2.kez yaptım cikmadi=/Bende gördüm sanki
Estağfirullah canım ne şapşalı minnaksın da ondancok sapsalim
Bonibon topitop bende yiyorumEstağfirullah canım ne şapşalı minnaksın da ondan
Ben senin yaşındayken hala bonibon topitop falan yiyordum çocuk yapmayı bile bilmezdim ahahaa
İnşallah hamilesindircok sapsalim
Yeme lütfen hamile kalıcanBonibon topitop bende yiyorumdemin bimde agliyodum askim bonibon alalim diye
Kıııııızzz aşermeye bile başlamışsın sen hadi hayırlısıBonibon topitop bende yiyorumdemin bimde agliyodum askim bonibon alalim diye
Amin inşallah canım Allah razı olsun darısı başınıza dua ediyorum bol bolÇok sevindim canım hayırlı olsun tekrar darısı başımıza inşallah
Heyecanlandım BiTabi hemşeri sayılırız ortaköylüyüm bende
Eşeğin aklina karpuz kabigi sokma simdi asermek hamielelik belirtisimi diye gogleyi fethetcemKıııııızzz aşermeye bile başlamışsın sen hadi hayırlısı
Artık 2 sene sonra beraber hüpturürsünüz çılgın anneBen diyet yapiyorum zatende ramazanda cok canm.istiyo aksama kadwr tatli bisiler dun kendimi kandirmak icin hupturuk hupturdumkesmedi
Artık 2 sene sonra beraber hüpturürsünüz çılgın anne
Evet ama bu yüklediğim ovulasyon testiGebelik testleri aynı marka mıydı?
Benim de yumurtlamam aynı gün oldu. Hayırlısı bakalım inşallah tutunmuştur bebişlerimiz6 Nisanda yumurtlaman olduysa bat 20 Nisandır canım benim 9-10 nisanda yumurtlama oldu 14 gün sonrası bat oluyor
Ay inşallah yaaaBenim de yumurtlamam aynı gün oldu. Hayırlısı bakalım inşallah tutunmuştur bebişlerimiz
Tamam tesekkur ederimKaset testte 5 gün kala çıkmaz normalde. Birkaç gün sonra tekrarla istersen. Ovulasyon tekrar koyulaşıp gebelik haberi alan var canım.