Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallahhh

İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlık ocağıysa yandık ama çatlatırlar şimdi bizi
Barkod almayi unutma sakın yoksa yandın bana ertesi gün e nabizdan bakabilirsin dediler 1 ay oldu hala yok e nabızda sonuçlar barkod olunca labimden direk göre bilirsin önce orada çıkıyor sonuçlar insalllaah pozitiftir

4 gün kala çıkar canım hayırlısı.. bugün yapma mukayet ol kendine ay çok heyecanlı değil mi ya

Ümitler hep o yönde her sabah bir heyecan panikle tuvalette alıyorum soluğu benim de meme ağrısı hala devam ve sabahları ben de kesinlikle kurt gibi açım.
Benim adetlerim her türlü belirtiyle geldiğinden hiç karşılaştırma yapamıyorum gerçi bir tek yumurtadan bir kere tiksindim başka bir şey yaşamadım farklı. Ha bir de dün akşam burda okuyup popoma dokundum sıcacığım arkadaşlar bu da enteresan

Yerleşme olabilir bazılarında olabiliyor çok fazla hareket edip yorulmayın inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…