Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahhaha 🤣 he sayinca yazmayi unutmusum 🤣 19 u gösteriyo yaaa nasip diyip bekliyoruz bakalim🤭 hahahah o i leri ben gözlükle bile sayamam iyi saydiniz siz 🤣

Birşey olacaksa asla bu kadar zorlamaz eğer zorluyorsa hayırlı zaman olmadığı içindir o kadar çok iyi hissediyorm ki ne kadar çok istediğini hepsini yaptım bende silik testlerde çizgiler aradım çok yoruldum test işini bıraktım :KK70: şimdi negatif kanda arıyoruz buna bugün doktor da eşlik etti yalnız değildim :KK70:birgün herşey çok güzel olacak biz çok güzel anneler olacağız :KK71:asla ve asla vazgeçmiyoruz :KK200:

Kızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum 💕💕
Çok sevindim canım hayırlı olsun tekrar darısı başımıza inşallah 😍

X