Merhaba bi gelişme bi değişiklik var mı benim de çift çizgi 13 nisan bat 29Kızlar bat 29 Nisan bugün döngünün 12.günü ovulasyon testi yapmaya başladım sıvı kısıtlaması yapıp pike yaklaşmış sanki bir bakar mısınız geçen ay da 15. günde pik olmuştu 16.günde çatlamış tı
Aslında bat 22 Nisan ama yumurtlamaya göre 20 Nisan’a çektiSelam kizlarbat 20 olanlar ne durumda merak ettim
Ben de bugün regl oldum. Umutlar Mayısa kaldı artık. Gebe olanlara Allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, gebe olmayanlara da Allah en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin@saymia
S sestra22
@lesya35
gulayseT
@muhendisannee
@burcuerva
@zizi353535
Bugün ve dün bat'ı olan kızlar merhaba..
Durumlar nedir?
Canım bende 2 gün erken yumurtaladim diye batım 28 nisan deilde 26 Nisan olacak diye dusunuyorum aynı senin dediğin gibi benimde göğüs ağrılarım var böle sanki yanlarından ağrıyor gibi bide sivilce çıktı yüzümde normalde de regl olmaya yakın çıkar zaten bu aralar benimde belime kasigima vuran batmalar varAslında bat 22 Nisan ama yumurtlamaya göre 20 Nisan’a çektiCuma ve Cumartesi erken gebelik negatif çıktı maalesef. Pazar tekrar deneyeceğim bakalım. Yumurtlamadan beri ağrılarım devam hep ara ara vuran yam bir adet sancısı, belim ayrılıyormuş hissi. Meme ağrım da başladı yanlardan. Bunların dışında ilgimi çeken 2 şey oldu değişik, adet öncesi midem bozulur ama bozulmadı hatta tam tersini yaşıyorum, yumurtadan tiksindim yek sefere mahsus. bakalım sonuçlar ne çıkacak. Civciv çıksaaaa, kuşş çıksaaaaa
Canım benımde 9 aydır olmuyor doktorlara gtdık esımde bende sonuc alamadık hacamat dusunyrm gercektn etkısı varmı o ay mı kaldnz hamıleAynen inşallah.bu arada ben 2 ay boyunca düzenli bir şekilde hayıt suyu içtim kızlar.ondan sonra hamile kaldım.bütün hormon değerlerini dengeliyor.Rabbimin kadınlar için yarattığı mükemmel bir şey.bebek düşünenlere tavsiyemdir.ha birde kuyruk sokumuna hacamat yaptırdım.bununda etkisi olduğuna inanıyorum.
Bende dusunuyorum baklm insalsh olurCanım benımde 9 aydır olmuyor doktorlara gtdık esımde bende sonuc alamadık hacamat dusunyrm gercektn etkısı varmı o ay mı kaldnz hamıle
Ben halaa regl olamadımm@saymia
S sestra22
@lesya35
gulayseT
@muhendisannee
@burcuerva
@zizi353535
Bugün ve dün bat'ı olan kızlar merhaba..
Durumlar nedir?
