- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
Benim düzensiz olduğu için daha gelen giden bir şey yok ben de bekliyorum
İnşallah canımEvet hadi hayirlisi o zaman insallah gebeliktendir
Aman Allah korusun hadi bakalım ver kanı hayırlı haberlerle gel inşallahAncak bugün verebildim kanıKovid testi vermiştim biraz rahatsızdım karantinaya aldılar sonuç çıkana kadar çok şükür negatif çıktı sonra hafta sonu yasakları girdi araya vs ancak
Canım bu ay ben de ovulasyon kullanmıştım gebelik testinde çift çizgiyi gördüm şükür bir de denemek için ovulasyon da yapıyorum 3 4 gündür hep pik çıkıyo aynı senin 11.Nisanda olduğu gibi ovulasyon testi de gebelik gösteriyor bence çünkü hep pikBu gunde test yapmalimiyim tekrar yumurtluyosam eger teste devam etmem gerekir dimi
Çok teşekkür ederim kan testi açıklanınca yazacağım buraya daAman Allah korusun hadi bakalım ver kanı hayırlı haberlerle gel inşallah
Benmde bata 5 gun var dun yapayim dedim pike yakin cikti ayni yunurtlamadan 1 gun oncesi gibi baklm bata kadar devam edeyim insallah benmde gebeliktendirCanım bu ay ben de ovulasyon kullanmıştım gebelik testinde çift çizgiyi gördüm şükür bir de denemek için ovulasyon da yapıyorum 3 4 gündür hep pik çıkıyo aynı senin 11.Nisanda olduğu gibi ovulasyon testi de gebelik gösteriyor bence çünkü hep pik
Evet devam et bak bakalım inşallah koyulaşırBenmde bata 5 gun var dun yapayim dedim pike yakin cikti ayni yunurtlamadan 1 gun oncesi gibi baklm bata kadar devam edeyim insallah benmde gebeliktendir
İnsallah cok sagolEvet devam et bak bakalım inşallah koyulaşır
Amin inşallah canımİnsallah cok sagoldua et banada lutfen insallah seninde degerlerin yukselir saglikla kucagina alirsin
Teşekkür ederim canım şimdi arayıp cuma için randevu alıcamMagnezyum içebilirsin canım diasporal direkt.
Kas ağrılarını geçirir ilk hamileligimde doktorum bana tavsiye etmisti
Ay inşallah inşallah bu normal gebelik testi ya ondan üzülmedim yoksa da daha bata 5 var inşallah iki gün sonra kırmızı çıkar tam sağol canımBende gördüm canım hayırlı olsunDün bende kaset test yaptım batım yarın ama bembeyazdı sende ise çizgi belli
Kuzum ovulasyon testin varsa bide ovulasyon testi yaparmisin seninle ayniyizAy inşallah inşallah bu normal gebelik testi ya ondan üzülmedim yoksa da daha bata 5 var inşallah iki gün sonra kırmızı çıkar tam sağol canım
Maalesef yok canım ovulasyon testimKuzum ovulasyon testin varsa bide ovulasyon testi yaparmisin seninle ayniyiz
Saglik olsunMaalesef yok canım ovulasyon testim
Canım 11inde yumurtlamışsın diğerleri negatifBu gunde test yapmalimiyim tekrar yumurtluyosam eger teste devam etmem gerekir dimi
Evet 11 nde yumurtladim 13 nde tamamen silindi dun yani 19 nda yaptigim test yeniden koyulasmaya baslamistiCanım 11inde yumurtlamışsın diğerleri negatif
Canım 11indeki gibi değil ama. Öyle olması lazımEvet 11 nde yumurtladim 13 nde tamamen silindi dun yani 19 nda yaptigim test yeniden koyulasmaya baslamisti