Ooo süpersin keske senin kadar sabirli olabilsem hic sabrim yok malesefGunum gecmeden test yapmak istemiyorum uzulmemek adina, burda yazilanlari okuyunca tecrubelendim
Ovulasyon testi henuz hic kullanmadim bu ay olmazsa kullanirim diye dusundum. Telefondaki uygulamaya gore yumurtlama gununden onceki 5 gunu gun asiri degerlendirdik bir de tam yumurtlama gununu
Sabir gostermezsek hep uzulucez amaOoo süpersin keske senin kadar sabirli olabilsem hic sabrim yok malesefhayirlisi olsun hakkinda belirtin var mi?
Valla ayni canim ya bi degisiklik yok test yap adeti bekle adet ol sonra piki bekle zaman boyle hep aynı artik sıra kalp atisina gelsin ya beta hcgye gelsintest yapiyorum negatif 4 gün var adeti beklıyorum napiyim kuzum sen napiyosun
Aaa onu da duydum canim bu arada agri ve akinti ilk gebeligimde vardi ama baska belirtim yoktu bende onda adet olacagim zannediyordum insallah vardir kuzu rabbim bekletmeden versin herkeseEk olarak iki ay once pregnacare him&her kullandik esimle birlikte, simdi de ben regenesis max kullaniyorum
Neden ümitsizsin ki canım şimdiden, bak daha 7 gün varmış.Benim de 24 nisan bat. Ağrı gibi değil de alt karın bölgemde bi rahatsızlık hissi var.bata 7 var şimdiden ümitsizliğe kapıldım resmen
Elendim :)@saymia
@sestra22
@lesya35
@gulayseT
M muhendisannee
@burcuerva
@zizi353535
Bugün ve dün bat'ı olan kızlar merhaba..
Durumlar nedir?
Selam benimde bat 20 nisan ama carsamba gunu yani catlamanin 12.gunu test yaptim negatifti gunum gecmeden yapmiycam bir daha zaren baya regli sancisida cekiyorumSelam kizlarbat 20 olanlar ne durumda merak ettim
Amin insallahhAaa onu da duydum canim bu arada agri ve akinti ilk gebeligimde vardi ama baska belirtim yoktu bende onda adet olacagim zannediyordum insallah vardir kuzu rabbim bekletmeden versin herkese
Benim doktorum sIk iliskinin faydali degil zararli oldugunu soylemisti canim. Bir gun ara vererek denemenin daha saglikli sperm uretecegini soyledi yani tutma sansi daha yuksek oluyormusKızlar malum yumurtlamadan bat a kadar 2 hafta var. Ben bunun ilk haftasını baya hamilelik belirtileriyle geçirmiştim geçen ay. 2.haftasında hepsi gidince anlamıştım tutmadığını. Şimdi yine yumurtlamanın ilk haftasındayım ve yine alt karın, kasık ve bel ağrılarım var. Önümüzdeki hafta da bunlar devam ederse o zaman hamilelikten anca şüphelenebileceğim.
Acaba ilişki sıklığından dolayı mı ağrılar yaşıyor olabilirim ilk hafta
Gulme komsuna gelie basina
Siz ovulasyon kullandiniz mi yumurtlama catlama ne zaman oldu benim catlamaya gore regli bugun olmasi gerekiyordu ama dongume gore 20 si zaten genelde catlama sonrasi 17.gunde regli oluyorumBirde ovulasyon kullandin mi yumurtlama tarihini biliyor musun?
Ne zaman catlama gördünüz acaba ben ayin 3 unde yumurtlama gördüm ayni gunun akşamı çatladıSelam benimde bat 20 nisan ama carsamba gunu yani catlamanin 12.gunu test yaptim negatifti gunum gecmeden yapmiycam bir daha zaren baya regli sancisida cekiyorum
Yok benim sık dediğim de aslında günaşırıydı. Çünkü bize o bile sık geldiğinden öyle demişim.Benim doktorum sIk iliskinin faydali degil zararli oldugunu soylemisti canim. Bir gun ara vererek denemenin daha saglikli sperm uretecegini soyledi yani tutma sansi daha yuksek oluyormus
2sinde oglen pik oldu 2si gecesi catladiNe zaman catlama gördünüz acaba ben ayin 3 unde yumurtlama gördüm ayni gunun akşamı çatladı
Bu rahatsızlık hissini reglin ikinci günü sancılar kesildikten sonra da hissediyorum genelde o yüzden regl gelecek diye düşünüyorum.bide göğsümde dolgunluk felan da olmadı. Ama umarım bu ay güzel haber haber alırız kalanlarımızNeden ümitsizsin ki canım şimdiden, bak daha 7 gün varmış.
Valla bize de oyle fazla geldi , keyfi bi durum olmadigi icin hicbi cazibesi kalmadi artik iliskininYok benim sık dediğim de aslında günaşırıydı. Çünkü bize o bile sık geldiğinden öyle demişim.
Ama sperm sorunu yoksa hergün de yapılabilir diyor doktorlar ama ona bizim gücümüz yetmiyor.
İnşallah canım. Gebelik belirtileri regl belirtilerine benziyor zaten. Göğüste dolgunluk olayına takılma derim o herkeste olmuyor. Benim ilk gebeliğimde bat'a birkaç gün kala başlamıştı o hamileliğimi öğrendikten sonraydı hatta.Bu rahatsızlık hissini reglin ikinci günü sancılar kesildikten sonra da hissediyorum genelde o yüzden regl gelecek diye düşünüyorum.bide göğsümde dolgunluk felan da olmadı. Ama umarım bu ay güzel haber haber alırız kalanlarımız