Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar telefonumdaki uygulamada bat bugün görünüyor. Aslında illa olsun demiyorum akışına bıraktım. Zaten vajinismusla uğraşıyordum çok şükür yendim. Henüz adet belirtim de yok ağrı sızı falan. Bilemedim..
kızlar test ne zaman yapsam ki ya düşünmüyordum aslında ama ne bileyim heyecanlandım 😊

Seninle aynııı benimde 10 u ve şuan sıklaştı kasik ağrım karnım çok Tuhaf yapmamak için kendimi zor tutuyorum senin bat da 24.25 o zaman canım 🥰
Evet takvime göre 23ü ama ben hep gece olurum sabah namazında görürüm regl olduğumu 🤭 muhtemelen yine cuma gecesi cumartesi sabahı falan olacak.
İnşallah gebelik olur da regl olmaz

Amin İnşallah canım inşallah 🤗 ❤️
Nasılsın iyi miisin bu arada?
İyiyim kuzum çok şükür bulantım tiksinmem bel ağrım gögüs hassasiyetim yok çok şükür arada bir kasıklarıma ağrı girip çıkıyor okadar rahatım yani ama uykum geliyor yaa öle yani birde kabızlık var biraz söylemesi ayıptır

Tsh tiroit hormonları t3 t4de onun alt kolu oluyor benim 3 ablamda da var 2si tiroit ameliyatı oldu bende çıkmadı henüz allahtan hamilelikte tehlikeli oluyor ilaç kullanıyorsun ama sende zaten referans arasında Bi sıkıntısı yok canım 😉
Dr ddi işte 2.5 olması gerekiyormuş diye hafta içi dahiliyeden randevu alıcam ilaç verir muhtemelen

kizlar acil bir konuda yardima ihtiyacim var!! Biraz ozel olucakkl Ama sormam gerekli bu Sabah esimle birlikte oldukdan iki saat sonra tv izlerken cok yogun bir akintim geldi. Sanki gulerken hafif bir idrar kacirma gibiydi bunu altimdaki tayta kadar cikinca farkettim. Gebelik belirtisi mi sizce? Ama daha dun test yaptin megatifdi. Bat 21-22 nisan . Acayip degisik hissettim ilk defa basima boyle birsey geldi

X