- 15 Nisan 2021
- 34
- 38
- 45
Benimde alt karın agriim olmuştu battan 7 gün önce yaptım test silik çıktı 2 gün sonra daha net çıktı inşallah gebeli
Hayır normal benimkisi daha önce bir düşugum var inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağımaTüpbrbrk mi seninkisi de
Tüpbebek mi seninkisi de benim tip bebek.ve kaçıncı günün3 buçukta çıkacakmış sonuç bekliyorum bende canım inşallah hayırlı haber alıcam bu mübarek günde
Amin inşallah heğpimiz sağlıkla alalımHayır normal benimkisi daha önce bir düşugum var inşallah bu sefer sağlıkla alırım kucağıma
Yok canım normal regl 3gün varTüpbebek mi seninkisi de benim tip bebek.ve kaçıncı günün
Tüpbebek mi seninkisi de.benim tüp3 buçukta çıkacakmış sonuç bekliyorum bende canım inşallah hayırlı haber alıcam bu mübarek günde
Cevabını alınca yazar mısın.mutluluk haberlerimiz karşılıklı olsun inşallahYok canım normal regl 3gün var
Amin inşallahhhMerhaba ben şuan 6+3 gebeyim dün kalp atışlarını duyduk çok şükür değerin normal gibi çok yeni daha ben adetten 4 gün önce kan verdiim değerim 201 çıktı ve Bir daha vermedim çünkü çok stres yapicaktim onun için bekledim dün ilk kez gittim doktora daha erken gitseydim daha kese oluşmamış yada kalp atışı başlamamis olsaydı birde onun için kendimi üzecek stres yapacaktım günler geçmek bilmezdi yoksa. adetine kaç gün kaldı acabaa onuda soyleermisin değerler 2 günde bir 2 kat artması gerekiyormuş ama dediğim gibi ben sadece 1 kere yaptım Kan testi insalllaah hepimiz kucağımıza alırız bebelerimizi senin minikde insalllaah seninledir dua ediyorum hepimiz için
Barkod almayi unutma sakın yoksa yandın bana ertesi gün e nabizdan bakabilirsin dediler 1 ay oldu hala yok e nabızda sonuçlar barkod olunca labimden direk göre bilirsin önce orada çıkıyor sonuçlar insalllaah pozitiftirİnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum. Sağlık ocağıysa yandık ama çatlatırlar şimdi bizi
Yok canım 3 gün geçti benim daha yumurtlamadan. Hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok.Ama şuan yumurtluyor olamayız demi bu ay farklı olmuşsun hem. Benim yumurtlamadan 6 gün geçti senin daha fazla diye biliyorum bence var var bu sefer
Amin hepimiz inşallahHayırlı olsun canım sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
Anladım kuzum çatlama ağrısıdır belki o zamanYok canım 3 gün geçti benim daha yumurtlamadan. Hayırlısı bakalım beklemekten başka çare yok.
4 gün kala çıkar canım hayırlısı.. bugün yapma mukayet ol kendineBende de ağrı var ve aşırı akıntı var.
Ben predictor early sipariş verdim dün pazartesi gelir diye ummustm bugün geliyor dağıtıma çıkmışşimdi beklicem bakalım pazartesi iftara doğru yaparım inşallah 4 gün kala çıkar herhalde varsa
İnşallahhjBarkod almayi unutma sakın yoksa yandın bana ertesi gün e nabizdan bakabilirsin dediler 1 ay oldu hala yok e nabızda sonuçlar barkod olunca labimden direk göre bilirsin önce orada çıkıyor sonuçlar insalllaah pozitiftir
İnşallahhh canımAz sabır et inş selamet olcak canım
Ümidini kaybetmeee daha 6.7 gün var kuzum adet olana kadar devamKizlar testi kaliteli testle tekrarladim . Bombos cikticok uzgunum heveslenmisdim ya
Ümitler hep o yönde her sabah bir heyecan panikle tuvalette alıyorum soluğuBenimde bugün catlamanin 11.günü test yapip negatif görmim diye yapmiyorum üzülmw canim Alman sitelerinde bakindim da bazisinin yumurtlamadan sonra 12 13 itibariyle cok silik göstermis fotolar var yani 1 gün öncesi bembeyaz negatif benimde meme ucu hassasiyetim cok hafifledi ama gögüslerim tas gibi , birde sol kasik batmasi var ara ara ve Sag kasigimda ayni sekilde öyle abartili degil ama sagda kist varmis ya ondan galiba birde cok uykum var oglumu krese götürüp kendimi yataga atiyorum suan bile yataktayim bunu asla yapmadimbirde gece cok acikmis lluyorum yani sahur yapmicam diyorum ama kurt gibi acikmis düsüyorum sahura aclik uyandiriyo beni ama olsam oruc tutamazdim.belki diyorum kafa gidip geliyo vallaaa
Yerleşme olabilir bazılarında olabiliyor çok fazla hareket edip yorulmayın inşallah sağlıklı bir gebeliğiniz olurBende bugun kan testi yaptım degerim 105 cıktı bugun adet gunumdu ama dun akşamdan beri kahverengi akıntı gelior pecete sildikce gelior ama adet kanaması olmadı sadece kahverengi akıntı doktorumla konuştum sadece lavobaya kalk onun dışında yat dedi kimyasal gebelikmi die cok korkuyorm yarın gene kan testi yapcam bu durumda olan varmı
Cok heveslendim sabahi zor etmisdim. Ama kismet degilmis demek . Bakalim obur ay sil basdan denicez. Bu ay umudum kalmadi ya . Cok belirtim vardi oysa kiÜmidini kaybetmeee daha 6.7 gün var kuzum adet olana kadar devam