Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün kalmış sabah yapsan çıkar aslında. Regl belirtileri de gebelik belirtisi olabiliyor çünkü.
Bilmiyorum cidden benim adetim sancılı olur böyle erkenden başlayabiliyo ağrısı o gibi hissediyorum ama.. o yüzden pek umudum yok açıkçası.. inşallah öyledir ama ne kadar mutlu olurum vallahi

Canım sol kasigimin altındaki kemik bacağımın en üst başlangıcı sanırım. Leğen kemiğim ağrıyor aynen dediğin gibi arada çok hafif sol bacağıma vuruyor bide arka tarafından bel kısmima vuruyor arada bi kaybolup arada bi fazlalasan bi ağrı mesela simdi orda bi rahatsızlık hissi var dier bacağım ve kemiğim rahat o ama iste sol tarafimda rahatsız edici bi ağrı gibi bişey var şey diyorum ya gebelik belirtisi olsa kasigin geneli ağrımaz miydi neden sağ yada solda oluyor acaba bak sendede sağ taraftaymis benimki solda

Benimde aynı anlattığınız gibi sol tarafta ağrılarım oluyor bugün ama nedeni bilinmiyor işte

Tek taraflı da olabiliyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…