- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 30
Regline kaç gün kaldı?Bu sabah yaptığım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regline kaç gün kaldı?Bu sabah yaptığım
2. Cizgi hemen mi çıktı?Bu sabah yaptığım
O zaman bizim oraları bilirsin sen yada duymuşsundur en azından şereflikoçhisarBende evlenince buraya geldim. Aksaraylıyım normalde
Tabi hemşeri sayılırız ortaköylüyüm bendeO zaman bizim oraları bilirsin sen yada duymuşsundur en azından şereflikoçhisar
evet 5 dk içindeRegline kaç gün kaldı?
Hahhaha he sayinca yazmayi unutmusum 19 u gösteriyo yaaa nasip diyip bekliyoruz bakalim hahahah o i leri ben gözlükle bile sayamam iyi saydiniz siz
bugu ya da yarın olmam lazımRegline kaç gün kaldı?
Geç döllenme olmuş olabilir.bugun ve ya yarın olamam gerekiyor 16-17 nisan
pazar testi tekrarlarım galiba pazarteside eczaneden daha güvenilir bir test alırım. tabi o zmana kadar regli olmazam.Geç döllenme olmuş olabilir.
Olmazsan pazartesi test verebilirsin ama ben de silik bir çizgi gördüm
Çok sevindim canım hayırlı olsun tekrar darısı başımıza inşallahKızlar yazan okuyan yazamayan herkesten bu mübarek günde Allah razı olsun regl 3 gün var 95 çıktı sonucum pazartesi tekrar kan vericem inşallah hayırla devam eder Allah hepinize en hayırlısıyla bir an önce hamile kalmayı hayırlı sağlıklı hamilelik geçirip evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah bugün biraz fazla yürüdüm heralde alışık değilim evdeyiz malum virüsten kasıklarım sancıyor pek bakamadım yazdıklarınıza haberiniz olsun inşallah kötü birşey olmaz hepiniz herzaman dualarımdasınız beni de dualarınızdan mahrum etmeyin hepinizi çok öpüyorum
Tuzu mu fazla kaçırdın acaba
Oruc oruc ne tuzu sahurda da tuzlu bisi yemedim kiiiTuzu mu fazla kaçırdın acaba
Havalar ısındı ondan da olabilirOruc oruc ne tuzu sahurda da tuzlu bisi yemedim kiii
Temizlik yaptın ondandır öle şişmez hemen yaz günün de 6 aylık hamile değilsin ya
Tuzlu yemişsindir
2.kez test yaptım cikmadi bence yok o yüzden vermedim kan=/Ben gördüm kan verdiniz mi