Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kuzucum inşallah dediğin gibidir ama ilk ilişkinin üstünden daha 4 gün geçti bu kadar erken olamaz heralde pek ihtimal veremiyorum Ama yüce Rabbim ol derse oluverir tabiki
Kuzum dört gün geçtiyse erken olabilir tabi ki Allah ol derse olur ama T tulperde nin dediği gibi yumurtlama belirtisi de olabilir erkenmiş çünkü

Canımcımmm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin bebisin

Bende de oldu kabızlık ramazan dolayısıyla olsa gerek bel ağrım da var zaten birtürlü adet olamadım sancısı var kendisi yok olsam da rahatlasam diyorm
Ay evet ben Şubat ayında adetim 10 gün falan gecikti kafayı yiyecektim ilk defa böyle oldu cunku her gün tuvalet gidip bakıyordum ne zaman gelecek diye çok fazla takarsan daha kötü oluyor canim stres yaptıkça gecikiyor kesinlikle

Bazen çok uzaktaki insanlar çok iyi geliyor insana iyiki varsınız kızlar hepinizi çok seviyorum hepimizin minis bebisleri olsun İnşallah bu mubarek ayda Rabbim yüzümüze baksın inşallah
Ah canımm inşallah iyi gelmez mi hiç bazen en yakınına söyleyemiyorsun bu ayda olmadı diye ama size söylüyorum ne güzel hiç çekinmeden .. yardım alıyoruz karşılık beklemeden elimizden geldiğince konuşaya çalışıyoruz yalnız hissetmesin kimse kendini diye herkes yeni giren eski olan herkes bunu yapıyor bende yeni girdim ama bunları hissetmek çok güzel duygular iyi ki açmışsın Grubu T tulperde

Kızlar grubu açarken bilgi paylaşımı yaparız işte beraber bekleriz zaman geçer niyetiyle açmıştım ama benim için baya bi duygusal boyuta ulaştı, hiç tahmin etmezdim böyle olacağımı ama burdan biri regl oldum beni sil dediğinde acayip etkileniyorum ve kimseyi silesim gelmiyor, herkes hamile olsun istiyorum.

Takmıyorum da canım belim ağrıyor kendini hissettiyor hiç o kadar geçmedi adetim geçerse iyi olur rahat rahat oruç tutuyorum

Yaaa yerimmm inşallah sende herkes de bende hamile olarak çıkarız ve hamile topigi oluşturursun geliriz oraya misss

Canım sen 2 kere yumurtladın ya hani 2.yumurta tutmuş olmasın hadi inşallah.
Var mı öyle bi ihtimal?
Hiçbir fikrim yok olsa kanda çıkardı bence. bekliyorum bakalım ne oluyor ikinci yumrtalamaya göre bugün olmam lazım çatlamaya göre 17 sinde ondan beklemedeyim birde bu ay çok geçikme olan arkadaşlar var bende öyle olurum

Seninle bat'ımız aynı canım. Ovulasyon testi kullandın mı?
Yok canım ovulasyon kullanmadım ama net bi şekilde hissettim yani 10 nisanda kasiklarima sancılar girdi şeffaf akintım yoğunlaştı ama maalesef eşimin işi dolayısıyla 10 nisanı değerlendiremedik 11 12 ve 13 nisanı değerlendirdik normalde gün aşırı deneyecektik ama eşimin işi dolayısıyla 3 gün arka arkaya ayarlamak zorunda kaldik en son adet tarihim 2 nisandi ben 26 günde bir adet görüyorum bu bu ay biraz erken yumurtladım belki 28 nisandan önce adet olabilirim ama batim 28 nisan yani normal döngume göre . Bugünkü belirtilerim de ikinci kez mi yumurtluyorum acaba dedirtti

Normalde gecikir mi böyle canım
Ay geç döllenme olmasın
Geçikmez sadce böyle 6 ayda bir 3 veya 4 gün geçikirdi bende o üç dört günü doldurayım bakalım ağrım filan geçmezse gidecem doktora başka şey olmasında birde adet olacağım zaman ruhsal bunalım olur olamama adam o yok diye beni hamile sanıyor ikna edemiyorum oldum mu adet desem acaba

ayyyyy nasıl sevindimmmm ya maşallah 41 kere.... çok sevindim.... darısı tüm bekleyenlere bolca dua et kuzum hamişlerin duası kabul olur...
Saol kuzum Allah razı olsun rabbi sizlerede nasip etsin tez zamanda tez vakitde inş etmezmiyim her duamda varsınız

Merhaba kizlar güne pek iyi baslamadim bugün.. 4gÜn önce test yapmistim hatta atmistm burayada pozitif cikmisti tekrarlamak icin adet günümü bekledim bugun tekrarladm ama negatif sanirim yine kimyasal yada testelerde bisi war mavi olani az once yaptm.negatife

Eklentiler

• Screenshot_20210415-110712_WhatsApp.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 73
  • 20210415_110222.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…