Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün itibariyle adetim bitti, bugün itibariyle değerlendirmeye başlayacağım günleri kızlar haydi hayırlısı olsun bakalım...bu sefer ocaktaki kimyasal gebeliği saymazsak 4.ay denemesi olacak...bu ay ovu test almayı düşünmüyorum, beni daha da strese soktu...günaşırı değerlendiricem ramazan bir yandan zor olacak ama bakalım hayırlı bir ayda olması da iyi oldu belki de...

Kist olsa doktorun görürdü bence. Tekrar hcg baktırdın mı kanda?

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah

Hadi bakalım canım kolay gelsin
Gün aşırı adetin 20.gününe kadar devam et canım. bol bol fındık fıstık badem yüklenin iftardan sonra

Ahahah tamam canım öyle yaparız. Eşim karadenizli olduğu için bir çuval fındık stoğumuz var hayırlısı olsun bakalım , senin yeni bat ne zaman ?
Hadi bakalım canım kolay gelsin
Gün aşırı adetin 20.gününe kadar devam et canım. bol bol fındık fıstık badem yüklenin iftardan sonra

4 Nisan yumurtlama oldu yarın tam 14.gün bu ay çok iyi değerlendirdim pozisyon vs ama lekelenme ile reglim başladı ve moralim sıfır. Daha ne ovulasyon ne pozisyon ne bişey denicem. Umut edip yıkılmaktan baska bir işe yaramıyor bayramdan sonra tekrar başlarım. Hamile olanlara sağlıkla bebeklerini almalarını diliyorum..

Kist olsa doktorun görürdü bence. Tekrar hcg baktırdın mı kanda?
Dün baktırdım işte negatifti o da 4 gün geçikme kanda çıkamayabilr dedi benim 6 günüm geçti çıkmamıştı gibi şeyler de günün geçsin sonra tekrar bakalım dedi dedi bende salı günü gideyim diyorm tam 7 gün olmuş olcak

3 marta kurtaj olmustum 26 marttaadetimi gordum ilk adetimi yani simdi kikinci adetimi bekliom bakalim adetmi olacam gebemi cunku hic korunmadik adet sonrasi yumurtlama gunlerinide degerlendirdik
Merhaba bende 25 Mart'ta oldum bugün 23. Gün 40 gün sonra olursun demişti doktor ama kanamam ve karın ağrım var,sizin yoğunluğu önceki adetlerimiz gibimiydi, kürtaj kanamasimi regl mi anlamlandiramiyorum da sormak istedim

İnşallah tutmuştur kuzum ya sol tarafım bel kemiğim böle ağrıyor bazende cok nadir sol kasigima azcık batma oluyor gibi bakalım artik reglime 11 gün var büyük konuşmim ama reglim geçen kadar test yapmam heralde

Canım aynıyız benim de 11 gün var. ben belirtilerim devam ederse cuma günü yaparım bi test. Baktım hiç belirti yok o zaman beklerim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…