Bende hacamat yaptırdım ama hacamat yapan kadın zaten sorunun yok dedi ama genede yaptırmıştım:)) gercektenn iyi geldş sırtıma 9tame yaptırdımmCanım benımde 9 aydır olmuyor doktorlara gtdık esımde bende sonuc alamadık hacamat dusunyrm gercektn etkısı varmı o ay mı kaldnz hamıle
T tulperde canım ya bişey diycem bendede yumurtlamadan sonra 1 2 gün rahim ağrısı gibi bişey oldu 3 gün ust uste iliski oldu bizim ondanmi dır acaba sende geçende yazmissinda kasiklarim ağrıyor falan diye benim şuanda agrim var ama böle arada bi sokulup çıkan batma gibi bişeyler bugün çok yordum kendimi belki ondandır ama bilmiyorum kendimde belirti de aramak istemiyorum hatta hiç olmayacakmış gibi ev işi falan yapıyorum Allah bilir tabi ama nedense ilk denemem olduğu için tutmayacak gibi geliyor
Benim de gözüm yemiyo pek böyle düşündükçeBu sabah 6.30da uyanınca eski günleri hatırlayıp 2. Çocuktan vazgeçtimya benim zaten çok uykum var sabahın 6sinda ne isin var çocuğum yaaa
Bn hatırladım sizi yazdıklarınızı anımsıyorum Allah hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim gerçekten rabbim herkese nasip etsin bu duyguyuMerhaba kızlar ben Mart ayı gebelik planlayanlar grubundaydim. O ay kısmet olmadı ama reglim 1 hafta kadar gecikmisti testte çıkmadı sonra regl oldum. Regl olduktan sonra aşılamaya başlayacaktım bu yüzden bu ay aklımızda hiç çocuk yoktu reglin 2 günü için doktorumdan randevu aldık aşılamaya baslicaktik. Hatta eşimle covid olduk 2 hafta evdeydim ilaçları kullandık. Neyse reglim 2. Günü geldi çattı doktora gidecektim fakat ben regl olmadım ama randevumuz olduğu için gitti covid ilaçlarından dolayı gecikmisimdir diye düşündük çünkü hiç hamile olabileceğimi düşünmedim. Doktora gitti kadın bize aşılama ile uğraşmayalim direk tüp bebek yapalım dedi sizinbi sorununuz yok hmn tutar dedi aşılama normal yolla gebelik ile hemen hemen aynı dedi sonra regl olmadığım için regl olunca al randevu dedi. Bu arada 2 yıl deniyoruz 2 kere kimyasal oldu. Çok uzattım bitiriyorum :) toplamda 4 gün reglim geçti dua ediyodum olayım da başlayalım tedaviye diye 4. Gün gecikmede elimde 1 ovulasyon testi vardı yapayım dedi akşam bi baktım t kırmızıdan patlıyor hamilemiyim yoksa dedim kan vermeye gittim değerim 1800 çıktı. Kafayı yedim tabi resmen mucizeydi. Doktoru mu aradım 2 gün sonra muaneyr gel dedi gittim değerim 2200 olmuştu ve muane etti keseyi gördüm. Kimyasal geçirdiğim için bana iğne verdi kansulandirici ve fitil verdi tutunması için. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah. Hep derdim ki bu insanlar nasıl kafasından silebiliyir ve o zmn oluyor. Böyleymiş demekkibinlerce kez şükrediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin ama bu iş gerçekten tamamen unutmaktaymis. Aylarca ne kürler ne ovulasyon testleri neler neler yaptım nasip olmadı. Allah öyle zamanda nasip ediyormuş ki. Dilerim hepiniz en kısa zmnda bu güzel haberi alırsınız. Bu arada covid ilacı kullandigimda kan sulandirici ilaçta kullandım şuan da iğne kullanıyorum. Ilaçların kan pıhtılaşmasına sebep olduğu söylenmişti. Doktorum sorun yaratmicagini söyledi fakat yinede önlem için iğne başladık. Bu arada iyi bi doktor isterseniz kesinlikle Hediye Dağdeviren'i öneririm. Vm Medikal Park Florya da çok iyi bir doktor
