Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet🙄 8 ay olacak evliyim. 3 ay arada olan korunmasız bu ay ise gün aşırı ovulasyon ile olan korunmasız ilişki sonrası inşallah olur diliyorum ilk bebiş eve gelen ilk neşe olacak inşallah nasipse 👶❣️
Bende 8 aylik avliyim 😂😂 5 ay korunduk 3 aydir deniyoruz artik baklm nasip bu ay ilk ovulasyonla denedik iste bizde saglikla gelsinler insallah agustosmuydu sizin dugun😂😂

E
Bende 8 aylik avliyim 😂😂 5 ay korunduk 3 aydir deniyoruz artik baklm nasip bu ay ilk ovulasyonla denedik iste bizde saglikla gelsinler insallah agustosmuydu sizin dugun😂😂
Ay evet hatta 28 Ağustosdu doğum günümde Nisan 28 inde 8. Ayımız olacak eğer bat tarihi 25 inde bebiş haberi alırsam eşime doğum günümde bende sürpriz hazırlayacağım inşallah 🤲❣️❣️

Kızlar iyi geceler benim bu sol karın altımdaki ağrı artti kemik agrisi gibi bisey arada belime ve kalça kemiği de vuruyor normalde erken gebelik testi yapmayı dusunmuyordum ama bu ağrı beni supheye dusurdu reglime 9 gün var hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum ama sizce bu ağrı gebelik belirtisi olabilirmi?
Ağrı tam olarak nerede canım?
Ben de bugün uzandım dinleniyorken sağ tarafımda tam kasık da değil karınla kasık arasında kalan bi yerde nasıl anlatsam senin dediğin gibi sanki kemiğim ağrıyor gibi oldu hatta sağ bacağıma da vurdu.
Test için çok erken canım.

X