Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ancak bugün verebildim kanı Kovid testi vermiştim biraz rahatsızdım karantinaya aldılar sonuç çıkana kadar çok şükür negatif çıktı sonra hafta sonu yasakları girdi araya vs ancak
Aman Allah korusun hadi bakalım ver kanı hayırlı haberlerle gel inşallah

Bu gunde test yapmalimiyim tekrar yumurtluyosam eger teste devam etmem gerekir dimi
Canım bu ay ben de ovulasyon kullanmıştım gebelik testinde çift çizgiyi gördüm şükür bir de denemek için ovulasyon da yapıyorum 3 4 gündür hep pik çıkıyo aynı senin 11.Nisanda olduğu gibi ovulasyon testi de gebelik gösteriyor bence çünkü hep pik

Benmde bata 5 gun var dun yapayim dedim pike yakin cikti ayni yunurtlamadan 1 gun oncesi gibi baklm bata kadar devam edeyim insallah benmde gebeliktendir

Evet 11 nde yumurtladim 13 nde tamamen silindi dun yani 19 nda yaptigim test yeniden koyulasmaya baslamisti
Canım 11indeki gibi değil ama. Öyle olması lazım Devam et bakalım belki koyulaşır. Ama burda başka birine yazmıştım, ben bir kere denedim be kopkoyuydu regle son üç gün kala. Ama regl oldum. Kist ya da hormonlardan da yükselebiliyor.
hamileysen yüzde yüz ovulasyon pik oluyor ama maalesef her pik olan hamile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…