Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım evet 32 gün genelde hiçbir belirtim olmadı ama 2,3 gündür kızı uyuturken uyuya kalıyorum
Bende dun gece uyya kaldim guya esimle oturacaktim hatta daha uykum bile yoktu dunde kasik agrim losyon gibi akintim oldu insallah gebeliktir diye umuyorum peki senin hesabina gore kac haftalik cnm

Valla sat 13 mart canım yarın sabah kan vericem kısmetse pazartesi de sonucu alırım kısmetse yine doktora
Bende dun gece uyya kaldim guya esimle oturacaktim hatta daha uykum bile yoktu dunde kasik agrim losyon gibi akintim oldu insallah gebeliktir diye umuyorum peki senin hesabina gore kac haftalik cnm

Kızlar ya eşim bugün gitti şehir dışına en son sahurdan önce değerlendirdim dün pikti ovulasyon testi baya da yattım sağ tarafıma yumurta sağ tarafta diye gebe kalma ihtimali olur dimi eğer bugün çatlama olursa öğlen yapıcam ovulasyon testi ni tekrar kafama çok takılıyor çünkü doktor yumurtan çok güzel büyümüş birkaç gün e çatlar üç gün değerlendir demişti yani bu akşam da değerlendirmem lazım da ama maalesef olmadı ya

4 haftalikmi oluyor cnm benim dongum 21 gunde bir adet gunum 3 haftalik olmus oluyor takvim 2hafta 4 gun gosteriyor ondan cikmio sanirim
Öyle sanırım canım 2 gün önce hayaletti çizgi bugün daha belirtmiş kendini 2 gün sonra kısmetse daha belli olur sen kan verdin mi

Öyle sanırım canım 2 gün önce hayaletti çizgi bugün daha belirtmiş kendini 2 gün sonra kısmetse daha belli olur sen kan verdin mi
7 gun once vermistim pazartrsi gunuydu negatifcikmisti erken oldugu icin kanda o yuzden cikmamistir diye umut ediyorum yinede sansim varmidir acaba

Evet canım çok şükür herkes destek oluyor sağolsunlar asla kendini dinleme yani gögüsüm şişti sızlıyor AA hamilemiyim kasığım battı aaa hamilemiyim diye kendini dinleme elbet dinle ama aman vücut tepki verecek illaki de kendi kendine ben bu ay öyle yaptım morelini bozacak can sıkacak insanlar uzak dur
Çünkü ağzı olan herkes konuşur canım. Rabbim verir elbet sıkma canını ummadığın anda çiçekler açacak bak gör Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eylesin inş

Valla canim evdeyim isteyim her yerdeyim bu ara hersey cok yogun ama bi su kafamda ki gebelik muhabbetini atamiyorum aklimdan onu da rahatlatsam olacak gibi ama sizler nasilsiniz ne var ne yok gorusemedik var mi guzel haberler
Var var olmazmı ben hamişim kuzum
Hazır yogunken at kafan da olsun kendini çok dinleme

Birşey soracağım kızlar çatlatma mesajı nasıl yani kaşığa hafif masaj mı yapılması lazım buradan duydum ilk kez
Ebru'nun yotube de var yumurtlama masajı adetin bitince yapacaksın aman bak çok bastırma orda bağırsaklarda var rahatsızlandıtmasın

Ebru'nun yotube de var yumurtlama masajı adetin bitince yapacaksın aman bak çok bastırma orda bağırsaklarda var rahatsızlandıtmasın
Canım izledim yaptım ama iki üç gündür kasıklarım çok ağrıyor ama 10 Nisan'da yumurtlama oldu bende aslında normal mi 4.5 gün sonra çatlaması yada bebiş mi tutunuyor bilmiyorum sen hamissin dua et

Olur olur rabbim ok dedikten sonra olur bak geçen bir arkada sadece yumurtlama denemiş e bende bak 26 martda yumurtladım 24 Mart ı değerlendirdim birde çatlatma gününü yani 28 martı hiç umudunu kaybetme ha bende kaybetmedim değil zor tutar diyordum tut valla

Amin kuzum inşallah hayırlısı ile gebe kalırım bende bu ay

Canım izledim yaptım ama iki üç gündür kasıklarım çok ağrıyor ama 10 Nisan'da yumurtlama oldu bende aslında normal mi 4.5 gün sonra çatlaması yada bebiş mi tutunuyor bilmiyorum sen hamissin dua et
Ne zaman başladın sen bu masaja şuan yapmıyorsun demi halamı yumurtlama görünüyor peki

Bende yumurtlamadan 6 gün sonra takvime kasıkta batma diye işaretlemişim olabiliyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…