Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal bence yada testler bozuk bilemedim kimyasala ne gibi bi önlem aliyorlae onuda bilmiyorum bu 2. Kimyasalim 1ay arayla
Canım seni endişelendirmek istemem benim arkadaşımın testi ilk başta pozitif cikti sonra negatife döndü işte doktor kısmı düşük yapmışsın dedi bi iki tane ilaç verdi kimyasal la düşük farklı şeyler ama sonuçta ne olduğunu tam olarak bilemezsin regl olur gibi kanama olunca kimyasal oluyor sanırım sen bence bi doktora git doktor baksın rahmine bakınca anlar zaten sağlıklı bir gebelik mi değilmi anlaşılır

Evet canim subatta bende yasadim kan verdim eve geldim adet oldum 10gun gecmisti adetim
O yüzden batı beklemeden test yapmıyorum artık moralim bozuluyor bir yerde okumuştum kimyasal gebelik birden fazla oluyorsa her gün bir bebe aspirini iyi geliyormuş diye ama yinede bilmiyorum tutunmayı kolaylaştırıyormuş ☺️

Bende dun gece uyya kaldim guya esimle oturacaktim hatta daha uykum bile yoktu dunde kasik agrim losyon gibi akintim oldu insallah gebeliktir diye umuyorum peki senin hesabina gore kac haftalik cnm

Kızlar beyaz krem gibi akıntı ve göğüs ucu çatlaması gebelik belirtisi olabilir mi bata 6 gün var 🙄
Kızlar benimde yumurtlamadan 4 gün sonra böyle bildiğiniz çamaşırıma biri krem boca etmiş gibi akıntım olmuştu. Ondan beridir hafif hafif saydam kokulu akıntım oluyor.

Kan testi ver dicem şimdi taşlarsın beni :KK70:
Bilemedim bu adamlar da bizi iyice havaya sokuyor benimki yumurtlama dönemi geçtikten sonra başlar işte bu sabah bebişimiz napıyor diye bende iyi tatile çıktı baya bi gelmez diyorum 😂
Nasıl ikna edelim illa pedin üstüne pekmez mi dökelim kanıt için tövbe yarabbim nimetle şaka olmaz :sus::KK45:
Yok canım ne taşlaması amma alınıyorum baaak demek isterdim de sana alınamıyorum ki yaaa :confused: ya çok umutlanıyorlar canım mesela adet günlerimi yumurtlma günlerimi her ay benden iyi hesap eden adamı neyle ikna edebilirim sökmez ona pekmez filan :KK70::KK70:

Kızlar burda çoğunuz strip şeklinde ovulasyon testi kullanıyorsunuz onun markası baby Fast mi?
Sanırım en iyisi o trendyol da gördüm de adet olursam bende ondan mı alsam diye size danışayım dedim..
Surelab almıştım bu ay garip garip oluyor dalgalanıyor idrar izi çıkıyor filan çok çirkin bir test surelab

Merhaba kizlar güne pek iyi baslamadim bugün.. 4gÜn önce test yapmistim hatta atmistm burayada pozitif cikmisti tekrarlamak icin adet günümü bekledim bugun tekrarladm ama negatif sanirim yine kimyasal yada testelerde bisi war mavi olani az once yaptm.negatife
Yumurtlama için ilaç iğne aldıysanız yanıltabilir de üstünden 13-14 gün geçmesi gerekli son kullanımdan

Kızlar burda çoğunuz strip şeklinde ovulasyon testi kullanıyorsunuz onun markası baby Fast mi?
Sanırım en iyisi o trendyol da gördüm de adet olursam bende ondan mı alsam diye size danışayım dedim..
Surelab almıştım bu ay garip garip oluyor dalgalanıyor idrar izi çıkıyor filan çok çirkin bir test surelab
İntagram birgebeningünlüğü veya birde minnak kurabiyeler mi neydi instagram da ondan da innovita alabilirsin. İkisininde güzel fiyat farkı var minnak kurabiyeleri tek geçerim harika testleri 🤗

Yok canım ne taşlaması amma alınıyorum baaak demek isterdim de sana alınamıyorum ki yaaa :confused: ya çok umutlanıyorlar canım mesela adet günlerimi yumurtlma günlerimi her ay benden iyi hesap eden adamı neyle ikna edebilirim sökmez ona pekmez filan :KK70::KK70:
Bence sende geç döllenme oldu ya baksana kırmızı halın serilmedi henüz 😀
Benim regl hiç demez aman 2 güm gecikeyim de yavrucak sevinsin keklensin hayata karşı umudu olsun falan 🤪
Hemencik gelir hemde şakır şakır küfür gibi yüzüme vurur geldiğini :KK70:
Kimse adet oluşunu böyle edebiyata dökmemiştir 😝

Kızlar grubu açarken bilgi paylaşımı yaparız işte beraber bekleriz zaman geçer niyetiyle açmıştım ama benim için baya bi duygusal boyuta ulaştı, hiç tahmin etmezdim böyle olacağımı ama burdan biri regl oldum beni sil dediğinde acayip etkileniyorum ve kimseyi silesim gelmiyor, herkes hamile olsun istiyorum.
Kıyamam bende öyle istiyorum 💕herkes hamile olsun destekleriniz dualarınız çok kıymetli yüzyüze tanışmasakda kalplerimiz bir 🥰🙏

Merhaba canım ben senin testinden o gün de şüphe etmiştim hatta sormuştum kimyasal olduğunda testin böyle miydi diye? Bu pozitif olan test görüntüsünde testim olduğu zaman kimyasalım olmuştu.sadce üzmemek adına konuşmadım. 👍 Bu durumda sana diyeceğim test yapmayı birak bence git kan ver ki kimyasal ise onu öğrenirsin bilgin olur durumundan.
Evet ogün kendi testimden bende süphe etmistim.. wardi zaten bi tuhaflik ama benim.ill kimyasalimda 10gun gecti adetten ve hala testte gorunuyordu bunda ne ara yukseldintestte gorundu ne ara dustu diye dusunuyorm 😀 o yuzden testlerin bozuk olma.ihtimalide geliyor aklima

Kızlar bugün adetimin 15. Günü ovulasyon pik olmuş bir sizde baksanıza. Birde kac gün degerlendirmeliyim ?
20210415_114556.jpg

Bence sende geç döllenme oldu ya baksana kırmızı halın serilmedi henüz 😀
Benim regl hiç demez aman 2 güm gecikeyim de yavrucak sevinsin keklensin hayata karşı umudu olsun falan 🤪
Hemencik gelir hemde şakır şakır küfür gibi yüzüme vurur geldiğini :KK70:
Kimse adet oluşunu böyle edebiyata dökmemiştir 😝

Hiç öyle deme canım ya gününde gelsin ya da hiç gelmesin hamiş kalalım ❤️gününde adet olmak bile ödüldür 🌸ben şu ikinci yumurtlmanın gününü bekliyorum ondan geçikti olacam adet olacam gibi Kasıklarımda ağrı geziyor bir sağ bir sol :KK70:

X