Aynen mart daha çok. Ama olsun en azından hamiş haberleri erken gelir. Olmazsa onlar da nisana kalır nasıl olsaHayırlı uğurlu olsun hepimize ❤
Yalnız nisandan çok mart sonu başlığı gibi oldu
sanırım benim de yumurtlama günüm ya da çok az kaldı yumurtlamaya.. normalde daha adetin 11.günü bugün ama kasıklarımda hafif ağrı var ve akıntım başladı. Siz nasıl anladınız yumurtlama gününü?Bat 26 Mart, yaş 26, bugün de yumurtlama günüm, hadi bu topik uğurlu gelsin.
Bat 8 nisan 24 yaşNisan ayında hamilelik planlayan anne adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Kullanıcı B.A.T Yaş Sonuç T tulperde 30 mart 34 @roseanne 4 nisan 32 @eternal17 23 mart 31 Blackbluee1 4 nisan 23 @Betus94 26 @Sadglozgrr 3 nisan 25 @mervekaraca 28 mart 29 @sim84sim 3 nisan G gguncesi 26 mart 26 @Egeveefeninannesi 1 nisan 38
Tek taraflı kasık ağrım olur, sulu akıntı, ovulasyon testim de pozitif çıktı.sanırım benim de yumurtlama günüm ya da çok az kaldı yumurtlamaya.. normalde daha adetin 11.günü bugün ama kasıklarımda hafif ağrı var ve akıntım başladı. Siz nasıl anladınız yumurtlama gününü?
Beni de ekle yaş 27 bat 28 Mart .Hoş geldiniz arkadaşlar.. tabloyu çoğaltmayı beceremedim editörler yardımcı olduğunda ekleyeceğim hepinizi de ❤
Beni de eklermisin yaş 27 bat 28 Mart
Merhabalar beni de ekler misiniz mart ayi ama..Hoş geldiniz arkadaşlar.. tabloyu çoğaltmayı beceremedim editörler yardımcı olduğunda ekleyeceğim hepinizi de ❤