Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar bat 20 olanlar ne durumda merak ettim
Aslında bat 22 Nisan ama yumurtlamaya göre 20 Nisan’a çekti Cuma ve Cumartesi erken gebelik negatif çıktı maalesef. Pazar tekrar deneyeceğim bakalım. Yumurtlamadan beri ağrılarım devam hep ara ara vuran yam bir adet sancısı, belim ayrılıyormuş hissi. Meme ağrım da başladı yanlardan. Bunların dışında ilgimi çeken 2 şey oldu değişik, adet öncesi midem bozulur ama bozulmadı hatta tam tersini yaşıyorum, yumurtadan tiksindim yek sefere mahsus. bakalım sonuçlar ne çıkacak. Civciv çıksaaaa, kuşş çıksaaaaa

T tulperde canım ya bişey diycem bendede yumurtlamadan sonra 1 2 gün rahim ağrısı gibi bişey oldu 3 gün ust uste iliski oldu bizim ondanmi dır acaba sende geçende yazmissinda kasiklarim ağrıyor falan diye benim şuanda agrim var ama böle arada bi sokulup çıkan batma gibi bişeyler bugün çok yordum kendimi belki ondandır ama bilmiyorum kendimde belirti de aramak istemiyorum hatta hiç olmayacakmış gibi ev işi falan yapıyorum Allah bilir tabi ama nedense ilk denemem olduğu için tutmayacak gibi geliyor

Canım bende 2 gün erken yumurtaladim diye batım 28 nisan deilde 26 Nisan olacak diye dusunuyorum aynı senin dediğin gibi benimde göğüs ağrılarım var böle sanki yanlarından ağrıyor gibi bide sivilce çıktı yüzümde normalde de regl olmaya yakın çıkar zaten bu aralar benimde belime kasigima vuran batmalar var

Canım benımde 9 aydır olmuyor doktorlara gtdık esımde bende sonuc alamadık hacamat dusunyrm gercektn etkısı varmı o ay mı kaldnz hamıle

Canım zaten belirtiler yoruldukça daha da artıyor kasık bel ağrıları falan.
Neden ilk denemede olmasın ki benim kızım ilk denemede olmuştu. Ben de o kafadaydım hemen olacak değil ya diyordum belki de onun rahatlığıyla tuttu.

Merhaba kızlar ben Mart ayı gebelik planlayanlar grubundaydim. O ay kısmet olmadı ama reglim 1 hafta kadar gecikmisti testte çıkmadı sonra regl oldum. Regl olduktan sonra aşılamaya başlayacaktım bu yüzden bu ay aklımızda hiç çocuk yoktu reglin 2 günü için doktorumdan randevu aldık aşılamaya baslicaktik. Hatta eşimle covid olduk 2 hafta evdeydim ilaçları kullandık. Neyse reglim 2. Günü geldi çattı doktora gidecektim fakat ben regl olmadım ama randevumuz olduğu için gitti covid ilaçlarından dolayı gecikmisimdir diye düşündük çünkü hiç hamile olabileceğimi düşünmedim. Doktora gitti kadın bize aşılama ile uğraşmayalim direk tüp bebek yapalım dedi sizinbi sorununuz yok hmn tutar dedi aşılama normal yolla gebelik ile hemen hemen aynı dedi sonra regl olmadığım için regl olunca al randevu dedi. Bu arada 2 yıl deniyoruz 2 kere kimyasal oldu. Çok uzattım bitiriyorum :) toplamda 4 gün reglim geçti dua ediyodum olayım da başlayalım tedaviye diye 4. Gün gecikmede elimde 1 ovulasyon testi vardı yapayım dedi akşam bi baktım t kırmızıdan patlıyor hamilemiyim yoksa dedim kan vermeye gittim değerim 1800 çıktı. Kafayı yedim tabi resmen mucizeydi. Doktoru mu aradım 2 gün sonra muaneyr gel dedi gittim değerim 2200 olmuştu ve muane etti keseyi gördüm. Kimyasal geçirdiğim için bana iğne verdi kansulandirici ve fitil verdi tutunması için. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah. Hep derdim ki bu insanlar nasıl kafasından silebiliyir ve o zmn oluyor. Böyleymiş demekki binlerce kez şükrediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin ama bu iş gerçekten tamamen unutmaktaymis. Aylarca ne kürler ne ovulasyon testleri neler neler yaptım nasip olmadı. Allah öyle zamanda nasip ediyormuş ki. Dilerim hepiniz en kısa zmnda bu güzel haberi alırsınız. Bu arada covid ilacı kullandigimda kan sulandirici ilaçta kullandım şuan da iğne kullanıyorum. Ilaçların kan pıhtılaşmasına sebep olduğu söylenmişti. Doktorum sorun yaratmicagini söyledi fakat yinede önlem için iğne başladık. Bu arada iyi bi doktor isterseniz kesinlikle Hediye Dağdeviren'i öneririm. Vm Medikal Park Florya da çok iyi bir doktor

