- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Canım inşallah ağzın bal yesin aminnnnBen gördüm canım var bence birkaç gün sonra tekrarla bakalım hadi inşallah vardır.
Bende de oluyordu canım böyle sanki içime bıçak sokmuslar gibi irkiliyordum.Normal mi olması dr ilaç ta verdi bu ağrılar için, dün 2 bucuk litre içtim valla su
Yaa kıyamamSu içince bile bulanıyor
Hamişmisşn canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahİnşallah teşekkür ederim
Aynen benimde öyle işte korkuyorum o yüzden inşallah bişey olmazBende de oluyordu canım böyle sanki içime bıçak sokmuslar gibi irkiliyordum.
Yani sanırım normal ki doğdu çocuk
Kahvaltımıda yaptım ama anlamadımYaa kıyamam
Sabahları aç karnına su içince bulaniyordu benim. Ben de çubuk kraker yiyordum kalkar kalkmaz
Kız ilk çizgiyi görünce koşaydınya hastaneye nasıl durdun böle hadi hayırlı olsunMüsait olan arkadaşlar bakabilir mi? Adetime 3 gün var daha. 6gün kala test yapmaya başladım sırasıyla bu şekilde çıkıyor burada kuruduktan sonra çektim ama ilk 5dakikada çıkmıştı gebelik kesin var diyebilir miyiz?yarın kan vereceğim
(Ovulasyonun pik yapmasının üzerinden 12 13gün geçti)
Sen yinede git hastaneye canım ihmal etme ama kötü düşünme bakBende işte 6 hafta içerisindeydim nerdeyse 5 hafta 5 günlük normal heralde ya da üşüttüm hapşırıyorum zaten
Ancak bugün verebildim kanıKız ilk çizgiyi görünce koşaydınya hastaneye nasıl durdun böle hadi hayırlı olsun
yok canım ya bende bi haber ben pazar günü adet oldum yeni ay hazırlık yapıyorum testere dişli aslan pençesi hayıt çakşır falan yine kararsızım hangisini kullanayım bakalım bekliyorum ne zaman tutunacak bana bebeğim :) sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?Exculi teşrif etmiş hani sende Yok mu bir haber kız özletiyon kendini
Bugün geçer inşallah gidicem yksaSen yinede git hastaneye canım ihmal etme ama kötü düşünme bak
Sağ ol canım inşallah hepimiz tadalım bunuHamişmisşn canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah
Magnezyum içebilirsin canım diasporal direkt.Bende işte 6 hafta içerisindeydim nerdeyse 5 hafta 5 günlük normal heralde ya da üşüttüm hapşırıyorum zaten
Bende gördüm canım hayırlı olsunBöyle birşey yani baktığımda ben biraz görüyorum ilk dakikada hayalet bir çizgi ama doğruyu söylemek gerekirse kandırıyordur
Bence tekrar yumurtlama değilde lh hormonun yükselmesi adet öncesinde de yükselebilirmiş veya gebelik var onun için günden güne yükseliyor sen yinede devam et canım bata 5 günün varBu gunde test yapmalimiyim tekrar yumurtluyosam eger teste devam etmem gerekir dimi
Evet hadi hayirlisi o zaman insallah gebeliktendirBence tekrar yumurtlama değilde lh hormonun yükselmesi adet öncesinde de yükselebilirmiş veya gebelik var onun için günden güne yükseliyor sen yinede devam et canım bata 5 günün var
Çok şükür iyiyim kuzum hayırlısı olsun hakkında inşallah ben hiç birini yapmadım yalan yok hele çakşır aldım aldığım gibi duruyor bal çörek otu tarçın yaptım eşimde incir ceviz yedi Allah'ım tez zamanda nasiplendirsin inş canım sıkma canını Rabbim büyükyok canım ya bende bi haber ben pazar günü adet oldum yeni ay hazırlık yapıyorum testere dişli aslan pençesi hayıt çakşır falan yine kararsızım hangisini kullanayım bakalım bekliyorum ne zaman tutunacak bana bebeğim :) sizler nasılsınız nasıl gidiyor ?