Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ilk gebeliğinde ağrı ve akıntı ne kadar sürmüştü? Benim ağrım 3 gün sürdü ve bitti resmen ağrım bitti dye üzülüyorum🙈
Canim hatirlamiyorum inan adetimden 4 gün once öğrenmiştim o günden sonra da öncede agri ara ara oluyordu her zaman agri olmuyordu ne kadar sürdüğünü bilmiyorum 🥰 ben bugün kirmizi karti gördüm 😂 elendim insallah sen kirmizilarda cift cizgiyi görürsün 🙏

Her zaman olan bir şey değil ya ama hep denk geliyor. Üç yıldır evliyiz toplasan 3-4 kere olmustur. Ama denk gelmesi geriyor beni. Bir de eski haline dönsün diye insanüstü bir çaba harcıyorum bu da yoruyor beni. İşe yaramayınca da üzülüyorum
3_4 defada kaybınız o kadar olur 3 yılda. bizlerde kimimiz bunu yaşıyoruz adamlar özellikle ayarlı ilişki isteyince oluyor hatta ben bile oluyorum 😂🙈 zorunlu çocuk için yapılan ilişkiler olunca tık olmuyor bile bazen. Ayrıca eşin çok ince bir yapısı olblr psikolojik olarak ol demeyle olan birşey değil hazırlık evresi var. konuş eşinle ne diyor o zmaan bu eşinin suçu değil ona böyle kötü birşeymiş gibi kızmıyorsunuzdur inşlh 😊 senede bir gibi birşey olmuş yani 3 yılda 3 kere çok sayılmaz. 👍 Peki sorunca sana ne diyor ? Birde çocuk için olduğunu biliyor mu ilişkiyi o an?

Eklentiler

• 20210418_094757.jpg
    20210418_094757.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 43
T tulperde canim ben bu ay kırmızı kartı gördüm elendim bu ay mayis ayina transfer oldum 🙏🥰 kalan arkadaslardan güzel haberler bekliyorum insallah🙏🙏🧿🧿
Hayırlısı olsun canım...
Benimle hamiş olduğun ay olur inşallah beklerim mayıs ayına 😁💟
Bu ay pek uğraşmadın sankim bu işlerle gibime geldi. Birde geçen ay ki gibi uzamamasına sevindim olacaksan olmuşsun ne güzel 🤗

Hayırlısı olsun canım...
Benimle hamiş olduğun ay olur inşallah beklerim mayıs ayına 😁💟
Bu ay pek uğraşmadın sankim bu işlerle gibime geldi. Birde geçen ay ki gibi uzamamasına sevindim olacaksan olmuşsun ne güzel 🤗
Açıkçası ben gecen aya gore daha cok ugrastim bu ay sadece buraya girmeye firsat bulamadim sabahlari bal tarcin çörek otu oglen caksir aksam hayit 2 saat arayla testere disli aslan pencesi ve sogan kürü yaptim folic asit kalsiyumun ve q10 qenzim kullandim çok şükür ölmedim 😂😂 ama bu ay erken adet olmamin sebebi bence bu içtiklerim artik bünyemi düzenledi bu ayda ayni sekilde devam edersem rabbimin izniyle elbet olacak diye hissediyorum 😂

Açıkçası ben gecen aya gore daha cok ugrastim bu ay sadece buraya girmeye firsat bulamadim sabahlari bal tarcin çörek otu oglen caksir aksam hayit 2 saat arayla testere disli aslan pencesi ve sogan kürü yaptim folic asit kalsiyumun ve q10 qenzim kullandim çok şükür ölmedim 😂😂 ama bu ay erken adet olmamin sebebi bence bu içtiklerim artik bünyemi düzenledi bu ayda ayni sekilde devam edersem rabbimin izniyle elbet olacak diye hissediyorum 😂

Heyyy Maşallah demeden geçemicem bunlar sana Mayısda da yeter valla 😂içme daha birşey valla bünye meselesi belki de bazı şeyler ben olsam hastanelik olurdum ters teperdi 🙈
Tabi ki olacak nasip de varsa olmaması için sebeb yok 🤗

Şüpheye mahal vermeyecek kadar tertemiz tek çizgi çıktı 😑 bekleyelim bakalım çarşamba tekrarlarim canım
Kuzum bir baksana senin testi siyah beyaz yapıp baktım ben görüyorum sanki yaa😍

Eklentiler

• IMG_20210418_111011.jpg
    IMG_20210418_111011.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 69
X