Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum hamileyken olunabiliyor diye. Ben öğretmenim öncelik tanındı o yüzden önden olsam daha iyi diye düşündüm. Sadece hamilelikte ilk 3 ay olunamıyormuş
Bat günümü bekliyorum regl sancısı gibi sanki modum düştü resmen 😔
Dur bismillah daha gelen giden yok karalar bağlama hemen

Demek istediğim oydu hamileligin her 3 trimesterinde de vurulabiliyormussun aşıyı

Annen için değil mi 😪 nasıl peki hangi aşamada inşallah kötü değildir düşünmesi bile kötü olan şey yaşayan anneciğin yaşıyor çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor ki. Elimden gelen bol dua edeceğim adını söyle anneme yasin okutayım bol bol 💐kurban olduğum Rabbim yardım etsin 🙏🏼bu ramazan ayların suyu hürmetine derdi veren versin dermanını inşallah 🙏🏼
Sevgül canım ismi Allah razı olsun malesef çok sinsi bir hastalıkmış son evrede fark edebildik çok acı çekmez inşallah güzel annem elimizden geleni yapacağız 🤲
Çok geçmiş olsun, Allah’ım acil şifalar versin inşallah 🙏🏻
Allah razı olsun amin inşallah
Allah acil şifa versin canım çok çok geçmiş olsun..
Çok sağol Allah razı olsun 🤲

Kizlar merhaba, bu topigi acildigi gunden beri misafir olarak takip ediyordum. Biz de bu ay calismalarimiza basladik, bat 20 nisan. Bata 5 gun kala ayni adet oncesi gibi sancilarim basladi. Yumurtlama gunumden itibaren azar azar bitmeyen seffaf akintim var. normalde adet sancimin basladigi gun adet olurdum ama simdi iki gundur bu sanciyi cekiyorum ve gelen giden yok 🤷🏼‍♀️Ben de sizler gibi beklemedeyim, rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun insallah🙏🏼

Kizlar merhaba, bu topigi acildigi gunden beri misafir olarak takip ediyordum. Biz de bu ay calismalarimiza basladik, bat 20 nisan. Bata 5 gun kala ayni adet oncesi gibi sancilarim basladi. Yumurtlama gunumden itibaren azar azar bitmeyen seffaf akintim var. normalde adet sancimin basladigi gun adet olurdum ama simdi iki gundur bu sanciyi cekiyorum ve gelen giden yok 🤷🏼‍♀️Ben de sizler gibi beklemedeyim, rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun insallah🙏🏼
Batlarimiz aynıymış canim benimde bi gün bi agri şişlik var ama benim akıntım yok genelik testi yaptim negatif insallah sen guzel sonuclar alirsin sen ne zaman test yapacaksin 🥰🥰

Birde ovulasyon kullandin mi yumurtlama tarihini biliyor musun?

Regl sancısı gıbı sancı var bakalım umudum yok inşallah sürpriz olur ama hiç hissetmiyorum 😔
Benim de 24 nisan bat. Ağrı gibi değil de alt karın bölgemde bi rahatsızlık hissi var. 😞 bata 7 var şimdiden ümitsizliğe kapıldım resmen

Batlarimiz aynıymış canim benimde bi gün bi agri şişlik var ama benim akıntım yok genelik testi yaptim negatif insallah sen guzel sonuclar alirsin sen ne zaman test yapacaksin 🥰🥰
Gunum gecmeden test yapmak istemiyorum uzulmemek adina, burda yazilanlari okuyunca tecrubelendim🤓

Birde ovulasyon kullandin mi yumurtlama tarihini biliyor musun?
Ovulasyon testi henuz hic kullanmadim bu ay olmazsa kullanirim diye dusundum. Telefondaki uygulamaya gore yumurtlama gununden onceki 5 gunu gun asiri degerlendirdik bir de tam yumurtlama gununu🤷🏼‍♀️

Regl sancısı gıbı sancı var bakalım umudum yok inşallah sürpriz olur ama hiç hissetmiyorum 😔
Yaaa sorma canım benimde öyle bi sancim var adet olacak gibi ama adetime daha var 4 gun

senin adetine kac gun var canım bide test yaptin mi hic? Ovulasyon ne zamandi biliyor musun?

Cok soru sordum dimi 😂😂😂

X