Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bi gelişme bi değişiklik var mı benim de çift çizgi 13 nisan bat 29
Valla kuzum kendimi dinlememeye çalışıyorum ama dün gece alt karnım adet sancısı olur gibi oldu bir süre sonra geçti ara ara kasık ağrıları oluyor ama erken daha yaa ama inşallah bebişlerimiz vardır bu ay sende var mı belirti

İyi ki yazmissin canım bunu. Bitkisel tedaviler de tv.de anlatılıyor ama kişiye özel olmalı kime nasıl etki edeceğini biz bilemiyoruz maalesef.

İnşallah sende sorun çıkartmadan en kısa zamanda regl olursun.

Offf rezene ben 1 defa verdim kızım 3 aylikti verdiğim de 2 çay kaşığı.
Çocuğu uykudan alamadım bütün gün uyumuştu acıkıp bile uyanmadı öyle çok korktum ki.

Ben yesilcay, zencefil ve ıhlamur içerim ama aktardan açık şekilde alarak demliyorum. Rezene mesela bazı kadınlarda sütü bile azaltıyor mesela bende

İyi ki yazmissin canım bunu. Bitkisel tedaviler de tv.de anlatılıyor ama kişiye özel olmalı kime nasıl etki edeceğini biz bilemiyoruz maalesef.

İnşallah sende sorun çıkartmadan en kısa zamanda regl olursun.

Ben bilmeleri adına yazmak istedim. Tv de anlatılanlar biraz işin parasında ticari yönünde. Doktorlar zaten yapmayın diyor biz doktordan iyi mi biliyoruz bazı şeyleri. Ben sayfada bir arkadaşa denk geldim ona doktoru önermişti evet doktor öneriyi yaparsa kabul. Zaten her kürün altına not düşer her sayfa genelde DOKTORUNUZA DANIŞMADAN KULLANMAYINIZ diye laf olsun diye denmiyor biz ezip geçiyoruz bazen birçok şeyi sonuçları ağır olabiliyor. Yinede rabbim korusun inşallah bir kere yaptım daha yapmam olacaksam hayırlısı ile olayım olmazsam da iyi şeyler olsun inşallah

Benimde bat 20 nisan kaşık ağrılarım ve beyaz akıntım var bakalım nolucak ne zaman test yapmayı düşünüyorsun acaba

Dun gece yarisina kadar deriin bir temizlik yaptim, karsilastirmak icin bakarim diye sakladigim butun eski lh testlerimi de attim. Terapi gibiydi, hafifledim ‍ Belirtiydi testti derken kendimi cok bunaltmisim bu ay reglim bile her zamankinden farkli ve yogun oldu gercekten cok ustumuze geliyoruz bazen kendimizin. Simdi zihnim aydinlandi. Onumuzdeki gunler hayirla gelsin insallah.

Hayırlara vesiledir inşallah bu belirtiler

Aynıları bende var bat 28-29 gibi sanırım. İki gündür var bu kadar erken belirti olmaz diyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…