- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Grubun en kucugu olarak 19 yasindayimÖyledir maşallah sizin hafızaya bende senden başlayayım bari sen kaç yaşındasın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grubun en kucugu olarak 19 yasindayimÖyledir maşallah sizin hafızaya bende senden başlayayım bari sen kaç yaşındasın canım
Canımmm olsun ben erken anne olanlara da hayranım arkadaşı gibi oluyor evlatları ne güzel bende 27Grubun en kucugu olarak 19 yasindayim
Ahahahah olsunda insallah arkadas gibi olalimCanımmm olsun ben erken anne olanlara da hayranım arkadaşı gibi oluyor evlatları ne güzel bende 27
Olur olur inşallahAhahahah olsunda insallah arkadas gibi olalim
İnsallah sizin ilk bebekmi?Olur olur inşallah
Canım psikolojik yada değil o bebier gelsin artık inşallah var mı gelişme benim kasıklarımda gerginlik devamİşte o yüzden psikolojik mi acaba diyip ümit etmek istemiyorum
Evet 8 ay olacak evliyim. 3 ay arada olan korunmasız bu ay ise gün aşırı ovulasyon ile olan korunmasız ilişki sonrası inşallah olur diliyorum ilk bebiş eve gelen ilk neşe olacak inşallah nasipseİnsallah sizin ilk bebekmi?
Sol kasığım da bacağıma ve belime vuran bi ağrı varrCanım psikolojik yada değil o bebier gelsin artık inşallah var mı gelişme benim kasıklarımda gerginlik devam
Bende 8 aylik avliyim 5 ay korunduk 3 aydir deniyoruz artik baklm nasip bu ay ilk ovulasyonla denedik iste bizde saglikla gelsinler insallah agustosmuydu sizin dugunEvet 8 ay olacak evliyim. 3 ay arada olan korunmasız bu ay ise gün aşırı ovulasyon ile olan korunmasız ilişki sonrası inşallah olur diliyorum ilk bebiş eve gelen ilk neşe olacak inşallah nasipse
Bebiştendir o öyle düşünüp güzel hisler yayalımSol kasığım da bacağıma ve belime vuran bi ağrı varr
Bide kasığım da ara ara içeriden geriliyor yanıyor gibi Bişey oluyorCanım psikolojik yada değil o bebier gelsin artık inşallah var mı gelişme benim kasıklarımda gerginlik devam
Bilmiyorum ki inşallah öyledir normalde de adet günlerim ve Bi hafta öncesi böyle ağrılı geçerBebiştendir o öyle düşünüp güzel hisler yayalım
Ay evet hatta 28 Ağustosdu doğum günümde Nisan 28 inde 8. Ayımız olacak eğer bat tarihi 25 inde bebiş haberi alırsam eşime doğum günümde bende sürpriz hazırlayacağım inşallahBende 8 aylik avliyim 5 ay korunduk 3 aydir deniyoruz artik baklm nasip bu ay ilk ovulasyonla denedik iste bizde saglikla gelsinler insallah agustosmuydu sizin dugun
Tüm 8 aylık gelinler bebiş düşünüyor sanırım sayımız çoğalıyor gittikçeBende 8 aylik avliyim 5 ay korunduk 3 aydir deniyoruz artik baklm nasip bu ay ilk ovulasyonla denedik iste bizde saglikla gelsinler insallah agustosmuydu sizin dugun
Ağrı tam olarak nerede canım?Kızlar iyi geceler benim bu sol karın altımdaki ağrı artti kemik agrisi gibi bisey arada belime ve kalça kemiği de vuruyor normalde erken gebelik testi yapmayı dusunmuyordum ama bu ağrı beni supheye dusurdu reglime 9 gün var hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum ama sizce bu ağrı gebelik belirtisi olabilirmi?
Ay hadi hayırlı şekilde inşallahhhE
Ay evet hatta 28 Ağustosdu doğum günümde Nisan 28 inde 8. Ayımız olacak eğer bat tarihi 25 inde bebiş haberi alırsam eşime doğum günümde bende sürpriz hazırlayacağım inşallah
Evet oyle oluyor gliba Allah helimize versin insallah bu ayTüm 8 aylık gelinler bebiş düşünüyor sanırım sayımız çoğalıyor gittikçe
Anladım canım hayırlısı adet gibi olabiliyormus bazılarında aynilarini yaşıyormuş bazılarındada aksine hiç birşey olmuyormuş sen olanlardan olursun inşallahBilmiyorum ki inşallah öyledir normalde de adet günlerim ve Bi hafta öncesi böyle ağrılı geçer
Yaaa inşallah kuzum inşallah çok istiyorumAy hadi hayırlı şekilde inşallahhh
Amin hepimiz çifte bayram yaparız inşallah senin ağustos kaçıydı düğünEvet oyle oluyor gliba Allah helimize versin insallah bu ay