Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl ağrısı gibi oluyormuş zaten en net belirti
Kırmızıyı görene kadar belirti var demektir
İnşallah nasip olur ya bi arkadaşın da hamilelik haberini aldım içim kıpır kıpır bugün darısı başımıza
2 kez yumurtlaman ne büyük şans
Resmen super marioda ek can almışsın gibi harika valla maşallah

Yarın çatlama olur büyük ihtimal. Bugün ve yarını değerlendirsek yeterli midir ?
Bn yeterli diye biliyorum testi aldığım sayfa bana öyle demişti ama eğer içiniz rahat etsin isterseniz çatlamadan sonraki günü de değerlendirin bnce gerek yok gerçi çünkü zaten yumurta çatlamış oluyo

Hesaplamayı şöyle yap yumurtlma ile çatlama ne zamandı? Onu bul. Ovulasyona göre mi hesap ediyorsun gününü?kaçıncı günüydü ilk testi yaptığın gün?

Tamam canım teşekkür ederim

Bende yapmıcam büyük ihtimal doktor kontrolu ile denicem birde aşılama olma durumum var bakalım az adet olayım birde
Aynen canım bu sefer doktor kontrolünde dene bakalım, inşallah fotondaki gibi tatlı mı tatlı bir kızın olur Ben de akışına bırakıcam bu ay, bugün adetimin 6.günü Normalde bat bugündü, hatta geçen haftalarda bugün için büyük gün demiştim, neye niyet neye kısmet

Oyyy oyyy açıktımmmm
2.kez bana 3 ayda bir oluyor sürekli değil canım sürekli olsa tutturmam yüksek olur muydu haha deli sorular var aklımda... Teşekkür ederim

Doktor 2.gün gel dedi cuma adet olursam yarın yanivay halime pazartesi 4.günüm olacak bendeki şansıma tüküreyim
İnşşallah kızım olmasını çok istyrm

Doktor 2.gün gel dedi cuma adet olursam yarın yanivay halime pazartesi 4.günüm olacak bendeki şansıma tüküreyim
İnşşallah kızım olmasını çok istyrm
Oğlum yok henüz ama kız çocuğu bir başka şu an 4 yaşında ama her konuda destekçim şimdiden, Allahım sana da nasip etsin inşallah...

Ilk tesy yaptigim gun catlamanin 12.gunu idi 16.gunude adet gunum
Bence doktora gidip öğrenmen daha mantıklı burada ultrason çok işe yarayacak doktorun adet gününü diyecektir yakın filan diye. Sen bunu kimsayal mı ney onu kanıtla kan ile ezbere burada fikir olmasın sonra belki doktorun 2.kimyasal olursa bazıları genetik test istiyor. Belki de hiç böyle bişey değil niye adeti bekliyorsun muallakta bu şekilde.

Oğlum yok henüz ama kız çocuğu bir başka şu an 4 yaşında ama her konuda destekçim şimdiden, Allahım sana da nasip etsin inşallah...
Oğlan da başkadır belki de kızın bıcır bıcırlığı beni çok sevdiğim sarılıp uyu ona miss gibi annesinin kızı çok güzel rabbim karşısına güzel insanlar çıkarsın ismi ney minnoşunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…