Kuzum zor ya yinede hayırlısını dileyimde rabbim isteyene versin ikiz canım benim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahValla ne güzel olur ikiz olsa çok tatlişş
Canım çok iyi yaklaşık 48 saatte %60 artması lazim zaten
Bu hafta ici gidersen keseyi görürsünüz inşallah
İnşallah canım darısı bizlere olsun48 saatte 2 katı diyorlar canım ama ayın 27.sinde gitcem inş belki kalp atışında duyarım inşallah hayırlısı ile dün topikde birini okudum 221 felanmış değeri 150 düşmüş kimyasal olmuş bende kortum demi 27 sini beklemeyim bi kan verim ne olur olmaz diye çok şükür yükselmiş rabbim sana da hayırlı haberler aldırsın inşallah canım bekliyorum
Canım çok şükür ya darısı bizlereKızlar selam bugün randevum vardı sabah keseyi gördük 5 haftalık dediHormon testi, kan testi, ve idrar testi yaptırdı. B12 ve D vitamin değeri düşük çıktı, Troidle alakalı Ths değeri varmış onu düşürmemiz lazım dedi dahiliye yönlendirdi benim 3.00 çıkmış gebelikle 2,5 olması gerekiyormuş. Bende kan uyuşmazlığı var eşim pozitif ben negatif kanaman olursa veya lekelenme olursa hemen gel dedi. Şikayetin var mı dedi bende adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor bazen dedim o tehlikeli dedi ilaç yazdı ona da adet günüm geçtiği için öyle sancıların olmaması gerekiyormuş , ilişkiye çok sık girme dedi riskli olabilir , 2 hafta sonrası için randevu verdi kalp atışı için
Onu bend3 dinliyorum yaa çok iyi bir doktor gerçekten hayırlısı bakalım rabbim sizlerede nasip eder tez zamadanİnşallah canım darısı bizlere olsun
Ben ilk hamileligimde hep Kağan Kocatepe'yi dinliyordum da o %60 diyordu
Dun gece yarisina kadar deriin bir temizlik yaptim, karsilastirmak icin bakarim diye sakladigim butun eski lh testlerimi de attim. Terapi gibiydi, hafifledim Belirtiydi testti derken kendimi cok bunaltmisim bu ay reglim bile her zamankinden farkli ve yogun oldu gercekten cok ustumuze geliyoruz bazen kendimizin . Simdi zihnim aydinlandi. Onumuzdeki gunler hayirla gelsin insallah.
Ayyy hadi insallahDeli kız bizi heyecanlandirmaben bugün gidip gelip testlerle bakisiyorum ama rüyamda gördüm salı günü yapıyorum pazardan gelip pozitif çıkıyor inşallah rüyam düz çıkar
Kızlar selam bugün randevum vardı sabah keseyi gördük 5 haftalık dediHormon testi, kan testi, ve idrar testi yaptırdı. B12 ve D vitamin değeri düşük çıktı, Troidle alakalı Ths değeri varmış onu düşürmemiz lazım dedi dahiliye yönlendirdi benim 3.00 çıkmış gebelikle 2,5 olması gerekiyormuş. Bende kan uyuşmazlığı var eşim pozitif ben negatif kanaman olursa veya lekelenme olursa hemen gel dedi. Şikayetin var mı dedi bende adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor bazen dedim o tehlikeli dedi ilaç yazdı ona da adet günüm geçtiği için öyle sancıların olmaması gerekiyormuş , ilişkiye çok sık girme dedi riskli olabilir , 2 hafta sonrası için randevu verdi kalp atışı için
Hayırlara vesiledir inşallah bu belirtiler
7 gun onceden de gorup gercekten hamile olanlarin hikayelerini okudumInsallah saglikla vardir ya. 4 gun oncesinde gorebiliyormus Ama benim daha 7 gun var . Yarin bir daha yapcam . Normal pozitifi gorene kadar hastaneye gidip uzulme istemiyorum
Hadi hayırlısı olsun inşallah canim benimCanım aynıyız benim de 11 gün var. ben belirtilerim devam ederse cuma günü yaparım bi test. Baktım hiç belirti yok o zaman beklerim sanırım.
Benimde uyuşmazlık var inşallah sağlıkla büyür canım. Uyuşmazlık gebeliği engelleyen birşey değil sadece süreçte zorluk çıkarabilme olasılığı olan birşey demi canımKızlar selam bugün randevum vardı sabah keseyi gördük 5 haftalık dediHormon testi, kan testi, ve idrar testi yaptırdı. B12 ve D vitamin değeri düşük çıktı, Troidle alakalı Ths değeri varmış onu düşürmemiz lazım dedi dahiliye yönlendirdi benim 3.00 çıkmış gebelikle 2,5 olması gerekiyormuş. Bende kan uyuşmazlığı var eşim pozitif ben negatif kanaman olursa veya lekelenme olursa hemen gel dedi. Şikayetin var mı dedi bende adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor bazen dedim o tehlikeli dedi ilaç yazdı ona da adet günüm geçtiği için öyle sancıların olmaması gerekiyormuş , ilişkiye çok sık girme dedi riskli olabilir , 2 hafta sonrası için randevu verdi kalp atışı için
Sanırım ona da baktı heralde bir sürü test yaptırdı Vitamin takviyesi verdi haftada 2 kez balık tüket dediCanım çok şükür ya darısı bizlere
Açıkçası benim ilk hamileligimde ben de o sancıyı uzun süre yaşadım doktor progrsterona baktı 23tü o yüzden vermedi ilaç. Progestorana bakıp da mı verdi ilacı
Amin inşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimÇok güzel inşallah sağlıkla ilerler canım.
Birazda şimdi değerlerin de düşük ondan dikkat et benim düşüğümde yatarken bile rahatsız eden batlamalarım olurdu bu sürekli bazen ama şu senin gibi doktor olsaydı belki düşmezdi. Doktorun çok iyiymiş ve sana çok ilgili davranıp yardımcı olmuş dediklerini yap zaten ilaçlar alacaksın onlarda iyi gelecektir. Birde çok iş yapma yat. Kahve az da leken olsa git doktoruna bende oldu ben gitmedim normal sandım. Senin olan senindir Rabbim bu duyguyu yaşattı ya sonunu da nasip ettirsin inşallah...Daha güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle
Evet canım kesinlike bilinçli olup ona göre davrandığın sürece bir sorun olmaz inşallahhBenimde uyuşmazlık var inşallah sağlıkla büyür canım. Uyuşmazlık gebeliği engelleyen birşey değil sadece süreçte zorluk çıkarabilme olasılığı olan birşey demi canım
İnşallah canım benim sağol senin kaçıncı ayındı denemende ve normal bir gebelik mi olduEvet canım kesinlike bilinçli olup ona göre davrandığın sürece bir sorun olmaz inşallahh
Bende az kaldı yapacamböyle çıldırmışcasına yapıcam temizlik ama şuan istemeyorum. İyi rahatlamışsındır atarak bende de bir sürü atılacak testler biri görse bu kadının ne derdi varmış der :))) bilmeyen biri yani testi :))))
Canım ben 3 yıllık evliyim ve korunuyorduk hep mart ayında ilk kez denedik ve oldu Allahıma şükürler olsunİnşallah canım benim sağol senin kaçıncı ayındı denemende ve normal bir gebelik mi oldu
Bak yaparım test7 gun onceden de gorup gercekten hamile olanlarin hikayelerini okudumyani imkansiz degil