- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Amin canım benim cümlemiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallahÇok güzel haber gözünaydın canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah darısı hemen sana inşallahRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaaallllah canım
Reglim dündü daha gelmedi bekliyorum gelcek inşşS saymia
@sestra22
@lesya35
@gulayseT
@muhendisannee
@burcuerva
@zizi353535
Bugün ve dün bat'ı olan kızlar merhaba..
Durumlar nedir?
Ödem olmuştur kuzum ödem benimde ara ara olur
Dur bismillah daha gelen giden yok karalar bağlama hemenBiliyorum hamileyken olunabiliyor diye. Ben öğretmenim öncelik tanındı o yüzden önden olsam daha iyi diye düşündüm. Sadece hamilelikte ilk 3 ay olunamıyormuş
Bat günümü bekliyorum regl sancısı gibi sanki modum düştü resmen
Bunda hayalet çizgi var canım 2 gün sonra tekrar test yap bende böyle gördüm ilk önceBu sabah yaptığım
Sevgül canım ismi Allah razı olsun malesef çok sinsi bir hastalıkmış son evrede fark edebildik çok acı çekmez inşallah güzel annem elimizden geleni yapacağızAnnen için değil minasıl peki hangi aşamada inşallah kötü değildir düşünmesi bile kötü olan şey yaşayan anneciğin yaşıyor çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor ki. Elimden gelen bol dua edeceğim adını söyle anneme yasin okutayım bol bol kurban olduğum Rabbim yardım etsin bu ramazan ayların suyu hürmetine derdi veren versin dermanını inşallah
Allah razı olsun amin inşallahÇok geçmiş olsun, Allah’ım acil şifalar versin inşallah
Çok sağol Allah razı olsunAllah acil şifa versin canım çok çok geçmiş olsun..
Selam kizlarbat 20 olanlar ne durumda merak ettim
Aynen bende ❤Heyecanlandım Biçok seviniyorum böyle şeyler olunca yaa
Valla ayni canim ya bi degisiklik yok test yap adeti bekle adet ol sonra piki bekle zaman boyle hep aynı artik sıra kalp atisina gelsin ya beta hcgye gelsinA. Selam nasılsın canım?
Batlarimiz aynıymış canim benimde bi gün bi agri şişlik var ama benim akıntım yok genelik testi yaptim negatif insallah sen guzel sonuclar alirsin sen ne zaman test yapacaksinKizlar merhaba, bu topigi acildigi gunden beri misafir olarak takip ediyordum. Biz de bu ay calismalarimiza basladik, bat 20 nisan. Bata 5 gun kala ayni adet oncesi gibi sancilarim basladi. Yumurtlama gunumden itibaren azar azar bitmeyen seffaf akintim var. normalde adet sancimin basladigi gun adet olurdum ama simdi iki gundur bu sanciyi cekiyorum ve gelen giden yokBen de sizler gibi beklemedeyim, rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun insallah
Birde ovulasyon kullandin mi yumurtlama tarihini biliyor musun?Kizlar merhaba, bu topigi acildigi gunden beri misafir olarak takip ediyordum. Biz de bu ay calismalarimiza basladik, bat 20 nisan. Bata 5 gun kala ayni adet oncesi gibi sancilarim basladi. Yumurtlama gunumden itibaren azar azar bitmeyen seffaf akintim var. normalde adet sancimin basladigi gun adet olurdum ama simdi iki gundur bu sanciyi cekiyorum ve gelen giden yokBen de sizler gibi beklemedeyim, rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun insallah
Regl sancısı gıbı sancı var bakalım umudum yok inşallah sürpriz olur ama hiç hissetmiyorumSelam kizlarbat 20 olanlar ne durumda merak ettim
Benim de 24 nisan bat. Ağrı gibi değil de alt karın bölgemde bi rahatsızlık hissi var.Regl sancısı gıbı sancı var bakalım umudum yok inşallah sürpriz olur ama hiç hissetmiyorum
Gunum gecmeden test yapmak istemiyorum uzulmemek adina, burda yazilanlari okuyunca tecrubelendimBatlarimiz aynıymış canim benimde bi gün bi agri şişlik var ama benim akıntım yok genelik testi yaptim negatif insallah sen guzel sonuclar alirsin sen ne zaman test yapacaksin
Ovulasyon testi henuz hic kullanmadim bu ay olmazsa kullanirim diye dusundum. Telefondaki uygulamaya gore yumurtlama gununden onceki 5 gunu gun asiri degerlendirdik bir de tam yumurtlama gununuBirde ovulasyon kullandin mi yumurtlama tarihini biliyor musun?
Zaman yaklaştıkça insan geriliyor bnde öyleyim ama inşallah vardır ne diyeyimBenim de 24 nisan bat. Ağrı gibi değil de alt karın bölgemde bi rahatsızlık hissi var.bata 7 var şimdiden ümitsizliğe kapıldım resmen
Yaaa sorma canım benimde öyle bi sancim var adet olacak gibi ama adetime daha var 4 gunRegl sancısı gıbı sancı var bakalım umudum yok inşallah sürpriz olur ama hiç hissetmiyorum