Bn hatırladım sizi yazdıklarınızı anımsıyorum Allah hayırlı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim gerçekten rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Rabbim ne büyüktür Allah sag salim kucaviniza almayi nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin insallah fakat ben sunu anlamadim ustune mi adet gormussunuz acabaMerhaba kızlar ben Mart ayı gebelik planlayanlar grubundaydim. O ay kısmet olmadı ama reglim 1 hafta kadar gecikmisti testte çıkmadı sonra regl oldum. Regl olduktan sonra aşılamaya başlayacaktım bu yüzden bu ay aklımızda hiç çocuk yoktu reglin 2 günü için doktorumdan randevu aldık aşılamaya baslicaktik. Hatta eşimle covid olduk 2 hafta evdeydim ilaçları kullandık. Neyse reglim 2. Günü geldi çattı doktora gidecektim fakat ben regl olmadım ama randevumuz olduğu için gitti covid ilaçlarından dolayı gecikmisimdir diye düşündük çünkü hiç hamile olabileceğimi düşünmedim. Doktora gitti kadın bize aşılama ile uğraşmayalim direk tüp bebek yapalım dedi sizinbi sorununuz yok hmn tutar dedi aşılama normal yolla gebelik ile hemen hemen aynı dedi sonra regl olmadığım için regl olunca al randevu dedi. Bu arada 2 yıl deniyoruz 2 kere kimyasal oldu. Çok uzattım bitiriyorum :) toplamda 4 gün reglim geçti dua ediyodum olayım da başlayalım tedaviye diye 4. Gün gecikmede elimde 1 ovulasyon testi vardı yapayım dedi akşam bi baktım t kırmızıdan patlıyor hamilemiyim yoksa dedim kan vermeye gittim değerim 1800 çıktı. Kafayı yedim tabi resmen mucizeydi. Doktoru mu aradım 2 gün sonra muaneyr gel dedi gittim değerim 2200 olmuştu ve muane etti keseyi gördüm. Kimyasal geçirdiğim için bana iğne verdi kansulandirici ve fitil verdi tutunması için. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz inşallah. Hep derdim ki bu insanlar nasıl kafasından silebiliyir ve o zmn oluyor. Böyleymiş demekkibinlerce kez şükrediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin ama bu iş gerçekten tamamen unutmaktaymis. Aylarca ne kürler ne ovulasyon testleri neler neler yaptım nasip olmadı. Allah öyle zamanda nasip ediyormuş ki. Dilerim hepiniz en kısa zmnda bu güzel haberi alırsınız. Bu arada covid ilacı kullandigimda kan sulandirici ilaçta kullandım şuan da iğne kullanıyorum. Ilaçların kan pıhtılaşmasına sebep olduğu söylenmişti. Doktorum sorun yaratmicagini söyledi fakat yinede önlem için iğne başladık. Bu arada iyi bi doktor isterseniz kesinlikle Hediye Dağdeviren'i öneririm. Vm Medikal Park Florya da çok iyi bir doktor
Mart ayındanda 32. Günde regl oldum normalde 26-28 di 13 Mart'ta regl oldum. Şimdide regl tarihim 10 nisandi ama olmadım. Üstüne görme değil yani Mart ve Nisan arasında kaldım hamile 5 haftalık şuan tam :) galiba o gecikmede gebeliğe hazırlıktiRabbim ne büyüktür Allah sag salim kucaviniza almayi nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin insallah fakat ben sunu anlamadim ustune mi adet gormussunuz acaba
Aminn inşallahhhBen de bugün regl oldum. Umutlar Mayısa kaldı artık. Gebe olanlara Allah sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, gebe olmayanlara da Allah en hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
Canım T tulperde cevap yazmamışsin ama merak ettiğim yumurtlamadan sonra ikinci hafta devam eden ağrı olduğunda mi olmayıp ikinci hafta ağrılarının kesildiğinde mi umut var yani söylediğine göreCanım bende yumurtlamadan 7 gün geçti üç gündür kasıklarimda ve belimde sızlama vardı batma vardı. Bugün bacaklarımada geçti ağrı ve karnımda bir rahatsızlık var tarif edemediğim. Kasıklarim gerçekten çok sızlıyor. Bata 8 gün var ya tutunmaya mı çalışıyor diyorsun şuan. Gerçekten ilk defa bunksr oluyor bende. Sadece adet iki üç gün öncesi batma olur giderdiii