İnşallah inşallah rabbim büyük tez zamanda selamete erişin inşallah kendini sakın dinleme bak rahat ol ok miAmin kuzum inşallah hayırlısı ile gebe kalırım bende bu ay
Çok güzelGünaydın kızlar bata 4 gün var
Yok Benim testim beş günlüktü yumurtlamayı yani pik gününü yakaladım ertesi gün siliklesti zaten. Ama aşırı kasik ağrısı başladı iki gündür sızlıyor. Siz söylediniz açtım izlerken yaptım bıraktım ilk defa yaptım bugünNe zaman başladın sen bu masaja şuan yapmıyorsun demi halamı yumurtlama görünüyor peki
Ama suan hamişsinnnBende yumurtlamadan 6 gün sonra takvime kasıkta batma diye işaretlemişimolabiliyor yani
Canım bu belirtiler hamilelik belirtileri de oluyor aynı zamanda kalmasın umutların Mayıs'a. Hamilelikte bir arkadaşımda adet döneminden çok sivilce çıkmıştı yani onlarda holuyir hamileliktegunaydin canlarım bende kabızlık var ramazana girdiğimiz günden beri gerçi ben ramazana bağlıyorum ama hafif bel agrim var bide normalde adetime 4 5 gun kala sivilce çıkardı daha adetime 13 gün var dün sivilce çıktı yüzümde göğüslerim de hassasiyet var uçları ağrıyor gibi gogus agrimda bu kadar erken baslamazdı regl belirtileri çok erken başladı sanırım umutlar mayısa kaldıilk defa korunmayı bıraktık acaba vücut sperm hucresiine tepki mi veriyor ilk defa içime boşalma oldu cunku kafamda deli sorular☺
Kuzum yumurtladıysan yapma zarar verirsin Zaten videoda söylüyor yumurtlamadan sonra ağrı sızı oluyor zaten ama elini bile değdiğinde ağrın sızın oluyorsa bi doktora başvur mutlakaYok Benim testim beş günlüktü yumurtlamayı yani pik gününü yakaladım ertesi gün siliklesti zaten. Ama aşırı kasik ağrısı başladı iki gündür sızlıyor. Siz söylediniz açtım izlerken yaptım bıraktım ilk defa yaptım bugün
Çok erken canım bat günün ne zaman verirsin yine7 gun once vermistim pazartrsi gunuydu negatifcikmisti erken oldugu icin kanda o yuzden cikmamistir diye umut ediyorum yinede sansim varmidir acaba
Ay kuzucum inşallah dediğin gibidir ama ilk ilişkinin üstünden daha 4 gün geçti bu kadar erken olamaz heralde pek ihtimal veremiyorum Ama yüce Rabbim ol derse oluverir tabikiCanım bu belirtiler hamilelik belirtileri de oluyor aynı zamanda kalmasın umutların Mayıs'a. Hamilelikte bir arkadaşımda adet döneminden çok sivilce çıkmıştı yani onlarda holuyir hamilelikte
Canım bu belirtiler hamilelik belirtileri de oluyor aynı zamanda kalmasın umutların Mayıs'a. Hamilelikte bir arkadaşımda adet döneminden çok sivilce çıkmıştı yani onlarda holuyir hamilelikte
Amin inşallah canım hepimiz hayırlısıyla kavuşalım inşallahHadi gözün aydın sende çok bekledin canım sağlıkla kucağına al inşallah
Bunlar yumurtlama belirtisi de olabilir.gunaydin canlarım bende kabızlık var ramazana girdiğimiz günden beri gerçi ben ramazana bağlıyorum ama hafif bel agrim var bide normalde adetime 4 5 gun kala sivilce çıkardı daha adetime 13 gün var dün sivilce çıktı yüzümde göğüslerim de hassasiyet var uçları ağrıyor gibi gogus agrimda bu kadar erken baslamazdı regl belirtileri çok erken başladı sanırım umutlar mayısa kaldıilk defa korunmayı bıraktık acaba vücut sperm hucresiine tepki mi veriyor ilk defa içime boşalma oldu cunku kafamda deli sorular☺
Yok canım benim o kadar değil ama bakalım böyle sürerse iki gün sonra erken gebelik testi yapar duruma göre doktora giderim bat 25 çünküKuzum yumurtladıysan yapma zarar verirsin Zaten videoda söylüyor yumurtlamadan sonra ağrı sızı oluyor zaten ama elini bile değdiğinde ağrın sızın oluyorsa bi doktora başvur mutlaka
Sağol canım hadi hayırlısı inşallah sonuca beni de etiketlersincanımm gözün aydın dün benimki de öyle çıkmıştıdemin sağlık ocağına kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak
Çok güzel haber tebrikler canımGünaydın kızlar bata 4 gün var
İnşallah canım çok sağolÇok güzeldegerinde gayet iyi cikacak bence
Evett olabilir kuzucum her şey olabilirBunlar yumurtlama belirtisi de olabilir.
Kızlar ya eşim bugün gitti şehir dışına en son sahurdan önce değerlendirdim dün pikti ovulasyon testi baya da yattım sağ tarafıma yumurta sağ tarafta diye gebe kalma ihtimali olur dimi eğer bugün çatlama olursa öğlen yapıcam ovulasyon testi ni tekrar kafama çok takılıyor çünkü doktor yumurtan çok güzel büyümüş birkaç gün e çatlar üç gün değerlendir demişti yani bu akşam da değerlendirmem lazım da ama maalesef olmadı ya
Sağol canım darısı hayırla senin ve tüm bekleyenlere inşallah baya baya hayaletti biraz belli olmuş inşallah sağlıkla devam ederÇok güzel haber tebrikler canımdaha önce test yapmıştın sankim silik çıkmıştı?
gunaydin canlarım bende kabızlık var ramazana girdiğimiz günden beri gerçi ben ramazana bağlıyorum ama hafif bel agrim var bide normalde adetime 4 5 gun kala sivilce çıkardı daha adetime 13 gün var dün sivilce çıktı yüzümde göğüslerim de hassasiyet var uçları ağrıyor gibi gogus agrimda bu kadar erken baslamazdı regl belirtileri çok erken başladı sanırım umutlar mayısa kaldıilk defa korunmayı bıraktık acaba vücut sperm hucresiine tepki mi veriyor ilk defa içime boşalma oldu cunku kafamda deli sorular☺