Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynıları bende var bat 28-29 gibi sanırım. İki gündür var bu kadar erken belirti olmaz diyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum 🙄
Aynen kuzum ya eğer yumurtlama pik gününden itibaren 14 gün sayarsak bat 27 Nisan benim de bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah kuzum 🙏💕🤰

İnşallah canım ya hepimiz hamile kalalım 😍
Az önce okudum ilk gebeliğimi beklerken başlık açmışım onda da aynı böyle şeyler yazmışım. Unutmuştum, okuyunca hatırladım. onda da ilk hafta baya ağrılarım olmuş 2.hafta olmamış. Ay inşallah yine öyle oluyordur.
Canimmm bende aynisiyim varmi sende gelisme ? Yumurtlamanin ilk haftasi meme uclarim bile agridi nasil ama dokunamiyordum bu hafta adet haftam sadece sol kasik bel ve sag kasik batmasi var birde gögüs hassasiyetim.var yarin gösteriyo takvim ama 19-20 gibi bekliyorum bende ilk defabböyle bisi yasadim özelikle memeucu agrisi ki hic aklimda yoktu onu hissedince yine aklima takildi cünkp asilamaya gecicez ramazan sonrasi

Ben bilmeleri adına yazmak istedim. Tv de anlatılanlar biraz işin parasında ticari yönünde. Doktorlar zaten yapmayın diyor biz doktordan iyi mi biliyoruz bazı şeyleri. Ben sayfada bir arkadaşa denk geldim ona doktoru önermişti evet doktor öneriyi yaparsa kabul. Zaten her kürün altına not düşer her sayfa genelde DOKTORUNUZA DANIŞMADAN KULLANMAYINIZ diye laf olsun diye denmiyor biz ezip geçiyoruz bazen birçok şeyi sonuçları ağır olabiliyor. Yinede rabbim korusun inşallah 🤗 bir kere yaptım daha yapmam 🙈 olacaksam hayırlısı ile olayım 😍olmazsam da iyi şeyler olsun inşallah ❤️ 🙏🏼
Rabbim sana bu tevekkülün ile en iyisini nasip edecek inşallah canım çok yürekten hissediyorum🤗

Canimmm bende aynisiyim varmi sende gelisme ? Yumurtlamanin ilk haftasi meme uclarim bile agridi nasil ama dokunamiyordum bu hafta adet haftam sadece sol kasik bel ve sag kasik batmasi var birde gögüs hassasiyetim.var yarin gösteriyo takvim ama 19-20 gibi bekliyorum bende ilk defabböyle bisi yasadim özelikle memeucu agrisi ki hic aklimda yoktu onu hissedince yine aklima takildi cünkp asilamaya gecicez ramazan sonrasi
Belirtiler gebelik belirtisine benziyor canım. Test yaptınız mı testte çıkabilir sizin az kalmış.

Kızlar selam bugün randevum vardı sabah keseyi gördük 5 haftalık dedi 😍 Hormon testi, kan testi, ve idrar testi yaptırdı. B12 ve D vitamin değeri düşük çıktı, Troidle alakalı Ths değeri varmış onu düşürmemiz lazım dedi dahiliye yönlendirdi benim 3.00 çıkmış gebelikle 2,5 olması gerekiyormuş. Bende kan uyuşmazlığı var eşim pozitif ben negatif kanaman olursa veya lekelenme olursa hemen gel dedi. Şikayetin var mı dedi bende adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor bazen dedim o tehlikeli dedi ilaç yazdı ona da adet günüm geçtiği için öyle sancıların olmaması gerekiyormuş , ilişkiye çok sık girme dedi riskli olabilir , 2 hafta sonrası için randevu verdi kalp atışı için

Kızlar selam bugün randevum vardı sabah keseyi gördük 5 haftalık dedi 😍 Hormon testi, kan testi, ve idrar testi yaptırdı. B12 ve D vitamin değeri düşük çıktı, Troidle alakalı Ths değeri varmış onu düşürmemiz lazım dedi dahiliye yönlendirdi benim 3.00 çıkmış gebelikle 2,5 olması gerekiyormuş. Bende kan uyuşmazlığı var eşim pozitif ben negatif kanaman olursa veya lekelenme olursa hemen gel dedi. Şikayetin var mı dedi bende adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor bazen dedim o tehlikeli dedi ilaç yazdı ona da adet günüm geçtiği için öyle sancıların olmaması gerekiyormuş , ilişkiye çok sık girme dedi riskli olabilir , 2 hafta sonrası için randevu verdi kalp atışı için
Bende de oluyor ama adet sancısı gibi çok fazla değil anlık bizde de uyuşmazlık var progestoron mu verdi dikkat et bari iyi bak keseyide görmüşsün çok düşünüp korkutma kendini güzel düşün güzel olsun bakma doktorlar korkutmayı çok severler sen sakin ol. Çok şükür bebişim seninle🥰🥰

4 Nisan yumurtlama oldu yarın tam 14.gün bu ay çok iyi değerlendirdim pozisyon vs ama lekelenme ile reglim başladı ve moralim sıfır. Daha ne ovulasyon ne pozisyon ne bişey denicem. Umut edip yıkılmaktan baska bir işe yaramıyor bayramdan sonra tekrar başlarım. Hamile olanlara sağlıkla bebeklerini almalarını diliyorum..
Bende bugun oldum aynı sen gibiyim..

X