Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim ol dedikten sonra ne olursa olsun Ebru'nun sayfasında çok okuyoruz kuzum inş selamete erişirsin canım tezamanda

Hah aynısı bende de oldu. Demek ki çok da nadir değil.
Bu arada bazı insanların kizlik zarı da olmuyormuş belki bizim de öyle
Hayir kasarsan kanar kizlik zarı diye bir şey yok sen rahat olursan içi acillir sadece bu.vajinusmus geçirdim doktordan öğrendiklerim videolarda da bu şekilde anlatılıyor hep). Doktorlar çok fena bana da yumurtan yok dedi her zaman çatlaması bilr hissedip anlıyorum yok dediği yerde başka doktora gittim catlamis resmini verdi

Bunu hiç bilmiyordum. Demek ki öyle bir şeyler

İlk başta zor açılıyor zamanla daha kolay açılıyor hatta bir kapı gibi aslında.
Benim ilk günden beri rahattı sanırım Benim ergenlikten beri akıntım çok olduğundan jel görevi mi gördü nolduysa
Aman 6 sene oldu artık tamamen rahat

Gerçekten de mucize gibi bir şey olmuş canım.
Allah ol dedikten sonra her şey bahane gerçekten de.

Rabbim ol dedikten sonra ne olursa olsun Ebru'nun sayfasında çok okuyoruz kuzum inş selamete erişirsin canım tezamanda

Teşekkürler kızlar...
Bu sebeple tek başına amh düşük diye hemen tüp bebek merkezine koşmamalı.. Gördüğüm er benze konuda yazıyorum.. Çocuğumuzun rızkı olacak paraları durduk yere doktorlara dökmek hiç doğru değil..
Bazılarının gözünü para bürümüş gerçekten..
Ben sırf tek kürle hamile kalabildiğime göre biraz denemek lazım bence bu amh da hemen öyle bitmiyor zaten 6yılda benim ki bile bitmedi hala yumırtlayabiliyorum..
Tabi başka sebepler de varsa ayrı.. Sadece amh düşükse çok problem etmemek lazım bence

Bol bol dua inanmak canım rabbim gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin inş hadi bakalım hayırlı haberler gelsinn hepinizdennn inşallah

T tulperde canım birsey sormak istiyorum. Senin ilk gebeliginde bahsettigin kasık batmaları yumurtlamadan sonraki hafta mı olmustu? O zamanki belirtilerini detaylı anlatır mısın
İlk gebeliğimde hatırladığım en büyük ayrıntı bata 6 gün kala gece yatağımdan aşırı bi sağ kasık batmasıyla uyanmamdı. Ahhh demişim hatta bağırmışım biraz ağrıdan eşim bile uyanmıştı. O an anlamıştım zaten yerleşmeden dolayı olmuştu bence. Ondan sonra da ara ara yine hafiften devam etti ama en net batmalar bat geçince oluyor zaten.
Marttaki kimyasalda ise yumurtlamadan beri hiç geçmeyen ve yoruldukça artan alt karın bel bacak ve kasık ağrıları düşük oluncaya kadar devam etti. Yani o ay yumurtlamadan hemen sonra emindim hamile olduğuma.
Aynı kişideki her hamilelik bile aynı değilken bence kendi belirtilerinizi kimseyle karşılaştırmayın. Kimisi tek belirti bile yaşamıyor.

Amacim belirtileri degil de süreci anlamaktı. Batmalar ile ilgili merak ettigim yumurtlamadan hemen sonraki hafta mi ondan sonraki hafta mi olduguydu. Teşekkür ederim cevabın icin

Yumurtlama akıntısı gibi akıntı olunca mecbur yine degerlendirdik keşke dedim ilk hamileligimde not alsaymism yaaa
2.yumurtlama olabilir. Yine ben eski başlıklarımı okurken denk geldim aynısını yazmışım. Ovulasyondan 4 gün sonra tekrar yumurtlama akıntısını görünce değerlendirdim yazmışım. Ve sanırım o tutmuş. Çünkü doktor bana geç döllenme demişti o zaman.

4 gün olsa tamam da 8 gün oldu yaaaman neyse yine de dayanamadım zaten istiyordum da bahanesi oldu

Kızlar konu dışında ama ben gruba sonradan girdiğim için hu konuşmadan merak ettiğim birşey var siz birbirinizin yaşlarını nereden biliyor sunuz yahubende bilmek isterim

Kızlar iyi geceler benim bu sol karın altımdaki ağrı artti kemik agrisi gibi bisey arada belime ve kalça kemiği de vuruyor normalde erken gebelik testi yapmayı dusunmuyordum ama bu ağrı beni supheye dusurdu reglime 9 gün var hayal kırıklığına uğramakta istemiyorum ama sizce bu ağrı gebelik belirtisi olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…