- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
27 yaş canımmmSen kaç yaşındasın
Şöyle şeyler yazmayın biri diyor toplu karın içi kaşınıyor
Sira bizim günlere geliyor bu ayın hayrı üzerimize insallah=)Ayy tablo harika görünüyor masallahbaksanıza geboşlara
İnşallah bakalımBelkide gebelik belirtisidir☺ Allahın izniyle inşallah senin bat ne zamandı canim
Ben de dediğin ağrıyı yaşıyorum canımCanım sol kasigimin altındaki kemik bacağımın en üst başlangıcı sanırım. Leğen kemiğim ağrıyor aynen dediğin gibi arada çok hafif sol bacağıma vuruyor bide arka tarafından bel kısmima vuruyor arada bi kaybolup arada bi fazlalasan bi ağrı mesela simdi orda bi rahatsızlık hissi var dier bacağım ve kemiğim rahat o ama iste sol tarafimda rahatsız edici bi ağrı gibi bişey var şey diyorum ya gebelik belirtisi olsa kasigin geneli ağrımaz miydi neden sağ yada solda oluyor acaba bak sendede sağ taraftaymis benimki solda
Tek değilsin ne olmuştu ne olmuştu o gece napmıştık olmuştu diyorum tık yokbende tekim sandım
Çok sıkıyorsun bence sen kendini o yüzden oluyor rahat bırak azıcık canına yazıkSahura bi kalktim yuzumu sivilceler basmis geliyor gelmekte olan
Ben de severim kızımı doğurdum 1indeAğustos ayını seviyoruz belli ki
Rahat birakamiyorum bu ay ayri bir gerginim birde bu gun testim negatif cikinca basimdan kaynar sular dokuldu cok umutluydum ilk defa negatif görünce yikilan insanlari anladimÇok sıkıyorsun bence sen kendini o yüzden oluyor rahat bırak azıcık canına yazıkhem sivilcelenme hamilelik belirtileri arasında da var diye biliyorum
Kıyamam üzülmeeRahat birakamiyorum bu ay ayri bir gerginim birde bu gun testim negatif cikinca basimdan kaynar sular dokuldu cok umutluydum ilk defa negatif görünce yikilan insanlari anladim
Gerçekten ağustos ayı benim için Bi farklı geliyor yaBen de severim kızımı doğurdum 1inde
İnsallah verir cumlemizeKıyamam üzülmeeRabbim en doğru zamanda sana mücizeni verir zaten içini ferah tut
Ben de dediğin ağrıyı yaşıyorum canım
Sol tarafta benimkisi de. Genellikle durağan bir ağrı ama bazen batıyor birden saplanma gibi
Cevremde olmayan cok insan gkrunce korkuyorum cocuklugumdan beri bu korku vr üzerinde bir an once olsada bende bu yuku atsam uzerimden Allahin izniyle
Af edersin ama kaynanam benden çarşaf istese üstüne tuvaletimi yapıp öyle verirdimVe kaynanamin benden carsaf istemesio korkuyla uzerine onun bunu yasatmasi allahim yine sinirlendim cok sukurki kocam ailesi gibi degil gercekten bu dusuncedeki insanlar insani katil eder
Valla henüz hiç hamile kalmadım ama kese beta 1000lerdeyken görülmüyor mu? Sanki biraz erkenGünaydın kızlar.Evdeki son testi yapayım dedim bugün bat günüm 2. Çizgi daha Bi silik çıktı inşallah test bozuktur Drum la konuştum dün bugün kan sonucuna göre randevu planlıcaz usgda görmek için dün akşam midem de fena Bi şişkinlik vardı ağrı gibi ayıptır söylemesi terbiyeli ekşili kereviz yapmıştım inşallah ondan olmuştur inanın ki yazdıklarınızı okudum şimdi bende önceki hamileliğimde birşeyleri not etmediğim için çok kızıyorum kendime ama
kızımda 16 Aralık sat 17 ocak da drda 1517 beta çıkmış tahlil sonucunu ve usgde görmüşüm Keseyi 4+4müş
Şimdi ise 13 mart sat 16 Nisan 95 beta 4+6 oluyor o gün. İnşallah bir sıkıntı yoktur kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama Bi yandan da canım sıkılıyorAllah bu mübarek ayda günde inşallah hayırlı haberli sonuç almayı sağlıkla devam eden hamilelik nasip etsin hepimize bugün yine kan vericem inşallah sağlıklıdır nolur sizde benim için dua edin rabbim çok büyük ama içimde bir korku var. Allah hepimizin duasını kabul etsin. İnşallah güzel bir hafta geçiririz, hayırlı günler