Bn hatırladım sizi yazdıklarınızı anımsıyorum Allah hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim gerçekten rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

Rabbim ne büyüktür Allah sag salim kucaviniza almayi nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin insallah fakat ben sunu anlamadim ustune mi adet gormussunuz acaba

Arkadaşlar bu yazıyı bu ay yaptığım tek şey çörek otu bal karışımıydı dedim araştırayım adet geçirtiren kadınlar olmuş mu bir çok olmasa da nadir birçok yazı okudum malesef baya uzun süre geçiktiemiş 3 kişi okudum. Yazıları pişmanlık içinde yazılardı. araştırma yaparken buldum aklımda deli deli sorular oluştu bunu yazan kadının durumu ortada. Burada hepinize demek istiyorum eğer herşey düzenli ise karışımlardan uzak durmanız asla iş görmüyor tersi durumlar doğuruyor.

izmirlibayan:merhaba arkadaslar konu eski ama belki aratan olur benim gibi diye bende paylasayim gecen ay 9 aralikta adet oldum reglnin 2.gunu basladim bal tarcin corekotu kurune 10 gun kullandim .
sag yumurtaligimda 6cmlik kist vardi bu arada doktorum kendi kendine hamile kalmayi dene demisti .
her zaman 28 gunde bir adet olan ben bu ay 6 ocaktan beri bi turlu adet olamadim
doktora gittim hamilelik testim negatif sag yumurtaligimda ki kist 8.5cm olmus ve icinde 4.5cm lik bir kist daha..
sol yumurtaligimda da 2cmlik catlamamis folikul kisti yani doktor adet sokturucu tarnusal diye bi ilac verdi hala adet olmuyorum .
keske bilmeden etmeden boyle bi kure baslamasaymisim cok pismanim suan ameliyat olmam gerekiyor.)

Şimdi bu kadının bir sürü mesajı var hepsini okuyamdımsa da. Bende bu kadın gibi 28 günde bir adet olan birisi olarak adetim çok geçikme yapıyor asla bu kadar geçikmezdi. Kendimi biliyorum şuan benimde yumurtalarım çatlamayıp kiste çevirmiş olblr mi dünki kadın doktor görememiş ollbr mi?
En çok da kistte çevirme olacağını düşündüren şey ovulasyon testimin adet gününe doğru sürekli pik çıkması. Bende ilk defa bu ay çörek otu bal tarçın kullandım ama şuan çok pişmanım eğer normal yumurtalar büyüyorsa bunu yapmak delirtti kadının 22 mm yumurtaları çatlamamış pazartesi sabah erkenden kendi doktoruma gideceğim bende hiç adet olacak göz filan yok ama hamilelik belirtim de yok hep benim gibiymiş kadında belirti filan yok. Aralıklı bel ve kasık ağrım var kist ağrı yapar diye biliyorum hiç kist gibi şeyler duymamıştım doktorlardan bu sefer duyacağım. Birde bu yaptığım şeyi söylesem mi doktoruma çok kızacak diye korkuyorum testleri hep negatif çıkmış sürekli isteyen adını yazdım kadının girsin okusun msjlafını en azından çörek otu bal tarçın herkes de aynı şeyi yapmıyor daha kötü sonuçlar doğuruyor 48 gün gelmemiş adeti kadının. Bende sizlere yazmak istedim kaş yaparken gözlerimiz çıkıyor. Oysaki çok Araştırmıştım çoğu kadına erken adet yaparmış tersi olacağını hiç okumamıştım Pazartesi günü sizlere yine iyi haberle gelmek isterdim ama içimde o his gitti yinede iyi düşünmek istiyorum.

Rabbim ne büyüktür Allah sag salim kucaviniza almayi nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin insallah fakat ben sunu anlamadim ustune mi adet gormussunuz acaba
Mart ayındanda 32. Günde regl oldum normalde 26-28 di 13 Mart'ta regl oldum. Şimdide regl tarihim 10 nisandi ama olmadım. Üstüne görme değil yani Mart ve Nisan arasında kaldım hamile 5 haftalık şuan tam :) galiba o gecikmede gebeliğe hazırlıkti amin inşallah Allah en kısa sürede size de bu güzel haberi nasip etsin sağlıkla inşallah

Aminn inşallahhh benım kasıklarım rahmım cok agrıyor ama adet olamadım çatlamanın üstünden 15gün geçti test yaptım tabı dayanamayıp kızlar ama negatıff artık mayısa kaldık bat olanlarr🕊

Canım T tulperde cevap yazmamışsin ama merak ettiğim yumurtlamadan sonra ikinci hafta devam eden ağrı olduğunda mi olmayıp ikinci hafta ağrılarının kesildiğinde mi umut var yani söylediğine göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…