Yarın çatlama olur büyük ihtimal. Bugün ve yarını değerlendirsek yeterli midir ?Pik olmuş çatlamayı görene kadar değerlendirip çatlama günü de değerlendirip artık batı bekliyorsunuz
Regl ağrısı gibi oluyormuş zaten en net belirtiHiç öyle deme canım ya gününde gelsin ya da hiç gelmesin hamiş kalalımgününde adet olmak bile ödüldür ben şu ikinci yumurtlmanın gününü bekliyorum ondan geçikti olacam adet olacam gibi Kasıklarımda ağrı geziyor bir sağ bir sol
Bn yeterli diye biliyorum testi aldığım sayfa bana öyle demişti ama eğer içiniz rahat etsin isterseniz çatlamadan sonraki günü de değerlendirin bnce gerek yok gerçi çünkü zaten yumurta çatlamış oluyoYarın çatlama olur büyük ihtimal. Bugün ve yarını değerlendirsek yeterli midir ?
Sağol kuzum benim dua ediyorum tabi etmezmiyimCanım öyle düşünüp üzülmeyi bırak da dua et hamiş olasın sana lazım olan sprem iki gün yaşıyor merak etme bulur çatlamayı
Hesaplamayı şöyle yap yumurtlma ile çatlama ne zamandı? Onu bul. Ovulasyona göre mi hesap ediyorsun gününü?kaçıncı günüydü ilk testi yaptığın gün?Evet ogün kendi testimden bende süphe etmistim.. wardi zaten bi tuhaflik ama benim.ill kimyasalimda 10gun gecti adetten ve hala testte gorunuyordu bunda ne ara yukseldintestte gorundu ne ara dustu diye dusunuyormo yuzden testlerin bozuk olma.ihtimalide geliyor aklima
Tamam canım teşekkür ederimBn yeterli diye biliyorum testi aldığım sayfa bana öyle demişti ama eğer içiniz rahat etsin isterseniz çatlamadan sonraki günü de değerlendirin bnce gerek yok gerçi çünkü zaten yumurta çatlamış oluyo
Ilk tesy yaptigim gun catlamanin 12.gunu idi 16.gunude adet gunumHesaplamayı şöyle yap yumurtlma ile çatlama ne zamandı? Onu bul. Ovulasyona göre mi hesap ediyorsun gününü?kaçıncı günüydü ilk testi yaptığın gün?
Aynen öle böle devam et kuzucumZaten bence bu ay oruç tutan kimse dinlemesin kendini çünkü normal yani oruçtan dolayı belirtiler
Aynen canım bu sefer doktor kontrolünde dene bakalım, inşallah fotondaki gibi tatlı mı tatlı bir kızın olurBende yapmıcam büyük ihtimal doktor kontrolu ile denicem birde aşılama olma durumum var bakalım az adet olayım birde
Oyyy oyyyRegl ağrısı gibi oluyormuş zaten en net belirti
Kırmızıyı görene kadar belirti var demektir
İnşallah nasip olur ya bi arkadaşın da hamilelik haberini aldım içim kıpır kıpır bugündarısı başımıza
2 kez yumurtlaman ne büyük şans
Resmen super marioda ek can almışsın gibi harika valla maşallah
Doktor 2.gün gel dedi cuma adet olursam yarın yaniAynen canım bu sefer doktor kontrolünde dene bakalım, inşallah fotondaki gibi tatlı mı tatlı bir kızın olurBen de akışına bırakıcam bu ay, bugün adetimin 6.günü Normalde bat bugündü, hatta geçen haftalarda bugün için büyük gün demiştim, neye niyet neye kısmet
Oğlum yok henüz ama kız çocuğu bir başkaDoktor 2.gün gel dedi cuma adet olursam yarın yanivay halime pazartesi 4.günüm olacak bendeki şansıma tüküreyim
İnşşallah kızım olmasını çok istyrm
Bence doktora gidip öğrenmen daha mantıklı burada ultrason çok işe yarayacak doktorun adet gününü diyecektir yakın filan diye. Sen bunu kimsayal mı ney onu kanıtla kan ile ezbere burada fikir olmasın sonra belki doktorun 2.kimyasal olursa bazıları genetik test istiyor.Ilk tesy yaptigim gun catlamanin 12.gunu idi 16.gunude adet gunum
Sağol canım darısı hayırla tüm bekleyenlere inşallah hepiniz dualarımdasınızE elifafraeminatlasinannesi tebrik ederim canım gebeymissin. Sağlıkla ilerlesin inşallah, biz bekleyenlere de dua et
Oğlan da başkadır belki de kızın bıcır bıcırlığı beni çok sevdiğim sarılıp uyu ona miss gibi annesinin kızı çok güzelOğlum yok henüz ama kız çocuğu bir başkaşu an 4 yaşında ama her konuda destekçim şimdiden, Allahım sana da nasip etsin inşallah...