Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beyazların ikisinde de çıkmış ama ikisi de hatalı olamaz ya. Bence mavinin hatalı olması ihtimaline karşı bir test daha yap o da negatifse kimyasal olabilir canım
Kan vermiş miydin?

Merhaba canım ben senin testinden o gün de şüphe etmiştim hatta sormuştum kimyasal olduğunda testin böyle miydi diye? Bu pozitif olan test görüntüsünde testim olduğu zaman kimyasalım olmuştu.sadce üzmemek adına konuşmadım. Bu durumda sana diyeceğim test yapmayı birak bence git kan ver ki kimyasal ise onu öğrenirsin bilgin olur durumundan.

Kuzum sen daha regl olmadınmı

Henüz vermedim adet gunumu bekledim bugun yapacaktim eger koyulasmis ise yarin gidip verecektm ama sanirim.gerek.kalmadi adetimi bekliyorum bilmiyorum bitane daha yapsammi
Beyazların ikisinde de çıkmış ama ikisi de hatalı olamaz ya. Bence mavinin hatalı olması ihtimaline karşı bir test daha yap o da negatifse kimyasal olabilir canım
Kan vermiş miydin?

Canım acaba testtemi bi yanlışlık var bence bi doktora git inşallah kimyasal falan değildir oysa bile önlem almis olursun üzüldüm senin adinaama hemen bozma moralini.testi tekrarla bin once

Benimde bu şekilde 4 test pozitifti kan vermeye gideceğim sırada adetim geldi belki kimyasal olmuştur canım

Regl gectiyse bir test daha yap bence cok net pozitif iki test de cok ilginc. Tabi maalesef yalanci pozitif veya yalanci negayif sonuc verebiliyor bu testler. Umarim negatif olan yanlistir.

Kan testi ver dicem şimdi taşlarsın beni
Bilemedim bu adamlar da bizi iyice havaya sokuyor benimki yumurtlama dönemi geçtikten sonra başlar işte bu sabah bebişimiz napıyor diye bende iyi tatile çıktı baya bi gelmez diyorum
Nasıl ikna edelim illa pedin üstüne pekmez mi dökelim kanıt için tövbe yarabbim nimetle şaka olmaz

Canım acaba testtemi bi yanlışlık var bence bi doktora git inşallah kimyasal falan değildir oysa bile önlem almis olursun üzüldüm senin adinaama hemen bozma moralini.testi tekrarla bin once
Kimyasal bence yada testler bozuk bilemedim kimyasala ne gibi bi önlem aliyorlae onuda bilmiyorum bu 2. Kimyasalim 1ay arayla

Aynen öyle canım benim burda uzuntulerimizide sevinclerimizide paylaşıyoruz ne güzel ❤❤❤

Kız hatırladınmı Mart topiğinde de biri öyle olmuştu pazartesi kan verdi 0.01 di negatifdi perşembe kan verdi pozitf çıktı senin daha yumurtlamadan sonra 17 gün olmamıştı zaten inş vardır ya kuzum
İkinci yumrtlamanın 11.günüydü kan verdiğimde ne bileyim Arzum yaa bakalım bekleyeyim de birde kimdi martta hatırlayamıyorum onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…