Rabbim ol dedikten sonra ne olursa olsun Ebru'nun sayfasında çok okuyoruz kuzum inş selamete erişirsin canım tezamanda29 da ki tanıda ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi doktor da çok rahattı nedense bana hiç olabilecejlerden bahsetmedi..
Bir yıl sonra tekrar başka doktora gittim amh 0.5 çıktı hemen tüp bebek dediler. O kadar moralim bozuldu ki ben kısırım diye. Ben doktoru sevmedim başka doktora gittim.. O da ne tüp bebeği dedi. Sen önce bir Korunmayı bırak dedi
Allah razı olsun beni çok rahatlattı.. Sonra Korunmayı bırakmam 2hafta sürdü
İkinci ayda da hamile kaldım 5yaşında kızım var
Bunlar yüzünden 2.çocuk hiç aklımda hayalimde yoktu. 1.mucize zaten benim için.
Şimdi kızım kardeş istediğinden deneyelim belki yine olur dedik. Olmazsa da biz denedik olmadı deriz büyüyünce
Şuan amh 0.1 yine kendiliğinden olursa her yerde yazacağım kimse direk tüp bebeğe gitmesin
Hayir kasarsan kanar kizlik zarı diye bir şey yok sen rahat olursan içi acillir sadece bu.vajinusmus geçirdim doktordan öğrendiklerim videolarda da bu şekilde anlatılıyor hep).Hah aynısı bende de oldu. Demek ki çok da nadir değil.
Bu arada bazı insanların kizlik zarı da olmuyormuş belki bizim de öyle
Doktorlar çok fena bana da yumurtan yok dedi her zaman çatlaması bilr hissedip anlıyorum yok dediği yerde başka doktora gittim catlamis resmini verdi29 da ki tanıda ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi doktor da çok rahattı nedense bana hiç olabilecejlerden bahsetmedi..
Bir yıl sonra tekrar başka doktora gittim amh 0.5 çıktı hemen tüp bebek dediler. O kadar moralim bozuldu ki ben kısırım diye. Ben doktoru sevmedim başka doktora gittim.. O da ne tüp bebeği dedi. Sen önce bir Korunmayı bırak dedi
Allah razı olsun beni çok rahatlattı.. Sonra Korunmayı bırakmam 2hafta sürdü
İkinci ayda da hamile kaldım 5yaşında kızım var
Bunlar yüzünden 2.çocuk hiç aklımda hayalimde yoktu. 1.mucize zaten benim için.
Şimdi kızım kardeş istediğinden deneyelim belki yine olur dedik. Olmazsa da biz denedik olmadı deriz büyüyünce
Şuan amh 0.1 yine kendiliğinden olursa her yerde yazacağım kimse direk tüp bebeğe gitmesin
Yazmisimdir muhtmelen ama nerden bulucam o uygulamayı hatırlamıyorum bile☺ neyse inşallah hayırlısı ile hamileyimdir bu da son olurTakvimine yazsydın keşke canım
Bunu hiç bilmiyordum. Demek ki öyle bir şeylerHayir kasarsan kanar kizlik zarı diye bir şey yok sen rahat olursan içi acillir sadece bu.vajinusmus geçirdim doktordan öğrendiklerim videolarda da bu şekilde anlatılıyor hep).
Doktorlar çok fena bana da yumurtan yok dedi her zaman çatlaması bilr hissedip anlıyorum yok dediği yerde başka doktora gittim catlamis resmini verdi
İnşallah inşallah Rabbim büyük kendini dinleme biraz sal bata kadar canımYazmisimdir muhtmelen ama nerden bulucam o uygulamayı hatırlamıyorum bile☺ neyse inşallah hayırlısı ile hamileyimdir bu da son olur
Zar varda yırtıp geçilmiyor yani.İlk başta zor açılıyor zamanla daha kolay açılıyor hatta bir kapı gibi aslında.Bunu hiç bilmiyordum. Demek ki öyle bir şeyler
Benim ilk günden beri rahattı sanırım Benim ergenlikten beri akıntım çok olduğundan jel görevi mi gördü nolduysaİlk başta zor açılıyor zamanla daha kolay açılıyor hatta bir kapı gibi aslında.
Ahahahahah=)Benim ilk günden beri rahattı sanırım Benim ergenlikten beri akıntım çok olduğundan jel görevi mi gördü nolduysa
Aman 6 sene oldu artık tamamen rahat
Gerçekten de mucize gibi bir şey olmuş canım.
