Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmaz kuzum olmaz korkma ahh bende oğlumda öyleydim hamileyken hamile kalır mıyım diye korkuyordum

As sabretseydin erken adavranmışsın
Valla sabredemedim 3 aydır istiyoruz cidden ben istemeye başladığım andan itibaren çevremdeki herkes aynı anda istemeye başladı ve hepsi de bir bir gebe kaldı. Hatta yakın bi arkadaşım ben ona anlatırken bana istediğini bile söylemeden çat diye hamile kaldı biliyorum saçma olduğunu, eczacıyım bi de kendim bana gelsem çok güzel teselli ederim ama böyle sanki kendimi gereksiz gerdim, başka hiç bişey düşünemez oldum. Bu grup o yüzden iyi, tanımadığın ama herkesin açık açık bu konuyla ilgili her bildiğini paylaştığı ve anlattığında da pöfffflemeyecek kişilerle dolu bi grup. İnsan biraz olsun iyi hissediyor.

Yaaa kardescezim inşallah öyledir ama bende 21. Günde verdim şimdi belirgin şekilde kasık ağrısı çekiyorum sadece umarım bana da nasip olur onca zamandan sonra senin içinde çok sevindim hayırla kavuş yavruna

Selam kızlar ben bayadır burayı takip ediyorum şükür bir kızım var ve ikinciyi istiyorduk tam bir sene boyunca uğraştık tedaviler falan filan eşimde bende sıkıntı yok tu çok denedik olmadı . Demem o ki Allah'ım her zaman yeri ve zamanını bilir vermiyorsa vardır bir vakti ümit kaybetmeyin derim Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Benim belirtilerin kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi değil daha farklıydı benim ki o ağrı girdi mi hiç bir şey yapamıyordum karnımın sağ tarafı şişti yumruk gibi oldu bide sanki gaz varmış gibi oynuyordu halsizlik uyku da çok vardı ve herkez bunu soruyor ben adetime beş gün var Ken test yaptım negatif çıkmıştı adet günüm beş gün geçti ve hala lekelenmeyince dedim tuttu dedim rabbim verdi dedim şükür dedim ve ikinci çizgiyi ve kan tahlilim le birlikte pozitif yani hamile olduğumu öğrendim

Ne guzel yazmissiniz. Tebrik ederim saglikla kucaginiza dq almayi nasib etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…