Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok eğlenceli kızsın gerçekten kocanı da tebrik ederim
O durumu ben ilk gece yaşadım kan gelmedi bu konuyu hiç konuşmadık ben kafama taktığım için doktora gittim. Doktor da tatlım sen deli misin eşin sorun etmediyse sen niye bunun peşine düştün demişti
Sezaryen oldum acaba hala orada mıdır

Ben bakire olduğuma emin olduğum halde gerdekte tek damla kan gelmedi. Zarın yapısıyla alakalı canım.
Hah aynısı bende de oldu. Demek ki çok da nadir değil.
Bu arada bazı insanların kizlik zarı da olmuyormuş belki bizim de öyle

Evlendikten sonra ogrendimki bir cok insan yasiyo bunlari

Evlendikten sonra ogrendimki bir cok insan yasiyo bunlari
Bakireydim ama bakireligi bir evlenme kriteri gören bir adamla evlenmezdim. Böyle bir adam sığdır çünkü.

Bir günah işlenmişse bu benim günahım. Kimse sormuyor ya sen yalan söyledin mi iftira attın mı kafalar bi zara çalışıyor
Sinirlendim gene

Ve kaynanamin benden carsaf istemesi o korkuyla uzerine onun bunu yasatmasi allahim yine sinirlendim cok sukurki kocam ailesi gibi degil gercekten bu dusuncedeki insanlar insani katil eder

29 da ki tanıda ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi doktor da çok rahattı nedense bana hiç olabilecejlerden bahsetmedi..
Bir yıl sonra tekrar başka doktora gittim amh 0.5 çıktı hemen tüp bebek dediler. O kadar moralim bozuldu ki ben kısırım diye . Ben doktoru sevmedim başka doktora gittim.. O da ne tüp bebeği dedi. Sen önce bir Korunmayı bırak dedi
Allah razı olsun beni çok rahatlattı.. Sonra Korunmayı bırakmam 2hafta sürdü
İkinci ayda da hamile kaldım 5yaşında kızım var
Bunlar yüzünden 2.çocuk hiç aklımda hayalimde yoktu. 1.mucize zaten benim için.
Şimdi kızım kardeş istediğinden deneyelim belki yine olur dedik. Olmazsa da biz denedik olmadı deriz büyüyünce
Şuan amh 0.1 yine kendiliğinden olursa her yerde yazacağım kimse direk tüp bebeğe gitmesin

Ve kaynanamin benden carsaf istemesi o korkuyla uzerine onun bunu yasatmasi allahim yine sinirlendim cok sukurki kocam ailesi gibi degil gercekten bu dusuncedeki insanlar insani katil eder
Bu devirde hala çarşaf isteme var mı gerçekten inanamıyorum buna şimdi.
Kesin çocuk yap diye baskıyı da kaynananlar yapıyordur sana ondan mı bu kadar korkuyorsun yoksa olmayacak diye.

Bu devirde hala çarşaf isteme var mı gerçekten inanamıyorum buna şimdi.
Kesin çocuk yap diye baskıyı da kaynananlar yapıyordur sana ondan mı bu kadar korkuyorsun yoksa olmayacak diye.
Ben kaynanami fazla takmiyorum onun yaptigi baski beni cok etkilemiyo kocamda karistirmiyo zaten biz hrkese istemiyoruz diyoruz ama ben olsun istiyorum bir an once yasamak istiyorum o duyguyu

Kızım değişiyle "yok artık daha neler"
Sene ol uş 2021 bunların kafa nerede kalmış..
Evlerden ırak...

Beni de eklermisin 27 yaşındayım bat 23 nisan .

Gerçekten de mucize gibi bir şey olmuş canım.
Allah ol dedikten sonra her şey bahane gerçekten de.

Allah dedim bende bebiş geliyor nie erken yaptın kuzum acele etme inş vardır inşallah çok istiyorum yaaa
Çünkü sabırsızlık sokağa çıkmak da yasak evde kafamı dagitamiyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…