Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar biz de bu ay gebelik planlıyoruz. 10 nisan da regli oldum. 3. Gün femera kullanmaya başladım. Salı günü kontrole gideceğim. İnşallah diyoruz ve bekliyoruz bakalım

Geçen ayda yumurtlama gününde başladı göğüs ağrısı regl olduğum güne kadar. Normalde regle 1 hafta falan kala başlıyordu canım.
Baharın gelmesi etkilemiştir belki. Ya da ilaç falan kullandın mı? Klomen, femera ya da başka bir şey? Onlar da biraz düzeni bozuyor

Daha önce gebelik için femera kullanan ya da kullanıldığını duyan oldu mu? Etkili bir ilaç mıdır kendisi?

Kist falaj olablirmiki yani kistte lh yuksleiyomu acaba 3 gun once yapmaya basladim koyulasmaya basladi bende test yaptim negatif cikti
Ben de yaptım bir kere adete üç gün ve iki gün kala. Daha koyuydu bundan ama gebelik yoktu. Çikolata kisti, pcos ve normal basit yumurtalık kisti de yapıyormuş. İnşallah senin gebeliktir, ama çok bağlanma derim. Ben çok üzülmüştüm çünkü sonu hüsran olunca

Canım herkeste aynı olmaz. İlk gebeliğimde evet öyle olmuş 2.hafta bütün belirtilerim gitmiş ama martta kimyasal geçirdiğimde düşük oluncaya kadar belirtilerim hiç kaybolmamıştı.

Gerçekten çok haklısın canım her şey yolundaysa hiç gerek yok böyle şeylere hatta her şey yolunda değilse bile ben pek sıcak bakmıyorum böyle kür tarzı şeylere. Bitki sonuçta diyip geçmemek lazım işin içine kürdür çaydır girince hormonları bozan şeyler bunlar. Kaş yapayım derken göz çıkarmamak lazım.
Ben bitki çayı bile içmem mesela. Tek içtiğim adetim gelmek bilmez bazen kahverengi lekeler başlar sökülsün diye maydanoz çayı içerim ayda bir hepsi o.
Bebekler için de yok rezene yok kekik suyu bilmem ne asla kullanmadım bebeğimde.
Bence doktoruna söylemelisin.

Benim kaynanam kızım bebekken azıcık ağlasın hemen aaa üşüttü bu çocuk kekik suyu verelim yok burnu akıyo ıhlamur verelim yok rezene çayı yapalım nane suyu verelim daha neler neler
Hiçbirini verdirtmedim.

Zaten denize düşen yılana sarılır oluyor işimiz yok olunca güya baya Araştırmıştım ben yok yok kürle iş olsa doktorlar tıp niye var sankim. Birde her bünye farklı çok çok 8 gün yedim düşün. Zaten ovulasyon pik olması hepsi bir gariplik aldı bende ve çok merak ediyorm ne çıkacak durumum. Hamile de kalsam kimseye ben kaldım yap demem kürleri herkes yapar ama herkesde aynı şey olmaz. Bu konuda çok hassaslaştım.
Sen de çok doğru davranış sergilemişsin bence dediğin her satırda haklısın

Valla başka şeyde olsa direk doktora götürmek ne kaynanan bizim zamanda ne de biizm doğuracaklarımız onların zamanında çünkü eski kekik suları eskisi gibi değil rezenesi de

Baharın gelmesi etkilemiştir belki. Ya da ilaç falan kullandın mı? Klomen, femera ya da başka bir şey? Onlar da biraz düzeni bozuyor
Yok canım ilaç değil de c life diye bir macun kullanıyorum belki de o ağrı yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…