- 14 Mart 2021
- 8.602
- 9.302
Sag olasin=)Tamam kan vermeden yada regl olmadan hiç birşey için geç değil sıkma canını sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sag olasin=)Tamam kan vermeden yada regl olmadan hiç birşey için geç değil sıkma canını sen
Selâm arkadaşlar benim adetime daha 8 gün var ama arada bir adet sancısı çekiyorum neden acaba yaNİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
TABLOYA EKLEME SONLANMIŞTIR... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
İnan umutluydum bnde canim ama bu belirtileri yasayip gebe oldugunu ogrenenlerde var sen yine ferah tut icini insaAllah bebistendirYaa regl mi oldun, bende de ilk kez boyle birsey oluyor ama demekki bu batmalar illaki gebelik demek degilmis. Sağolasın canım
Cope attim canım ya nasıl gördün yok yokCanım sanki ben görüyorum ya yakından çekip atsana bide bakalım bir
Siyah beyaz yapınca çıkmış cidden ay şaşı bak şaşır gibi olduKuzum bir baksana senin testi siyah beyaz yapıp baktım ben görüyorum sanki yaa
Birkac gun bekleyeyim eger regl olmazsam persembe falan gidip kan vereyimBir kan versen gebelik varsa çıkar canım regl belirtilerle gebelik belirtileri benziyor herkeste farklı oluyor en garantisi kan vermek
Ay masallah e vaaarKızlar günaydın üstteki erken gebelik testi alttaki ovülasyon testi ben yanlış mı görüyorum ya Eki Görüntüle 2828343
Sagolasin canım. Allahtan hayırlısını diliyorumİnan umutluydum bnde canim ama bu belirtileri yasayip gebe oldugunu ogrenenlerde var sen yine ferah tut icini insaAllah bebistendir
Hadi bakalım hemen yaz sonucunu,
Şimdi dayanamadım bi de kaset testte bakayım belki erken test yanlış göstermiştir dedim onda da var çok silik 2-3 dk içinde çıktıAy masallah e vaaar
Ozaman hamilesin kan sonucunu bildir bize biraz sevincten cildiralim bizdeŞimdi dayanamadım bi de kaset testte bakayım belki erken test yanlış göstermiştir dedim onda da var çok silik 2-3 dk içinde çıktı Eki Görüntüle 2828381
Hamile olabilirsin hayırlısı olsun inşallahŞimdi dayanamadım bi de kaset testte bakayım belki erken test yanlış göstermiştir dedim onda da var çok silik 2-3 dk içinde çıktı Eki Görüntüle 2828381
Tüm komşular mıBen 14 martta adet olsum halanbekliyorum yarin test yapacgim 16 yil bitecek temmuz ayinda hala bekliyorum bu ay 24 marttan 2 nisana kadar yumurylama akintisi oldu bide tum komsular bu ay geciktik mevsimsel diye dusunuyorum hayirlisi olsun sizleri takip ediyorum sessizce
Ya canım hayırlı olsunnn erken gebelik testinde daha belirgin tâbi doğal dokuz gün var demiştin bata demi? Benimde yedi gün kaldı bende yapsam mı acaba birde yumurtlamanı takip etmiş miydin canım kaç gün geçti üstündenŞimdi dayanamadım bi de kaset testte bakayım belki erken test yanlış göstermiştir dedim onda da var çok silik 2-3 dk içinde çıktı Eki Görüntüle 2828381
Ya valla ben yumurtlamayı takip ettim ama yumurtlama görmedim 2 günde 1 değerlendirmeye devam ettik. Takvimden takip ettiğime göre de 9 gün var hiçbir şey anlamadım valla bu ay hiç beklemiyordumYa canım hayırlı olsunnn erken gebelik testinde daha belirgin tâbi doğal dokuz gün var demiştin bata demi? Benimde yedi gün kaldı bende yapsam mı acaba birde yumurtlamanı takip etmiş miydin canım kaç gün geçti üstünden
Bu kadar beklemenin sonu inşallah selamettir canım benim gerçektende çok tuhaf yani hayırla sonuçlansın inşallah bida kan vermeye giderken rabbiesiri oku olurmu günde rahman süresini YouTube'dan aç çok güzel okuyan bir hafız var dinle arada karnına dokun inş şifa olur canımİkinci yumurtanın 17.günüydü 16 gün geçti yumurtladım yani 17+16= 33 oldu çok tuhaf ya ne olduysa üstümü çoktan çıkarmıştım ilk defa böyle birşey yaşıyorum bir yandan iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum bir yandan adet olursam kısmına hazırlıyorum pozitif olmadan hiçbir şey diyemiyorum canım benim senin güzel yüreğin güzel diyor inşlh dediğin gibidir
Insallah bakalimDur bakalim regl gelmeden üzülmeyelim