Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK71:yaa napiyim işi olan işiylen işi olmayan kişiylen uğraşırmış 😝 hep işsizlikten bunlar :KK70:oysa ne kadar işim var kalkayım ben evimin hanımı olayım evi süpürük yemek edem ayy hiç bişey yapmak istemiyorum ya :olamaz:
Bazen banada öyle oluyor hele sizinle konuşurken daha çok oldu bir haftadır hahha hiç birşey yapasım gelmiyor 🙄🤣🤣

Kasık ağrılarım arttı hafif kahve rengiye dönüyor gibi akıntım sanırım olmadı bu ayda pazara netleşir. Regl olursam covid aşısı olacağım artık mayısta iptal olur... Şıp diye hamile kalanların önünde eğiliyorum gerçekten 👏👏👏👏
Bugün benim kadın doğum uzmanım paylaştı ig.da hamileyken covid aşısı olmanın bir mazuru yokmuş

Kızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum 💕💕
Canımm çook sevindimm sağlıkla büyüsün inşallahhh tebrik ederim 🥰😍

Kızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum 💕💕
Çok güzel haber gözünaydın canım🤩 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💓

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaaallllah canım 🤗 😍

Bugün benim kadın doğum uzmanım paylaştı ig.da hamileyken covid aşısı olmanın bir mazuru yokmuş
Biliyorum hamileyken olunabiliyor diye. Ben öğretmenim öncelik tanındı o yüzden önden olsam daha iyi diye düşündüm. Sadece hamilelikte ilk 3 ay olunamıyormuş
Bat günümü bekliyorum regl sancısı gibi sanki modum düştü resmen 😔

Bu Balkız yok o deneme yapmayacak bir takım nedenlerden dolayı 🙈çok severim kendisini yerine diyim dedim 🤗burada oluyor mu bilmiyorm ama Balkiz94 Balkiz94 buralarda mısın ses ver buradaysan..
Canım evet buradayım ara sıra giriyorum ama artık hamilelik için değil akciğer kanseri için. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 T tulperde ben denemeyi bıraktım canım regl de oldum Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

Canım evet buradayım ara sıra giriyorum ama artık hamilelik için değil akciğer kanseri için. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲 T tulperde ben denemeyi bıraktım canım regl de oldum Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah

Annen için değil mi 😪 nasıl peki hangi aşamada inşallah kötü değildir düşünmesi bile kötü olan şey yaşayan anneciğin yaşıyor çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor ki. Elimden gelen bol dua edeceğim adını söyle anneme yasin okutayım bol bol 💐kurban olduğum Rabbim yardım etsin 🙏🏼bu ramazan ayların suyu hürmetine derdi veren versin dermanını inşallah 🙏🏼

Çok geçmiş olsun, Allah’ım acil şifalar versin inşallah 🙏🏻

X