Ya kuzum neler yaşıyorsun azıcık anlat bizde bakalım kendimize haydi
Kuzu burda anlatmistim senin mesajını görmeden yavYa inşallah canım ya. Bugün iyice çöktüm insan 24 saat esner mipredictorlerim geldi bekleyebilirsem çarşambaya kadar beklicem
Aksam 22 30da yatıyorum sahurda su içip namaz kılıp yatıyorum tekrar. Sabah 7.30da kızın kalk duduguyle kalkıyorum öğlen 1 saat kıza tv açıp uyuyorum ve hala esniyorum
İlkinde de is yerinde uyuyakaliyordum
Akıntım var baya beyaz. Dışarı çıkarken günlük ped takıyorum 2 gündür.
Bir de kasık batması.
Bakalım inşallah bunlar psikolojik değildir.
Çok uykum vaaaar
Bence var ama kimseye ümit vermek istemiyorum olumsuz olur sonu diyeOzaman testtarihim 21i Allahimm nolur tutayim kendimi test yapmayayim
Hayir olmicani bile bile test yapmak nedennn bak hem yapiyorum hemde yok Aysun bosuna yapiyosun diyorum
Kuzum akıntı bendede oldu ama altım ıslanıyor gibi hissediyordum sadece regl olacakmış gibi sancı giriyordu ama uyku ağzıma ediyor gündüz işyerinde geliyor hele akşam 7 buçukda başlıyor uyku gözümü zor açıyom ya oruçd tutmuyorum ben ama inş bebiş dir inş canım tek ondan olsun hadi bakalım az kalmış inş hayırlı haberler alırızYa inşallah canım ya. Bugün iyice çöktüm insan 24 saat esner mipredictorlerim geldi bekleyebilirsem çarşambaya kadar beklicem
Aksam 22 30da yatıyorum sahurda su içip namaz kılıp yatıyorum tekrar. Sabah 7.30da kızın kalk duduguyle kalkıyorum öğlen 1 saat kıza tv açıp uyuyorum ve hala esniyorum
İlkinde de is yerinde uyuyakaliyordum
Akıntım var baya beyaz. Dışarı çıkarken günlük ped takıyorum 2 gündür.
Bir de kasık batması.
Bakalım inşallah bunlar psikolojik değildir.
Çok uykum vaaaar
Hahahha dur sayiyom bu is Himmet aganin para sayma isine döndü
Hm öyle mi bizde süvari mahallesindeyiz zaten. Evlenince mi keçiörene taşındınızAnnemler orda süvaride bende oturdum orda
Yok batıkentde oturdum oğlum olunca anneme yakın oturduk süvaride sonra kayınvalidem yakın olalım biraz diye Keçiören taşındıkHm öyle mi bizde süvari mahallesindeyiz zaten. Evlenince mi keçiörene taşındınız
HahhahaEee tam dokuz dakika oldu sayamadın mımavi saysın sana 2 dk da mavinin üzerindeki iyileri saydı sen oooo
ben aldım 5 li geçen ay. Geçen ay 1 tanesini kullandım negatifti bu ay geçen hafta kullandım negatifti.Prodoctor gebelik testi kullananlar memnun musunuz ?
Aa kac gun kaldi reglinize belki de hamielsinizdir. Testin fotoğraflarını atar mısın?ben aldım 5 li geçen ay. Geçen ay 1 tanesini kullandım negatifti bu ay geçen hafta kullandım negatifti.
Dün gece yaptım hayalet çizgi , bugünde silik çizgi çıkardı. daha belli birşey yok emin değilim iyi mi kötü mü
Amin canım Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallahGoun aydin canim cok secindim Allah tamamina erdirsin insallah
Amin ezgicim çok sağol inşallah duamdasın her zamanKuzu çok şükür tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin
Hususi dua istiyorum adım Ezgi
Kaç gün evvel kullaniyorsunuz testi. Benimki de geldi ama beklemeye çalışıyorumben aldım 5 li geçen ay. Geçen ay 1 tanesini kullandım negatifti bu ay geçen hafta kullandım negatifti.
Dün gece yaptım hayalet çizgi , bugünde silik çizgi çıkardı. daha belli birşey yok emin değilim iyi mi kötü mü
Amin canım inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsinGözün aydın sağlıkla gelsin inş canım
Aminnn canım inşallah inşallahAmin canım inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin
Bu sabah yaptığımAa kac gun kaldi reglinize belki de hamielsinizdir. Testin fotoğraflarını atar mısın?
Aynen akıntı benim de sanki cisimi tutamıyor gibi geliyor. Bakalım neler olacak hayırlısı olsun inşallahKuzum akıntı bendede oldu ama altım ıslanıyor gibi hissediyordum sadece regl olacakmış gibi sancı giriyordu ama uyku ağzıma ediyor gündüz işyerinde geliyor hele akşam 7 buçukda başlıyor uyku gözümü zor açıyom ya oruçd tutmuyorum ben ama inş bebiş dir inş canım tek ondan olsun hadi bakalım az kalmış inş hayırlı haberler alırız
Bat.a kaç gün var?Bu sabah yaptığım
bugun ve ya yarın olamam gerekiyor 16-17 nisanBat.a kaç gün var?
Hadi inşallah inşallah rehavete kapılma kendini dinleme akıllıca bekle canımAynen akıntı benim de sanki cisimi tutamıyor gibi geliyor. Bakalım neler olacak hayırlısı olsun inşallah