Allah ol dedikten sonra her şey bahane gerçekten de.
Rabbim ol dedikten sonra ne olursa olsun Ebru'nun sayfasında çok okuyoruz kuzum inş selamete erişirsin canım tezamanda
Teşekkürler kızlar...Hayir kasarsan kanar kizlik zarı diye bir şey yok sen rahat olursan içi acillir sadece bu.vajinusmus geçirdim doktordan öğrendiklerim videolarda da bu şekilde anlatılıyor hep).
Doktorlar çok fena bana da yumurtan yok dedi her zaman çatlaması bilr hissedip anlıyorum yok dediği yerde başka doktora gittim catlamis resmini verdi
Bol bol dua inanmak canım rabbim gönlünden geçen güzellikleri nasip etsin inş hadi bakalım hayırlı haberler gelsinn hepinizdennn inşallahTeşekkürler kızlar...
Bu sebeple tek başına amh düşük diye hemen tüp bebek merkezine koşmamalı.. Gördüğüm er benze konuda yazıyorum.. Çocuğumuzun rızkı olacak paraları durduk yere doktorlara dökmek hiç doğru değil..
Bazılarının gözünü para bürümüş gerçekten..
Ben sırf tek kürle hamile kalabildiğime göre biraz denemek lazım bence bu amh da hemen öyle bitmiyor zaten 6yılda benim ki bile bitmedi hala yumırtlayabiliyorum..
Tabi başka sebepler de varsa ayrı.. Sadece amh düşükse çok problem etmemek lazım bence
bende de oldu acaba gebelk mi sizin kaç gününüz var regleGenelde beyaz oluyor. Ara ara da şeffaf
İlk gebeliğimde hatırladığım en büyük ayrıntı bata 6 gün kala gece yatağımdan aşırı bi sağ kasık batmasıyla uyanmamdı. Ahhh demişim hatta bağırmışım biraz ağrıdan eşim bile uyanmıştı. O an anlamıştım zaten yerleşmeden dolayı olmuştu bence. Ondan sonra da ara ara yine hafiften devam etti ama en net batmalar bat geçince oluyor zaten.
Amacim belirtileri degil de süreci anlamaktı. Batmalar ile ilgili merak ettigim yumurtlamadan hemen sonraki hafta mi ondan sonraki hafta mi olduguydu. Teşekkür ederim cevabın icinİlk gebeliğimde hatırladığım en büyük ayrıntı bata 6 gün kala gece yatağımdan aşırı bi sağ kasık batmasıyla uyanmamdı. Ahhh demişim hatta bağırmışım biraz ağrıdan eşim bile uyanmıştı. O an anlamıştım zaten yerleşmeden dolayı olmuştu bence. Ondan sonra da ara ara yine hafiften devam etti ama en net batmalar bat geçince oluyor zaten.
Marttaki kimyasalda ise yumurtlamadan beri hiç geçmeyen ve yoruldukça artan alt karın bel bacak ve kasık ağrıları düşük oluncaya kadar devam etti. Yani o ay yumurtlamadan hemen sonra emindim hamile olduğuma.
Aynı kişideki her hamilelik bile aynı değilken bence kendi belirtilerinizi kimseyle karşılaştırmayın. Kimisi tek belirti bile yaşamıyor.
2.yumurtlama olabilir. Yine ben eski başlıklarımı okurken denk geldimYumurtlama akıntısı gibi akıntı olunca mecbur yine degerlendirdikkeşke dedim ilk hamileligimde not alsaymism yaaa
4 gün olsa tamam da 8 gün oldu yaa2.yumurtlama olabilir. Yine ben eski başlıklarımı okurken denk geldimaynısını yazmışım. Ovulasyondan 4 gün sonra tekrar yumurtlama akıntısını görünce değerlendirdim yazmışım. Ve sanırım o tutmuş. Çünkü doktor bana geç döllenme demişti o zaman.
Birbirimize sordugumuzdan aklimizda kaliyoKızlar konu dışında ama ben gruba sonradan girdiğim için hu konuşmadan merak ettiğim birşey var siz birbirinizin yaşlarını nereden biliyor sunuz yahubende bilmek isterim
Öyledir maşallah sizin hafızayaBirbirimize sordugumuzdan aklimizda kaliyo