Olmaz kuzum olmaz korkma ahh bende oğlumda öyleydim hamileyken hamile kalır mıyım diye korkuyordumBen yarın da idrar tahlili yapıp cuma kan vereyim diyorum kızlar çünkü bugün daha 10.gündü ya. Ama size bi sey sormal istiyorum benim ilk çocuğum olacak eğer ki olursa o yüzden bilgim yok. Dün gece biz tabi bilmediğimiz için değerlendirmiş bulunduk sizce bi sıkıntı olur muu
Şişlik gittiyse çok yakındır gelmesiBenimde goguslerim şişliği gitti adetim de gelmedi canım çok sıkkın ya
Valla sabredemedim 3 aydır istiyoruz cidden ben istemeye başladığım andan itibaren çevremdeki herkes aynı anda istemeye başladı ve hepsi de bir bir gebe kaldı. Hatta yakın bi arkadaşım ben ona anlatırken bana istediğini bile söylemeden çat diye hamile kaldı biliyorum saçma olduğunu, eczacıyım bi de kendim bana gelsem çok güzel teselli ederim ama böyle sanki kendimi gereksiz gerdim, başka hiç bişey düşünemez oldum. Bu grup o yüzden iyi, tanımadığın ama herkesin açık açık bu konuyla ilgili her bildiğini paylaştığı ve anlattığında da pöfffflemeyecek kişilerle dolu bi grup. İnsan biraz olsun iyi hissediyor.As sabretseydin erken adavranmışsın
Hahaha tecrübeyle öğreniyor demek ki canım ben ne biliyim ilk olucak olunca panik yaptımOlmaz kuzum olmaz korkma ahh bende oğlumda öyleydim hamileyken hamile kalır mıyım diye korkuyordum
Yaaa kardescezim inşallah öyledir ama bende 21. Günde verdim şimdi belirgin şekilde kasık ağrısı çekiyorum sadece umarım bana da nasip olur onca zamandan sonra senin içinde çok sevindim hayırla kavuş yavrunaKuzum değerin çok iyi bende hormonlar için baktırdığım adetin 21. Günü 22.7 çıkmıştı muhtemelen sende yumurtladıkdn 1 hafta sonra verdin o yüzden böle çıktı yumurtan iyidurum da Şubatda verdim ben o testi şimdi hamişim dilerim sende hamiş kalırsın hemencik
Evet canim varsa testte cikar fazla bisi kalmamis adetine tabi gec yumurtlamiyorsanBu arada benim ctesi regl tarihim int bekleyemicem test falan esime dedim test al sen yarin diye cuma yapsam varsa cikar galiba kismetse
Yok sanmiyorum gec oldugunu hatta bu ay catlama zamani cok kasik agrim vardiEvet canim varsa testte cikar fazla bisi kalmamis adetine tabi gec yumurtlamiyorsan
yaa bılmıyorum senınkını gorunce bı heveslendım ınsallah yarında net bı cızgı cıkar :) hayırlı olsunCanım evet seninle aynıyız benim de 5inde çatlamıştı bugün çatlamanın 10. günüydü işte yarın yaparsan gözükebilir inşallah
Ozaman yap canim ben 4gün önce yaptim silkte olsa.cikti yarin bat günüm tekrarlayacagim bakalim cizgi koyulasmismiYok sanmiyorum gec oldugunu hatta bu ay catlama zamani cok kasik agrim vardi
Youtube Ebru ceylan yumurtlama masaji yazin cikacaktirBirşey soracağım kızlar çatlatma mesajı nasıl yani kaşığa hafif masaj mı yapılması lazımburadan duydum ilk kez
Selam kızlar ben bayadır burayı takip ediyorum şükür bir kızım var ve ikinciyi istiyorduk tam bir sene boyunca uğraştık tedaviler falan filan eşimde bende sıkıntı yok tu çok denedik olmadı . Demem o ki Allah'ım her zaman yeri ve zamanını bilir vermiyorsa vardır bir vakti ümit kaybetmeyin derim Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin . Benim belirtilerin kasık ağrım vardı adet ağrısı gibi değil daha farklıydı benim ki o ağrı girdi mi hiç bir şey yapamıyordum karnımın sağ tarafı şişti yumruk gibi oldu bide sanki gaz varmış gibi oynuyordu halsizlik uyku da çok vardı ve herkez bunu soruyor ben adetime beş gün var Ken test yaptım negatif çıkmıştı adet günüm beş gün geçti ve hala lekelenmeyince dedim tuttu dedim rabbim verdi dedim şükür dedim ve ikinci çizgiyi ve kan tahlilim le birlikte pozitif yani hamile olduğumu öğrendim
Çok teşekkür ederim ALLAH'IM isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah (amin)Ne guzel yazmissiniz. Tebrik ederim saglikla kucaginiza dq almayi nasib etsin Allah
Metsi6 burası canım buradaki arkadaşlarla takılabilirsin hepsi ayrı ayrı pamuklar. Adet olursan beni bulursun bol şanslar sana...
MerhabaÇokk teşekkür ederim o zaman herkese merhabaa
günaydın herkeseNecati diye bi doktor tavsiye ettiler ondan aldım senin de aklında olsun canım