- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dönülmez yerdeyizdir hayırlısı ileBenim de gözüm yemiyo pek böyle düşündükçe
Ama çıktık artık bir yola dönmek yok
Canım gün aşırı değerlendirmişsiniz ben de bu ay öyle düşünüyorum bakalım bence tutma ihtimali var neden olmasın çatlama gününe de denk gelmiş. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız bu ayKızlar merhaba 14 nisan yumurtlama günümdü. 9,11,13,15 nisan değerlendirdik. 15inde çatlama olmuştu. Sizce tutma ihtimali var mı?
İnşallah ya inşallah çok istiyoruzCanım gün aşırı değerlendirmişsiniz ben de bu ay öyle düşünüyorum bakalım bence tutma ihtimali var neden olmasın çatlama gününe de denk gelmiş. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız bu ay
Evet biz de çok istiyoruz isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah ya inşallah çok istiyoruz
Amin biz beş yıldır bekliyoruz. Çikolata kistim var ve amh düşük. Ama birkaç aydır kistim küçüldü. O yüzden ümitlendik. Olmazsa yaza tüp bebek düşüneceğiz. Ancak içimden bir ses 13 nisan gecesi hamile kaldığımı söylüyor nedenseEvet biz de çok istiyoruz isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
Benmde 12 nisan gecesi geciyor icimdenAmin biz beş yıldır bekliyoruz. Çikolata kistim var ve amh düşük. Ama birkaç aydır kistim küçüldü. O yüzden ümitlendik. Olmazsa yaza tüp bebek düşüneceğiz. Ancak içimden bir ses 13 nisan gecesi hamile kaldığımı söylüyor nedense
Canım benim de amh düşük çıktı ama ultrasyon görüntüsünde 14 yumurta göründü, amh a çok da takılma bence. Yani açıkçası ben de senle aynı duyguları paylaşıyorum kistim yok ama eşimin değerleri de düşük çıktıyani olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum biraz zaman verdim sadeceBakarsın doğal yolla hamile kalırız inşallah nasip olur bizlere de dediğin gibiAmin biz beş yıldır bekliyoruz. Çikolata kistim var ve amh düşük. Ama birkaç aydır kistim küçüldü. O yüzden ümitlendik. Olmazsa yaza tüp bebek düşüneceğiz. Ancak içimden bir ses 13 nisan gecesi hamile kaldığımı söylüyor nedense
Benmde 12 nisan gecesi geciyor icimden
Arkadaşım şubatta tüp bebek denedi sadece bir yumurta oluştu o da döllenmedi bile. Amh 0.3tü ve çikolata kisti vardı. Nisanda tekrar deneyecekti regli iki gün geçince test yaprı ve pozitif Allah çok büyük gerçekten, darısı başımızaCanım benim de amh düşük çıktı ama ultrasyon görüntüsünde 14 yumurta göründü, amh a çok da takılma bence. Yani açıkçası ben de senle aynı duyguları paylaşıyorum kistim yok ama eşimin değerleri de düşük çıktıyani olmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum biraz zaman verdim sadeceBakarsın doğal yolla hamile kalırız inşallah nasip olur bizlere de dediğin gibi
Ayy çok güzel bir haber nasıl mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallahEvet canım bizlere ve isteyen herkese de nasip olsun tez zamanda inşallah hayırlısıylaböyle haberler aldıkça nasıl umut doluyor içim. Olamaz diye bir şey yok gerçekten de Rabbim ol diyince oluveriyor herşeyArkadaşım şubatta tüp bebek denedi sadece bir yumurta oluştu o da döllenmedi bile. Amh 0.3tü ve çikolata kisti vardı. Nisanda tekrar deneyecekti regli iki gün geçince test yaprı ve pozitif Allah çok büyük gerçekten, darısı başımıza
Kesinlikle canım Darısı başımızaAyy çok güzel bir haber nasıl mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallahEvet canım bizlere ve isteyen herkese de nasip olsun tez zamanda inşallah hayırlısıylaböyle haberler aldıkça nasıl umut doluyor içim. Olamaz diye bir şey yok gerçekten de Rabbim ol diyince oluveriyor herşey
Canım o yumurtlama günlerinde normal. Endişelenmene gerek yokMerhaba kızlar dün çatlama gününü değerlendirdik ve dünden beri göğüslerim ve kasıklarm ağrımaya başladı sizde de öyle oluyor muydu ?
Canım bu yumurtlama değilKizlar bat a 1 gun var ovulasyon bole gebelik testi negatif sizce adete bu kadar yakin yumurtlama olablir mi adetin duzenlidir ama baska sorun olablir mi
Geçen ayda yumurtlama gününde başladı göğüs ağrısı regl olduğum güne kadar. Normalde regle 1 hafta falan kala başlıyordu canım.Canım o yumurtlama günlerinde normal. Endişelenmene gerek yok