Canım ilk sayfada tabloda var istersen hızlandırılmış eğitim yapabilirsin ordaKızlar konu dışında ama ben gruba sonradan girdiğim için hu konuşmadan merak ettiğim birşey var siz birbirinizin yaşlarını nereden biliyor sunuz yahubende bilmek isterim
Amin hepimiz çifte bayram yaparız inşallah senin ağustos kaçıydı düğün
Hayırlısı demekten başka bişey kalmıyor nasipte varsa olurAnladım canım hayırlısı adet gibi olabiliyormus bazılarında aynilarini yaşıyormuş bazılarındada aksine hiç birşey olmuyormuş sen olanlardan olursun inşallah
Yaa seninde mi 8 ay oldu kaç yaşındasın birde merak ettimmTüm 8 aylık gelinler bebiş düşünüyor sanırım sayımız çoğalıyor gittikçe
Zafer bayramiydiAmin hepimiz çifte bayram yaparız inşallah senin ağustos kaçıydı düğün
22 yaşındayım 17 ağustos doğum günüm 19 agustos kına 23 ağustos da düğünüm olmuştuYaa seninde mi 8 ay oldu kaç yaşındasın birde merak ettimm
Cok sacma bir şey dicem karnımın içi kaşınıyor
Ve karın ağrısı başladı yeni
Çarşamba gelmiyordu
24 muyduBen 1 haftalık gelinmişim vay bee
Aynen bi ara da herkes poposunu elliyorduŞöyle şeyler yazmayın biri diyor toplu karın içi kaşınıyor
2324 muydu
Yumurtlama akıntısı gibi akıntı olunca mecbur yine degerlendirdikkeşke dedim ilk hamileligimde not alsaymism yaaa
Hey maşallah o ilk günden hamile kalmış o zamanBenm kuzen 23 nde evlendionumuzdeki ay dogurcak
Hahaha valla adam Ağustos gelsin istemez22 yaşındayım 17 ağustos doğum günüm 19 agustos kına 23 ağustos da düğünüm olmuştuhepsi arka arkaya ağustos ayı eşimin battığı ay
Aynen bi ara da herkes poposunu elliyordu
Aynne oyle oldu valla karni burnundaHey maşallah o ilk günden hamile kalmış o zaman
Hahaha valla adam Ağustos gelsin istemezolsun bir aydan birşey olmaz bir ay da senin için çalışsın
Benmde cikma tarihi 24 agustos 2019 nikah 24 agustos 2020 dugun 30 agustos 202022 yaşındayım 17 ağustos doğum günüm 19 agustos kına 23 ağustos da düğünüm olmuştuhepsi arka arkaya ağustos ayı eşimin battığı ay