Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım. Gebelik belirtileri regl belirtilerine benziyor zaten. Göğüste dolgunluk olayına takılma derim o herkeste olmuyor. Benim ilk gebeliğimde bat'a birkaç gün kala başlamıştı o hamileliğimi öğrendikten sonraydı hatta.
İnşallah dediğiniz gibi olur.

Valla bize de oyle fazla geldi , keyfi bi durum olmadigi icin hicbi cazibesi kalmadi artik iliskinin😂
Göreve icabet eder gibi benim de hoşuma gitmiyor bu durum. Dün son defa adamı ikna etmeye çalışırken kendimi bi tuhaf hissettim 😂 bu bebiş için son olsun bundan sonrakileri zevk için yaparız dedim artık ama bir sonraki yumurtlamaya kadar yanaşmam tövbe yeter 😂😂

Kızlar malum yumurtlamadan bat a kadar 2 hafta var. Ben bunun ilk haftasını baya hamilelik belirtileriyle geçirmiştim geçen ay. 2.haftasında hepsi gidince anlamıştım tutmadığını. Şimdi yine yumurtlamanın ilk haftasındayım ve yine alt karın, kasık ve bel ağrılarım var. Önümüzdeki hafta da bunlar devam ederse o zaman hamilelikten anca şüphelenebileceğim.
Acaba ilişki sıklığından dolayı mı ağrılar yaşıyor olabilirim ilk hafta 🤔
Canım sanmıyorum bence tutunmaya çalışıyor o ilk hafta. Tutunamadigi için mi hamile kalmadın acaba. Dur bakalım inşallah bu ay hamile kalırsın

Canım sanmıyorum bence tutunmaya çalışıyor o ilk hafta. Tutunamadigi için mi hamile kalmadın acaba. Dur bakalım inşallah bu ay hamile kalırsın
İnşallah canım ya hepimiz hamile kalalım 😍
Az önce okudum ilk gebeliğimi beklerken başlık açmışım onda da aynı böyle şeyler yazmışım. Unutmuştum, okuyunca hatırladım. onda da ilk hafta baya ağrılarım olmuş 2.hafta olmamış. Ay inşallah yine öyle oluyordur.

Az önce okudum ilk gebeliğimi beklerken başlık açmışım onda da aynı böyle şeyler yazmışım. Unutmuştum, okuyunca hatırladım. onda da ilk hafta baya ağrılarım olmuş 2.hafta olmamış. Ay inşallah yine öyle oluyordur.
Ben şu akintidan sebep umitliyim bakalım hayırlısı. Bir de çok kabus görüyorum ki ilk hamilelikte de bunu yaşamıştım 🤔
Hayırlısı inşallah Allah bize de nasip etsin canım

Ben şu akintidan sebep umitliyim bakalım hayırlısı. Bir de çok kabus görüyorum ki ilk hamilelikte de bunu yaşamıştım 🤔
Hayırlısı inşallah Allah bize de nasip etsin canım
Ya benim ümidim o yuzden yok karin ve kasik agrimda yoktu sadece bugun 1-2 saat öyle ufak bi agrim oldu sadece hic akintim olmadi sizin icin ümitliyim insallah sizler bu ay guzel haberler alcaksiniz 🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Ya benim ümidim o yuzden yok karin ve kasik agrimda yoktu sadece bugun 1-2 saat öyle ufak bi agrim oldu sadece hic akintim olmadi sizin icin ümitliyim insallah sizler bu ay guzel haberler alcaksiniz 🙏🙏🙏🧿🧿🧿
Aslında öyle düşünme bazı hamileliklerde hiç belirti olmaz. Adet gecikmesi en büyük belirtidir

Yaaa sorma canım benimde öyle bi sancim var adet olacak gibi ama adetime daha var 4 gun

senin adetine kac gun var canım bide test yaptin mi hic? Ovulasyon ne zamandi biliyor musun?

Cok soru sordum dimi 😂😂😂
Bat 20 nisan yumurtlamaya göre pazar günü bat oluyor. Bugun gebelik testi yaptım silik bile yoktu o yüzden bu sancıları regle yoruyorum millet 6 gün önce öğreniyor 4 kala çıkardı herhalde gelmezse test yaparım yoksa yapmayacağım başka

Kızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum 💕💕
Cok sevindim canim allah saglikla kucagina aldirsin 🤗🤗

Bat 20 nisan yumurtlamaya göre pazar günü bat oluyor. Bugun gebelik testi yaptım silik bile yoktu o yüzden bu sancıları regle yoruyorum millet 6 gün önce öğreniyor 4 kala çıkardı herhalde gelmezse test yaparım yoksa yapmayacağım başka
Benimde öyle valla bende onlari hesapliyorum hep benimde yumurtlamaya gore pazar 14 gun gecmis oluyor daha bugun gebelik testi yaptim tertemiz negatif gordum 😂 yoksa bir an evvel adet olayim da 4. Denemeye geceyim istiyorum 🙈🙈🙈

Canım bende yumurtlamadan 7 gün geçti üç gündür kasıklarimda ve belimde sızlama vardı batma vardı. Bugün bacaklarımada geçti ağrı ve karnımda bir rahatsızlık var tarif edemediğim. Kasıklarim gerçekten çok sızlıyor. Bata 8 gün var ya tutunmaya mı çalışıyor diyorsun şuan. Gerçekten ilk defa bunksr oluyor bende. Sadece adet iki üç gün öncesi batma olur giderdiii

X