsun

Kız ilk çizgiyi görünce koşaydınya hastaneye nasıl durdun böle hadi hayırlı olsun
Ancak bugün verebildim kanı Kovid testi vermiştim biraz rahatsızdım karantinaya aldılar sonuç çıkana kadar çok şükür negatif çıktı sonra hafta sonu yasakları girdi araya vs ancak

Exculi teşrif etmiş hani sende Yok mu bir haber kız özletiyon kendini
yok canım ya bende bi haber ben pazar günü adet oldum yeni ay hazırlık yapıyorum testere dişli aslan pençesi hayıt çakşır falan yine kararsızım hangisini kullanayım bakalım bekliyorum ne zaman tutunacak bana bebeğim :) sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?

Bu gunde test yapmalimiyim tekrar yumurtluyosam eger teste devam etmem gerekir dimi

Eklentiler

• IMG_20210420_100141_301.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 56
Bende işte 6 hafta içerisindeydim nerdeyse 5 hafta 5 günlük normal heralde ya da üşüttüm hapşırıyorum zaten
Magnezyum içebilirsin canım diasporal direkt.
Kas ağrılarını geçirir ilk hamileligimde doktorum bana tavsiye etmisti

Çok şükür iyiyim kuzum hayırlısı olsun hakkında inşallah ben hiç birini yapmadım yalan yok hele çakşır aldım aldığım gibi duruyor bal çörek otu tarçın yaptım eşimde incir ceviz yedi Allah'ım tez zamanda nasiplendirsin inş canım sıkma canını Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…